Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
geriau pas koki lina nulekt
tai jau tikrai
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 237 238 239 240 241 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
geriau pas koki lina nulekt
tai jau tikrai
bet cia ju nera... ne vieno.............:(
aha.... dingo....
o tai jau cia apie mane kazkokius planus sukat.. :-)
"gerai jums, sesijos.." o man patikrinami egzai ir darbas dviem savaitem
o tai jau cia apie mane kazkokius planus sukat.. :-)
negali buti susuksim dar ne viena,....
"gerai jums, sesijos.." o man patikrinami egzai ir darbas dviem savaitem
koks darbas??? kokie egzaminai? kur tu mokaisi,kad tau egzaminai...
o del sesiju jau verkt reikia
tai kas be ko Linutai
as tai mokausi anglijoje kai egzai mokykloi pasibaigs, o tai kita pirmadieni, galesiu dvi savaites padirbet uzsidirbsiu truputuka
PS. man mergina kuri man patinka, parase kad as pradedu jai patikt yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees
oooo tai jau sveikinu meile atejo pas tave saunu jau tau
Nijolė, pas mane biški kitoks universitetas negu tavasis. LCC sesijos prasideda prieš kalėdas, nes semestras baigiasi prieš kalėdų atostogas. (taip taip, mes turim 3 savaičių kalėdų atostogas) ~
o pavydas, neispasakytas auri apniko mane del to.... pavydziu baltai
ma aciu aciu bet vistiek reikia daug ka padaryti kad visiskai patykti
tai reik pradet uzkariaut
reikia reikia manau patarymu irgi reikes
as tai mokausi anglijoje kai egzai mokykloi pasibaigs, o tai kita pirmadieni, galesiu dvi savaites padirbet uzsidirbsiu truputuka
PS. man mergina kuri man patinka, parase kad as pradedu jai patikt yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees
na tai stwerk ka ir nepaleisk
Egle, 17 пишет:Isgydyk nemusk mama grazus bigodukai
jei pakalbetumem rimtai tai fizines bausmes zmogaus neaukleja ir naudos neduoda..
tai aisku, kad naudos nera... taip pat naudos nera jei bando zmogu per velai ir zodziu auklet
;D
kvatokites kvatokites.. :-)
Nijolė, pas mane biški kitoks universitetas negu tavasis. LCC sesijos prasideda prieš kalėdas, nes semestras baigiasi prieš kalėdų atostogas. (taip taip, mes turim 3 savaičių kalėdų atostogas) ~
ohoho... ar galiu tikėtis, kad papasakosi apie LCC? Čia jau visiškai netradicinis pasirinkimas... įdomu, kodėl tu ten, kaip sekas?
>>>>>>>mano naktis be miego.. bet knyga skaiciau uztai tai veltui laiko neeikvojau... :-)
kokias knygas megsti skaityt?
Страницы Назад 1 … 237 238 239 240 241 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~