Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
at yra cia gyvu?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 251 252 253 254 255 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
at yra cia gyvu?
Danguolyt, pasikeiciau.... he he he
>>>> Nikita, uz ka gavai, nepasakei??
matosi matosi...
Danguolyt, pasikeiciau.... he he he
>>>> Nikita, uz ka gavai, nepasakei??
vienas davede mane...nes vare ant manes nes norejosi.. pasiunciau.. kai jis turi 3korteles tai isvis tyli
tai buk ramus dabar, nes dar tave prarasim
aisku,o man utikai patogiau...
as prie molo gyvenu, tai man geriau su jais lekti, nes iki senamiescio prisigauti reikia :V
as prie molo gyvenu, tai man geriau su jais lekti, nes iki senamiescio prisigauti reikia :V
prie molo...? as dirbu tam rajone ten kiekviena nama zinau...
geras tiksliau tarp molo ir taikos prospekto :V panele studente esu, su studentais gyvenu :V
zinau visus studentu bendrabucius ir studentu ir pasiles ir griciupio gatveje...
as pasile jamu
sveiki visi kaip einas?
------
sesut susiparinau..... tas net nzn kaip ji pavadint.... tu matei ka jis parase...
maciau, sesute,. reikia ji vartyt... kukliai taip :V
kad jis nzn ka kalba....nervina toki vaikinai
jis - dievas...
-----
o tu cia mokaisi kazka??? ar nelabai??? taipkaip as???
as siandien ryte pasimokiau, su grupioke aptarem temas visas ir praktines uzduotis...reik truputi duok galvai pailset nes paskui per daug bus.... nes taip jau maisosi viskas...
-------------
zinok net noras praeina cia rasyt kazka kai toki varo....atseit mergina is kaimo tai jau nieko verta.... man siandien ne ta nuotaika kad tokiam asilui nusileisciau...bet jau geriau duot durniui kelia...
jis pats durnelis, nzn ka kalba... gyvendamas mieste gali buti didesniu kaimieciu ...
truksta zodziu tiesiog....
Страницы Назад 1 … 251 252 253 254 255 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~