Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Danguole, kai ji susitiksiu, jei bus salygos, bandysiu rimtai pasisneket su juo... tik mane erzina vienas jo bruozas - jis iskart neatsako ka galvoja...
Nijole, metai ir beveik 4 men..
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 278 279 280 281 282 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Danguole, kai ji susitiksiu, jei bus salygos, bandysiu rimtai pasisneket su juo... tik mane erzina vienas jo bruozas - jis iskart neatsako ka galvoja...
Nijole, metai ir beveik 4 men..
>>Danguolyt, kur dirbi,kad nepaleidzia tawy?? :?
ai Nijolyte nesioju saskaitas,teismo saukimus ir visokias kitas nesamones...po mola,pasiles g.i visus univerus studentu g.studentu bendrikus ir po visa sesta forta vnz... tai as pro tavo baraka kiekviena diena praeinu...
Nijolyt, galetum Danguole i svecius koki karta uzsikviest, kad ji ne tik tavo barake praeitu, bet ir uzeitu
sveikuciai BERNIUKAI ir mergaites, kaip gyvenate?
jo Diana isiaiskink viena karta...pasakyk,kad tave kankina nezinia...jei myli turetu suprasti...
galetum, ne saskaitas nesioti, o jas israsineti, danguolyt, tai brendzio statyciau, ir man tada nerasytum jokios saskaiteles reiketu kada mums susibegti, arbateles ar siaip:V
Nijolyt, galetum Danguole i svecius koki karta uzsikviest, kad ji ne tik tavo barake praeitu, bet ir uzeitu
vaje nera man kada...lekiu kaip akis isdegusi visada...
galetum, ne saskaitas nesioti, o jas israsineti, danguolyt, tai brendzio statyciau, ir man tada nerasytum jokios saskaiteles reiketu kada mums susibegti, arbateles ar siaip:V
deja tik nesioju... oi mane tas laikas spaudzia...na gal kada nors...:)
vaje nera man kada...lekiu kaip akis isdegusi visada...
nu nu... jau arbatos tai taip ir nerastum kada uzbegt, daug neturiu ko siulyt :V, va po kaledu, tai likeriuko uzsivesciau, tai gal kaip nors ir susibegtume....
NELINUTE, seniai uzsukus gi cia buvai
Danguole, 20 пишет:vaje nera man kada...lekiu kaip akis isdegusi visada...
nu nu... jau arbatos tai taip ir nerastum kada uzbegt, daug neturiu ko siulyt :V, va po kaledu, tai likeriuko uzsivesciau, tai gal kaip nors ir susibegtume....
na reiks reiks tuolab,kad cia likimas taip suvede...
nukrypsi kada nuo grafiko, vis tiek sakei, pro sali begi, tai niekas ne neitars :V galvos kad darbo reikalais ;D isvirsiu arbatos, nes kavos neturiu (taupau vel ) [ne, ne, sake vienas, kad nesveika ja gerti, bet taip as jo klausau, kaip jis manes]
oj sesut nepyk...egzui mokiaus ir referatus rasiau ir dar tokiu visokiu nelaimiu buvo....
jo, Nijole, o kai arbatos nebeuzteks, tada ir brendzio atsiras ir virsininkas nesupras kas Danguolytei cia benutiko... ;D
Nijolė, 20 пишет:NELINUTE, seniai uzsukus gi cia buvai
oj sesut nepyk...egzui mokiaus ir referatus rasiau ir dar tokiu visokiu nelaimiu buvo....
cia visi dalinames dziaugsmais ir vargais, tai gal ir tu pasidalinsi..?
olialia dirikas mane tada suestu,nes labai girtu nekencia...
na ana savaite dede mire, po egzo paskambinau mamai ir ta pasake, tai ne kas buvo....
Joa NELINUTE jamsim grieztai... :{} kokie koliai :? man tai werslo komunikacijos kvaila paskaita.. o 3dieni tai kalbos kulturos bus kolis.. vaje bus auku..
uzjauciu...
gerai dar kad po egzo tesuzinojai....
nu brac o as nukisau savo markerius kazkur o ryt seminara vest turiu ir zopa ka daryt netursiu su kuo rasyt ant lentos ;D
Страницы Назад 1 … 278 279 280 281 282 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~