Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 … 277 278 279 280 281 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 5,561 по 5,580 из 15,497
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Auris, 19 пишет:Diana, 17 пишет:Auri, bet tu negeras.. :V tai kiek vaikinai turi palikt merginu, kad jaustus pilnaverciai? zinoki pagal ta skaiciu mes irgi orientuotis pradesim kiek berneliu reik praeit o gal sugalvosim dar ir jus apleknt, kaip tada butu? a? gi ir taip daug iskaudintu zmoniu, kam dar ju reik?..
ne ne as geras... juk cia ne as taip elgiuos o kiti ;D
bet tu sakai Linui, kad gerai skaudint mergiotes ir taip toliau reik daryt, KAD JAUSTUSI PILNAVERCIU PILIECIU :pp
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
nu joa, sake, kad myli, bet tokia pamirsta jauciuos, tai sakes... laukiu savaitgalio ir galvoju: paravaziuos neparvaziuos, o jei ir parvaziuos, tai ar atvarys pas mane...
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Danguole, 20 пишет:na taip savo kailiu sita teko patirti...:)
man irgi jau teko, bet dziaugiuos, kad rysiai nutruko su anuo vaikinu
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Diana, 17 пишет:nu joa, sake, kad myli, bet tokia pamirsta jauciuos, tai sakes... laukiu savaitgalio ir galvoju: paravaziuos neparvaziuos, o jei ir parvaziuos, tai ar atvarys pas mane...
o tu negali jo tiesiai sviesiai paklausti ar jis myli tave ar ne...?
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Danguole, 20 пишет:Diana, 17 пишет:nu joa, sake, kad myli, bet tokia pamirsta jauciuos, tai sakes... laukiu savaitgalio ir galvoju: paravaziuos neparvaziuos, o jei ir parvaziuos, tai ar atvarys pas mane...
pasakys, kad myli...
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Diana, 17 пишет:Danguole, 20 пишет:Diana, 17 пишет:nu joa, sake, kad myli, bet tokia pamirsta jauciuos, tai sakes... laukiu savaitgalio ir galvoju: paravaziuos neparvaziuos, o jei ir parvaziuos, tai ar atvarys pas mane...
pasakys, kad myli...
na tai ko tu pergyveni...:) nebent......jis nedrista prisipazinti,kad taves nemyli...
- Auris, 22
- Forumo Legenda
- Неактивен
Diana, 17 пишет:Auris, 19 пишет:Diana, 17 пишет:Auri, bet tu negeras.. :V tai kiek vaikinai turi palikt merginu, kad jaustus pilnaverciai? zinoki pagal ta skaiciu mes irgi orientuotis pradesim kiek berneliu reik praeit o gal sugalvosim dar ir jus apleknt, kaip tada butu? a? gi ir taip daug iskaudintu zmoniu, kam dar ju reik?..
bet tu sakai Linui, kad gerai skaudint mergiotes ir taip toliau reik daryt, KAD JAUSTUSI PILNAVERCIU PILIECIU :pp
nu as nesakiau niekur kad reik skaudint mergiociu sakew kad reik gyvent tep kad pacios liptu ;D va tada jauties pilnavertis pilietis nes jauties ivertintas ~
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
po to kai jis svarste draugaut toliau ar nea, kazkaip sunku yra pakest jo tylejima... zinau, kad dabar jam egzai arteja, nieko negaliu sakyt... tik va man uzeina silpnumas kartais ir nezinau is kur jegu semtis... man noretusi artimo bendrauvimo, kad galeciau pasikalbet, pabut su juo... prisiglaust... o to dar teks ilgokai palaukt... kai pagalvoju apie tai, bloga daros.... o tokios mintys kaip zalciai lenda...
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Auris, 19 пишет:Diana, 17 пишет:Auris, 19 пишет:Diana, 17 пишет:Auri, bet tu negeras.. :V tai kiek vaikinai turi palikt merginu, kad jaustus pilnaverciai? zinoki pagal ta skaiciu mes irgi orientuotis pradesim kiek berneliu reik praeit o gal sugalvosim dar ir jus apleknt, kaip tada butu? a? gi ir taip daug iskaudintu zmoniu, kam dar ju reik?..
nu as nesakiau niekur kad reik skaudint mergiociu sakew kad reik gyvent tep kad pacios liptu ;D va tada jauties pilnavertis pilietis nes jauties ivertintas ~
isivaizduok eini gatve,o ant taves lipa visos... nekas butu...
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Auris, 19 пишет:Diana, 17 пишет:Auris, 19 пишет:Diana, 17 пишет:Auri, bet tu negeras.. :V tai kiek vaikinai turi palikt merginu, kad jaustus pilnaverciai? zinoki pagal ta skaiciu mes irgi orientuotis pradesim kiek berneliu reik praeit o gal sugalvosim dar ir jus apleknt, kaip tada butu? a? gi ir taip daug iskaudintu zmoniu, kam dar ju reik?..
bet kadangi su visom limpanciom negali prasidet, tai reik pasakyt kitoms ne ir toms mergiotems buna skaudu. va is kur plaukia, kad skatini vyrukus mergiotes skaudint :pp
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Diana, 17 пишет:po to kai jis svarste draugaut toliau ar nea, kazkaip sunku yra pakest jo tylejima... zinau, kad dabar jam egzai arteja, nieko negaliu sakyt... tik va man uzeina silpnumas kartais ir nezinau is kur jegu semtis... man noretusi artimo bendrauvimo, kad galeciau pasikalbet, pabut su juo... prisiglaust... o to dar teks ilgokai palaukt... kai pagalvoju apie tai, bloga daros.... o tokios mintys kaip zalciai lenda...
is to ir semkis,kad zinai jog jis tave myli...o tu nemanai,kad tau geriau viska nutraukti butu...aisku sunku is pradziu bus,bet tu nors negyventum nezinioje...o jei jis taip kokius 3 metus dvejos?beje gal kai suvoks,kad tave prarasti gali,taps demesingesnis...
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Danguole, 20 пишет:Auris, 19 пишет:Diana, 17 пишет:bet tu sakai Linui, kad gerai skaudint mergiotes ir taip toliau reik daryt, KAD JAUSTUSI PILNAVERCIU PILIECIU :pp
rimtai! uh, nenoreciau tokios laimes... ;D
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Diana, 17 пишет:Danguole, 20 пишет:Auris, 19 пишет:Diana, 17 пишет:bet tu sakai Linui, kad gerai skaudint mergiotes ir taip toliau reik daryt, KAD JAUSTUSI PILNAVERCIU PILIECIU :pp
na va,o Auris nori...
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Danguole, 20 пишет:Diana, 17 пишет:po to kai jis svarste draugaut toliau ar nea, kazkaip sunku yra pakest jo tylejima... zinau, kad dabar jam egzai arteja, nieko negaliu sakyt... tik va man uzeina silpnumas kartais ir nezinau is kur jegu semtis... man noretusi artimo bendrauvimo, kad galeciau pasikalbet, pabut su juo... prisiglaust... o to dar teks ilgokai palaukt... kai pagalvoju apie tai, bloga daros.... o tokios mintys kaip zalciai lenda...
is to ir semkis,kad zinai jog jis tave myli...o tu nemanai,kad tau geriau viska nutraukti butu...aisku sunku is pradziu bus,bet tu nors negyventum nezinioje...o jei jis taip kokius 3 metus dvejos?beje gal kai suvoks,kad tave prarasti gali,taps demesingesnis...
nera jis toks drasus... jei isgirs blogesni zodi is manes, tai vel mastys nieko nesakydamas... kaip ta karta velnias trauke mane uz liezuvio ir pasakiau, kad man nera gera su juo. jis net nepaklause kodel, o tik susimaste ar verta but kartu, jei man nera gera. o as tai nenorejau pasakyt, kad man apskritai negera... norejau pasakyt, kad tik paskutiniu metu nesijauciau taip gerai kaip anksciau...
be to, as taip pat manau, kad gali but jog ir metus ir dvejus ar daugiau jis gali svyruot, kol supras ko is tikruju nori ir ko jam reik... klausimas ar as taip lengvai istversiu, nes man nusimato tokie laikai, kad be palaikymo niekur... dabar kartais sunku, bet kai pagalvoju apie ateiti...
- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Неактивен
>>>>>Auri bet gi aas nesmagiai jauciuosi kad jai turejau pasakyti kad ji kaip mergina manes nezavi.. ir db kazkaip keista nes pasikeis musu bendravimas.. na zsupranti ka turiu omeny.. turesiu zodzius rinkti kai kalbesiu su ja
P.S. sveikuciai.. snd po 2 koliu tai galva medine.. :} o dar va tik namo grizau.. vaje vaje.. :-)
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
labas Linai
- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Неактивен
Diana, 17 пишет:Danguole, 20 пишет:Auris, 19 пишет:Diana, 17 пишет:bet tu sakai Linui, kad gerai skaudint mergiotes ir taip toliau reik daryt, KAD JAUSTUSI PILNAVERCIU PILIECIU :pp
Nejuodinkit ir nepulkit Tatos as tatainukukukas ar koks ten turiu ginti ;D
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Diana, 17 пишет:Danguole, 20 пишет:Diana, 17 пишет:po to kai jis svarste draugaut toliau ar nea, kazkaip sunku yra pakest jo tylejima... zinau, kad dabar jam egzai arteja, nieko negaliu sakyt... tik va man uzeina silpnumas kartais ir nezinau is kur jegu semtis... man noretusi artimo bendrauvimo, kad galeciau pasikalbet, pabut su juo... prisiglaust... o to dar teks ilgokai palaukt... kai pagalvoju apie tai, bloga daros.... o tokios mintys kaip zalciai lenda...
nera jis toks drasus... jei isgirs blogesni zodi is manes, tai vel mastys nieko nesakydamas... kaip ta karta velnias trauke mane uz liezuvio ir pasakiau, kad man nera gera su juo. jis net nepaklause kodel, o tik susimaste ar verta but kartu, jei man nera gera. o as tai nenorejau pasakyt, kad man apskritai negera... norejau pasakyt, kad tik paskutiniu metu nesijauciau taip gerai kaip anksciau...
be to, as taip pat manau, kad gali but jog ir metus ir dvejus ar daugiau jis gali svyruot, kol supras ko is tikruju nori ir ko jam reik... klausimas ar as taip lengvai istversiu, nes man nusimato tokie laikai, kad be palaikymo niekur... dabar kartais sunku, bet kai pagalvoju apie ateiti...
na,bet nejaugi jis nesupranta,kad tave kankina?sorry,bet jis savanaudiskai elgiasi ir tik apie save galvoja...
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Linas, 19 пишет:Diana, 17 пишет:Danguole, 20 пишет:Auris, 19 пишет:Diana, 17 пишет:bet tu sakai Linui, kad gerai skaudint mergiotes ir taip toliau reik daryt, KAD JAUSTUSI PILNAVERCIU PILIECIU :pp
Nejuodinkit ir nepulkit Tatos as tatainukukukas ar koks ten turiu ginti ;D
tai,kad nepuola nieks tos tatos...
Сообщений с 5,561 по 5,580 из 15,497
Страницы Назад 1 … 277 278 279 280 281 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.