5,321

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Sveiki, biski uzsukau uzmest akyte:)

Evelinuk, nugi taves mes tikrai nepamirsome big_smile Spec. habil doc dr slaptasis agentas Bondas... Nikita Bondas 0016 gavo spec slapta uzduoti tave pagrobt ir atitempt i musu nyrealiai svarbu meeta:)

Diana > Niugi nesinervuoki viskas bus gerai nervus i konservus, o poto kai prisikaups per daug, ziesma ka daryt big_smile Gal parduosim akciju birzon :DDD

Nikita > Tai kokiom dienom mazdaug mes taves galime tiketis? reik bisq pasiplanuot laika kad neapsisautume su tavim smile

Kas to Antanas cia atsirades pas mus? big_smile

Pauliau > issiplauk dantis, smirda wink Mes gal ir nedrasus, ir kuklus... bet tikrai ne nevaleivos tongue

Evelinuk > Ka tu ce smulkinies su tom kortelem... gereu man nuimk ta bjauria geltona keverzliava kuria prikabino prigeres adminas big_smile

5,322

Auris, 19 пишет:

Nijoliuk ir tu prisijungsi prie musu? :-D šaunumėlis:] bus ka veikt :] tai vot, as jau  24 diena busiu Vilniuj, atsvesiu kaledaines ir tada kokia 28 mes gal susimatom ?

blemba as negalesiu...28d. sad

5,323

o kada gali ? smile

5,324

Auris, 19 пишет:

Sveiki, biski uzsukau uzmest akyte:)

Evelinuk, nugi taves mes tikrai nepamirsome big_smile Spec. habil doc dr slaptasis agentas Bondas... Nikita Bondas 0016 gavo spec slapta uzduoti tave pagrobt ir atitempt i musu nyrealiai svarbu meeta:)

Diana > Niugi nesinervuoki viskas bus gerai nervus i konservus, o poto kai prisikaups per daug, ziesma ka daryt big_smile Gal parduosim akciju birzon :DDD

Nikita > Tai kokiom dienom mazdaug mes taves galime tiketis? reik bisq pasiplanuot laika kad neapsisautume su tavim smile

Kas to Antanas cia atsirades pas mus? big_smile

Pauliau > issiplauk dantis, smirda wink Mes gal ir nedrasus, ir kuklus... bet tikrai ne nevaleivos tongue

Evelinuk > Ka tu ce smulkinies su tom kortelem... gereu man nuimk ta bjauria geltona keverzliava kuria prikabino prigeres adminas big_smile

ka ce nevaleiva vadini pakartok?

5,325

niu jezau Pauliau pasiziek kaip estetiskai tavo mormuze atrodo ;D

5,326

Auris, 19 пишет:

o kada gali ? smile

na man laisva 23 24 25 26 ir 30 31 01 va visos mano laisvos dienos...
:::809

5,327

Auris, 19 пишет:

niu jezau Pauliau pasiziek kaip estetiskai tavo mormuze atrodo ;D

gerai kad pasitaisei...:)

5,328

uo tai 26 tada susitinkam ? Man dar gereu big_smile~ suspesiu visus darbus pasidaryt ir sulakstyt per visus miestus ramia sirdele :]

5,329

Auris, 19 пишет:

uo tai 26 tada susitinkam ? Man dar gereu big_smile~ suspesiu visus darbus pasidaryt ir sulakstyt per visus miestus ramia sirdele :]

man ir tinka tik klausimas ar kitiems tiks...:::034

5,330

na 26 manes dar nebus lietuvoj sad~

5,331

man dabar pasistojo klausimas kada pacios kaledos ? 25 ar 26 ? :?

5,332

tai danguole jau nebeistikima man? :DD

5,333

Auris, 19 пишет:

man dabar pasistojo klausimas kada pacios kaledos ? 25 ar 26 ? :?

man rodos 24 ir 25 big_smile

5,334

Auriuk kaledu pirma diena 25d antra 26d o kucios 24d.;)
Pauliukai kaip galejai taip pagalvoti...:::209 :::044

5,335

PS. Nikita sveikas istojes :::034

5,336

ooo... brac... mat kaip mandrai siais laikais viskas... :? nu tada joa reik pasiklausinet kaip ten kitiems 26 diena :?

5,337

nu tai ziurek nes kitaip i namus nebeisileisiu galesi lauke prie duru miegot.. big_smile;D

5,338

Auris, 19 пишет:

ooo... brac... mat kaip mandrai siais laikais viskas... :? nu tada joa reik pasiklausinet kaip ten kitiems 26 diena :?

man netinka.. sad o kodel gi nepadarius 2 meetus? big_smile

5,339

Danguole, 20 пишет:

PS. Nikita sveikas istojes :::034

aciu aciu big_smile smile

5,340

Paulius, 21 пишет:

nu tai ziurek nes kitaip i namus nebeisileisiu galesi lauke prie duru miegot.. big_smile;D

pats tu siandien prie duru miegosi:::034 nes as pavargus,o tu man amzinai trukdai miegoti...:::044 taip,kad prasom kraustytis...:::044