Re: programos muzikai parsisiusti
Tiktajs download free... uzsiregink.. pazek kad jau ir kreditines korteles nr praso... ;D
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → programos muzikai parsisiusti
Tiktajs download free... uzsiregink.. pazek kad jau ir kreditines korteles nr praso... ;D
;D
stopudovai ;D
Heh, butent nes nezinai is kur siustis Aisku priklauso nuo to kokios muzikos klausai. Pop tikrai nerasi. Butent tai kas mane domina randu labai lengvai. Turiu gal kokiu 20 saitu sarasa is kur muzika laisvai galima siustis... ju yra kur kas daugiau zinoma tik man nusibodo bookmarks imetineti.
ir kokios muzikos pati klausai?
ir kokios muzikos pati klausai?
downtempo, chillout, lounge, minimal, IDM, EBM ir visokiu rusiu jazz. Zinoma ne viska galima nemokamai rasti bet turbut maziausiai 50 gig nemokamos muzikos turiu. Yra tokie dalykai kaip Free Netlabels
A man kaip tai patinka "LimeWire", tiek muziką, tiek filmus, tiek klipus gali bubinti
Gytis, 20 пишет:ir kokios muzikos pati klausai?
downtempo, chillout, lounge, minimal, IDM, EBM ir visokiu rusiu jazz. Zinoma ne viska galima nemokamai rasti bet turbut maziausiai 50 gig nemokamos muzikos turiu. Yra tokie dalykai kaip Free Netlabels
nu nebent tokio muzikos ir galima gaut veltui ;D
n chillout ir minimalas dar visai nieko.. )
Dora, 18 пишет:Gytis, 20 пишет:ir kokios muzikos pati klausai?
nu nebent tokio muzikos ir galima gaut veltui ;D
Neeisizeisk bet tavo poziuris siuo klausimu labai nesubrendes.
n chillout ir minimalas dar visai nieko.. )
minimal turbut lengviausia rasti
sitie man priimtiniausi is isvadintu
nu minimal dar **** o kiti tai...nu cia bent jau man ;]
chilloutas irgi nieko klausei kada?
jo esu klauses...smergti ir peikti negaliu bet kad prie sirdies butu taip pat negaleciau sakyt ;]
aisku aisku
kiekvienam savo
taip jau yra
kam verta plaukiot,neskraidys niekada ;D a kaip ten...
kam verta plaukiot,neskraidys niekada ;D a kaip ten...
Cia kazkas ne visai i tema...
Pries kritikuojant kitus patarciau prisiminti, kad po keliu metu tikriausiai nebesiklausysi ko dabar klausai...
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → programos muzikai parsisiusti