5,521

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

zinai, as taip pat karta buvau patekus i situacija, kai lyg ir kazkas kitas pradeda patikt, nors Ignas vis tiek mano sirdy, taigi uzdrauziau sau puoselet viltis ir rizikuot. pirma pabandysiu su juo, o kadangi jauna dar esu, jei ir nebusim kartu, tai dar turesiu kada i kitus pasizvalgyt...

5,522

taigi Linuk juk tu nekaltas,kad ji tave isiziurejo...;) kas kaltas,kad jos bernas jos netenkina?...:::034 tik jie abudu...

5,523

na jau pasakiau kad as i ja ziuriu kaip i grupioke.. smile sake gerai nieko tokio.. bet zn kad bendravimas nebus toks pats atsiras atstumas ir dings tas fasmiliarumas.. smile

bet ka jau paadarysi.. :-)

>>>>>>>> ai na visktiek kazkaip keista ir nlb smagu tokius zodzius sakyti. as gi jautrus wink

5,524

jo tikrai nekas kai tau prisipazista,o tu turi neigiamai atsakyti...paskui sazine grauzia...

5,525

aisku, kad nemalonu, nes zinai, jog sito nenori girdeti ji... taciau negi prasidet reikia vien del to, kad kitam patinki? big_smile
nors siaip man patare vyra pasirinkt, kuris mane myletu ir viska del manes padarytu, nepaisant savo jausmu, nes vis tiek gyvenimas bus geras... :V nesamone.... kaip jus manot?

5,526

reik naikint tuos kirminus, kurie grauzia big_smile

5,527

nea manau turi buti jausmai abipusiai bet kokiu atveju.. smile

5,528

mane su Indre bare, sake kad gailesimes jei ne viena nepaimsim Egio, o as atreziau kaip gali su juo but, jei ner fizinio potraukiau? big_smile tai juokesi is musu jos mama...

5,529

tikra nesamone Diana... jokios laimes,jokio malonumo nera,tokio kaip skraidai is laimes...veliau ir tam zmogui bus kancia...

5,530

zinot, as tada pasakiau: nebent keliems meteliams taip jei palanki vedybu sutartis skyrybu atzvilgiu big_smile
bet siaip negaleciau gulet vienoj lovoj su nemylimu... :V

5,531

Diana, 17 пишет:

zinot, as tada pasakiau: nebent keliems meteliams taip jei palanki vedybu sutartis skyrybu atzvilgiu big_smile
bet siaip negaleciau gulet vienoj lovoj su nemylimu... :V

tos vedybines sutartys yra kazkokia nauja prostitucijos forma ;D ;D

5,532

smile bet jei gudrus esi, tai ja sudarydamas neapsisausi wink

5,533

Diana, 17 пишет:

smile bet jei gudrus esi, tai ja sudarydamas neapsisausi wink

tai tada reikes man viliot turtingas tremtines ir kai susituoksim jas grybukais pamaitinti ir visas turtas man .. ;D ;D geras verslo planas ;D ;D

5,534

bet dar pirma turesi gerai galva apsukt, kad palankia sutari pasirasytum :pp

5,535

Diana, 17 пишет:

bet dar pirma turesi gerai galva apsukt, kad palankia sutari pasirasytum :pp

tai as jau stengsiuosi suzibeti visam grazume kad jau palankia sudarytumem ta sutarti wink

5,536

nu labos... smile

5,537

labos Sladziu saldziausiu wink

5,538

oi lineli tau beda, bet tu teisingai padarei, netraukia, net neprasidek :V ir kazkur dar pasakei, kad santykiai bus nebe tokie, tas irgi tiesa,,, jei gera grupioke ji tau, tai nikas....
>>>diana, oo taip, ir as girdejus tu pasaku, kad jei myles, bus geras vyras ir t.t. bet as irgi niekuomet taip nesamoningai neprasidesiu su niekuo.. ui neee...ne ne... beje, labos wink

5,539

Nu jus cia verkit visi apsiasaroje ir gailekites Lino, o as vat pasidziaugsiu kad Linas ka tik igavo tikra kabinimo etata ir ant jo panos kabinasi netgi jam nesistengiant ! big_smile~ Valio Linai cia zinai kaip koki bakalaura ka tik perejaI ! big_smile~ big_smile~ big_smile~ Klausyk, bet tu su viena neapsistok. Juk reikia per metus nors keleta kad pilnavertis pilietis jaustumeis ! :DDDD

5,540

man atrodo Auris stipriai supavydejo...:::044:::044:::044:::042:::042:::042:::042:::042:::042