5,581

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Danguole, kai ji susitiksiu, jei bus salygos, bandysiu rimtai pasisneket su juo... tik mane erzina vienas jo bruozas - jis iskart neatsako ka galvoja...
Nijole, metai ir beveik 4 men..

5,582

Nijolė, 20 пишет:

>>Danguolyt, kur dirbi,kad nepaleidzia tawy?? :?

ai Nijolyte nesioju saskaitas,teismo saukimus ir visokias kitas nesamones...po mola,pasiles g.i visus univerus studentu g.studentu bendrikus ir po visa sesta forta vnz...:::044 tai as pro tavo baraka kiekviena diena praeinu...:::044

5,583

Nijolyt, galetum Danguole i svecius koki karta uzsikviest, kad ji ne tik tavo barake praeitu, bet ir uzeitu big_smile

5,584

sveikuciai BERNIUKAI ir mergaites, kaip gyvenate? big_smile

5,585

jo Diana isiaiskink viena karta...pasakyk,kad tave kankina nezinia...jei myli turetu suprasti...

5,586

galetum, ne saskaitas nesioti, o jas israsineti, danguolyt, tai brendzio statyciau, ir man tada nerasytum jokios saskaiteles wink reiketu kada mums susibegti, arbateles ar siaip:V

5,587

Diana, 17 пишет:

Nijolyt, galetum Danguole i svecius koki karta uzsikviest, kad ji ne tik tavo barake praeitu, bet ir uzeitu big_smile

vaje nera man kada...lekiu kaip akis isdegusi visada...:::044:::044:::044

5,588

Nijolė, 20 пишет:

galetum, ne saskaitas nesioti, o jas israsineti, danguolyt, tai brendzio statyciau, ir man tada nerasytum jokios saskaiteles wink reiketu kada mums susibegti, arbateles ar siaip:V

deja tik nesioju...:::044 oi mane tas laikas spaudzia...na gal kada nors...:)

5,589

Danguole, 20 пишет:

nu nu... jau arbatos tai taip ir nerastum kada uzbegt, daug neturiu ko siulyt :V, va po kaledu, tai likeriuko uzsivesciau, tai gal kaip nors ir susibegtume....

5,590

NELINUTE, seniai uzsukus gi cia buvai:::838

5,591

Nijolė, 20 пишет:
Danguole, 20 пишет:

nu nu... jau arbatos tai taip ir nerastum kada uzbegt, daug neturiu ko siulyt :V, va po kaledu, tai likeriuko uzsivesciau, tai gal kaip nors ir susibegtume....

na reiks reiks tuolab,kad cia likimas taip suvede...:::034

5,592

nukrypsi kada nuo grafiko, vis tiek sakei, pro sali begi, tai niekas ne neitars :V galvos kad darbo reikalais ;D isvirsiu arbatos, nes kavos neturiu (taupau vel big_smile ) [ne, ne, sake vienas, kad nesveika ja gerti, bet taip as jo klausau, kaip jis manes]

5,593

Nijolė, 20 пишет:

oj sesut nepyk...egzui mokiaus ir referatus rasiau ir dar tokiu visokiu nelaimiu buvo....

5,594

jo, Nijole, o kai arbatos nebeuzteks, tada ir brendzio atsiras ir virsininkas nesupras kas Danguolytei cia benutiko... ;D

5,595

Lina, 23 пишет:
Nijolė, 20 пишет:

oj sesut nepyk...egzui mokiaus ir referatus rasiau ir dar tokiu visokiu nelaimiu buvo....

cia visi dalinames dziaugsmais ir vargais, tai gal ir tu pasidalinsi..?

5,596

olialia dirikas mane tada suestu,nes labai girtu nekencia...:::044:::044:::044

5,597

na ana savaite dede mire, po egzo paskambinau mamai ir ta pasake, tai ne kas buvo....

5,598

Nijolė, 20 пишет:

Joa NELINUTE jamsim grieztai... :{} kokie koliai :? man tai werslo komunikacijos kvaila paskaita.. o 3dieni tai kalbos kulturos bus kolis.. vaje bus auku.. sad

5,599

uzjauciu...
gerai dar kad po egzo tesuzinojai....

5,600

nu brac o as nukisau savo markerius kazkur o ryt seminara vest turiu ir zopa ka daryt yikes netursiu su kuo rasyt ant lentos ;D