Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
NE LINUTE parasyk i privata Auriui (kuris kure tema) kazka apie save is kur tu ir kokia gera fraze kad ant titulinio uzmesti galetu ir tada busi pastojusi i musu kluba ;D
>>>>>Nijolyte jau eini :? ;D
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 226 227 228 229 230 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
NE LINUTE parasyk i privata Auriui (kuris kure tema) kazka apie save is kur tu ir kokia gera fraze kad ant titulinio uzmesti galetu ir tada busi pastojusi i musu kluba ;D
>>>>>Nijolyte jau eini :? ;D
NE LINUTE parasyk i privata Auriui (kuris kure tema) kazka apie save is kur tu ir kokia gera fraze kad ant titulinio uzmesti galetu ir tada busi pastojusi i musu kluba
tu pastojusi tai tikrai nebusiu bet gal istojusi.... ;D
Nijotyte ko akytem pavartei prie mano komentaro.. :?
Nijotyte ko akytem pavartei prie mano komentaro.. :?
o tu pabandyk atspeti :V :V
_______
priimkit ta vaikuti pas mus, man jo reikia reikia reikia...... bus cia jums :V
issikuklinsit visi greitai :V
Linas, 19 пишет:Nijotyte ko akytem pavartei prie mano komentaro.. :?
o tu pabandyk atspeti :V :V
_______
priimkit ta vaikuti pas mus, man jo reikia reikia reikia...... bus cia jums :V
issikuklinsit visi greitai :V
na tai ziurek nepasyk kad as apgirtes bat galim regsti kokia minti mes gi planuojam klubo meeta 28 29 30 is situ dienu kazkuria vilniui tai gali prisidet tik dar cia lb neaisku kas ir kada
darykit gruodzio 28, tai busit fainiausi is visu, nes negalesim,nes sventes kitos... :V
jau butumet fainiausi, mieliausi ir t.t. ir lina pritaria :V, man ji sake taip...
>>>>> linuk, as ir nesakau, kad tu apgirtes, taip nesakau, niekada, man rankos neapsiverstu taip parasyti .... ne ne
darykit gruodzio 28, tai busit fainiausi is visu, nes negalesim,nes sventes kitos... :V
jau butumet fainiausi, mieliausi ir t.t. ir lina pritaria :V, man ji sake taip...
>>>>> linuk, as ir nesakau, kad tu apgirtes, taip nesakau, niekada, man rankos neapsiverstu taip parasyti .... ne ne
na apgirte daug ka sugeba
o tai NELINUTE tavo kazkokia bendrazyge :?
oi chebra viskas daugiau negersiu nes mane juoda depresucha jau pradeda imti...
o maziau irgi nea
Kas tau Danguolyte yra :? kas atsitiko?
Danguole, 20 пишет:oi chebra viskas daugiau negersiu nes mane juoda depresucha jau pradeda imti...
o maziau irgi nea
turbut ir maziau ne...:)
Nijolė, 20 пишет:darykit gruodzio 28, tai busit fainiausi is visu, nes negalesim,nes sventes kitos... :V
oj oj tu NELINUK NELINUK
Danguole, 20 пишет:oi chebra viskas daugiau negersiu nes mane juoda depresucha jau pradeda imti...
ai nekreip demesio girtos kvaisos kalbos...;)
Lina, 23 пишет:Danguole, 20 пишет:oi chebra viskas daugiau negersiu nes mane juoda depresucha jau pradeda imti...
o maziau irgi nea
tai kada prie progos su visa chebra ikalsim ne taip jausis
Danguole, 20 пишет:Lina, 23 пишет:Danguole, 20 пишет:oi chebra viskas daugiau negersiu nes mane juoda depresucha jau pradeda imti...
o maziau irgi nea
jo tikiuosi...:)
Linas, 19 пишет:Danguole, 20 пишет:oi chebra viskas daugiau negersiu nes mane juoda depresucha jau pradeda imti...
tu gal ir girta bet ne kvaisa bent man taip atrodo
Nijolė, 20 пишет:darykit gruodzio 28, tai busit fainiausi is visu, nes negalesim,nes sventes kitos... :V
nezinau, kas ji man.... :V ...
siandien sugulove ;D
Linas, 19 пишет:Danguole, 20 пишет:oi chebra viskas daugiau negersiu nes mane juoda depresucha jau pradeda imti...
oi, danguolyte, nekalbek... tu nekvaisa, kad ir girta, bet ne durna, o tai svarbiausia....
as uz tave
Lina, 23 пишет:Danguole, 20 пишет:Lina, 23 пишет:Danguole, 20 пишет:oi chebra viskas daugiau negersiu nes mane juoda depresucha jau pradeda imti...
o maziau irgi nea
jo tikiuosi...:)
padarysME baliu, kad net visi nustebs
oi aciu chebra paguodet...
Страницы Назад 1 … 226 227 228 229 230 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~