Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
oj tas sidras negerai labai negerai,,,, kazko wc traukia.....
sakiau tik alu gerti, sakiau.. tu klausyk manes, mesk ta sidra lauk ir lauk manes 5dieni sugriztant, [is brolio masina nuvok]
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 287 288 289 290 291 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
oj tas sidras negerai labai negerai,,,, kazko wc traukia.....
sakiau tik alu gerti, sakiau.. tu klausyk manes, mesk ta sidra lauk ir lauk manes 5dieni sugriztant, [is brolio masina nuvok]
ot... o as toks persigandes buvau galvojau galva nuims man cia kazkas tuoj
Lina, 23 пишет:oj tas sidras negerai labai negerai,,,, kazko wc traukia.....
o tai kada tu grisi? vakare ar kaip
taip taip nuims... as i klaipeda dar vis noriu.... :V
tfu cia kol jus pasivysi perskaityt dar viena puslapi prirasysit alia ko jums ta savaites fraze nepatinka? ji juk ten ir deda kad prikolnai skaitosi ;D:D:D::D:D:D:D:D:D
patinka!!!!! ilgai zvengiau is jos...
tai va koki grazu preteksta turi atvaziuot i klaipeda kad man galva nuimt;) nors gereu atvaziuotum gerais tikslais cia ;D as ir pats mielu noru tau ka nors gero suruosciau netgi tokia proga kad jau gerai tikslais atvaziuoji ~
Auris, 19 пишет:tfu cia kol jus pasivysi perskaityt dar viena puslapi prirasysit alia ko jums ta savaites fraze nepatinka? ji juk ten ir deda kad prikolnai skaitosi ;D:D:D::D:D:D:D:D:D
nu as ne ka trumpiau ;D kai idejau ilgai da kvatojau kai perskaiciau per naujo ir pagalvojau ka pagalvos kiti zmones perskaite ir nezinantys visos istorijos ;DDDD
ok chebryte saldziau salziausiu
>>>>>>>Auri laikyk fronta db tu su musu moterukem
oi aciu Linai tu toks gailestingas bet zinok kad as jau einu irgi man ryt verslo matiekos egzas. Palinkekit sekmes
na ir as jau eisiu sapniuku panaktinekit gerai labanaktux visiems
labos, linutai ;D
--------
o siaip, jaunuoliai susmatysime mes vilniuj, jei dar planai planeliai neuzsikeite :V bus jums is manes cia kvatotis gal sese irgi gales, nzn cia jai vestuves uzsimato, tai nzn
oi aciu Linai tu toks gailestingas bet zinok kad as jau einu irgi man ryt verslo matiekos egzas. Palinkekit sekmes
Auri vaje.. gili uzuojata.. zn kas ten per bjaurus mokslas ir man yra.. :} bet egzas bus po nauju..
labos, sese labos Auri ir sekmes Auri laikykis, tik nedekok, nes nesiseks
leksim mes su danguoliuku gal irgi i paduskeles tuoj :V
Danguole, 20 пишет:Auris, 19 пишет:tfu cia kol jus pasivysi perskaityt dar viena puslapi prirasysit alia ko jums ta savaites fraze nepatinka? ji juk ten ir deda kad prikolnai skaitosi ;D:D:D::D:D:D:D:D:D
nu as ne ka trumpiau ;D kai idejau ilgai da kvatojau kai perskaiciau per naujo ir pagalvojau ka pagalvos kiti zmones perskaite ir nezinantys visos istorijos ;DDDD
tai as ir nezinojau visos istorijos ir tikrai juokinga buvo... parink tu man taip...
sekmes didziu didziausios...;)
gerai gerai linketojai jus nelabieji zinau as jus cia kokios jus man ten sekmes mat linkit labos zdz eikit ir jus miegot naktibaldos
ot koks palinkejau is sirdies
labos;) kada noresiu tada ir eisiu miegot...
dar jam matykites musu palinkejimai netinka??? kokiu jums reikia??? tokiu gal va visokiu???? ;D
eisiu as jau.. jau matau as savo meskiu man mojuojanti letenuke ir kviecianti i loviuka
jo tas musu tata istvirkelis baisus ir savo vaikams bloga pavyzdi rodo...
taip ir vaidina jis mat kuklu ir nedrasu ... he he....kuklutis :?
Страницы Назад 1 … 287 288 289 290 291 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~