Re: 2006 rugsėjo 30 d. meetas Vilniuje
Kaip matai gyvu dar siandien nera:D
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → 2006 rugsėjo 30 d. meetas Vilniuje
Страницы Назад 1 … 13 14 15 16 17 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Kaip matai gyvu dar siandien nera:D
yra:) oo as super issimiegojau:) siandiena kaip sveikas gyvas zmogutis ryt ryanksti keltis tai va super duper:)!!
Niu sweikuciai niu as tai prisisokau tai waje kaip gera ir lengwa dabar wienu kilu maziau swarstykles rodo po wakar niu wa wiskas tik i nauda man siaip patiko pazaisti galingais straikais su wisais gerai kad man irgi wisai neblogai sekesi
dekuj kas atejot nepagailejot sawo laiko susitikti
o klube ramunai is pradziu ramus buwai o poto tai wos issiwedem mes jau ejom o tu wis dar sokai ;D saunuolis wa taip reikia issikrauti
na,vakar jau issikrovinejau nerealiai,ciki viskas buvo,dar ir is jusu merginos buciniu gavau
vai vai, kaip vakar smagu buvo ir boulingas ir sokiai pokiai, visiems linkejimai ir gero sekmadieninio poilsio
Aciu, man jo prirejx.. plysta galva.. ojej....
na ir pauzeme saunuoliai ui kaip fainiai buvo!
nejauciu nei kojyciu nei rankyciu:)kagi tokia ta ugningo savaitgalio pasekme
na,atsigausim visi,susikaups vel jegos,tai vel duosim garo tada
NU KA PO 10 DIENU VEL BALIUS... SPEKIT KIENO GIMTADIENIS BUS:)))
Turbut tavo gal, mmm ? pakviesi?
Dariaus bus gimsa laukiam kwietimu dariau
Db jau zinau.. oj, jis dar nezino net kur sves..
Kazko nutilo forumas musu wisiskai :? wisi ramus atsigauna po praeito sawaitgalio, bet juk atreja dar wienas, tad wisi kaupkit yegas ir gerai pauzkit
dariu must reik
vladai busi nesupratas, kai kas manes dar taip gerai nepazysta...
cia tarp kitko;D
laba zmones po gimses:)))
pas mane telefonas prapole:(
ojei, tada nekas..... as savo ir buvau ten kazkur uzkises, bet radau po to.. ir ko as ten nebuvau pametes tik..
tas tiesa;D
atsiras neverk;D
Страницы Назад 1 … 13 14 15 16 17 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → 2006 rugsėjo 30 d. meetas Vilniuje