5,761

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Lina, 23 пишет:

oj tas sidras negerai labai negerai,,,, kazko wc traukia..... big_smile

sakiau tik alu gerti, sakiau.. tu klausyk manes, mesk ta sidra lauk ir lauk manes 5dieni sugriztant, [is brolio masina nuvok]

5,762

ot... o as toks persigandes buvau galvojau galva nuims man cia kazkas tuoj big_smile

5,763

Nijolė, 20 пишет:
Lina, 23 пишет:

oj tas sidras negerai labai negerai,,,, kazko wc traukia..... big_smile

sakiau tik alu gerti, sakiau.. tu klausyk manes, mesk ta sidra lauk ir lauk manes 5dieni sugriztant, [is brolio masina nuvok]

o tai kada tu grisi? vakare ar kaip

5,764

taip taip nuims... as i klaipeda dar vis noriu.... :V

5,765

Auris, 19 пишет:

tfu cia kol jus pasivysi perskaityt dar viena puslapi prirasysit big_smile alia ko jums ta savaites fraze nepatinka? big_smile ji juk ten ir deda kad prikolnai skaitosi ;D:D:D::D:D:D:D:D:D

patinka!!!!! ilgai zvengiau is jos...:::044:::044:::044

5,766

tai va koki grazu preteksta turi big_smile atvaziuot i klaipeda kad man galva nuimt;) nors gereu atvaziuotum gerais tikslais cia ;D as ir pats mielu noru tau ka nors gero suruosciau netgi tokia proga kad jau gerai tikslais atvaziuoji big_smile~

5,767

Danguole, 20 пишет:
Auris, 19 пишет:

tfu cia kol jus pasivysi perskaityt dar viena puslapi prirasysit big_smile alia ko jums ta savaites fraze nepatinka? big_smile ji juk ten ir deda kad prikolnai skaitosi ;D:D:D::D:D:D:D:D:D

nu as ne ka trumpiau ;D kai idejau ilgai da kvatojau kai perskaiciau per naujo ir pagalvojau ka pagalvos kiti zmones perskaite ir nezinantys visos istorijos ;DDDD

5,768

ok chebryte saldziau salziausiu wink

>>>>>>>Auri laikyk fronta db tu su musu moterukem big_smile

5,769

oi aciu Linai tu toks gailestingas big_smile bet zinok kad as jau einu irgi big_smile man ryt verslo matiekos egzas. Palinkekit sekmes smile

5,770

na ir as jau eisiu sapniuku wink panaktinekit gerai labanaktux visiems :::416

5,771

labos, linutai ;D
--------
o siaip, jaunuoliai susmatysime mes vilniuj, jei dar planai planeliai neuzsikeite :V bus jums is manes cia kvatotis :::818 gal sese irgi gales, nzn cia jai vestuves uzsimato, tai nzn

5,772

Auris, 19 пишет:

oi aciu Linai tu toks gailestingas big_smile bet zinok kad as jau einu irgi big_smile man ryt verslo matiekos egzas. Palinkekit sekmes smile

Auri vaje.. gili uzuojata.. zn kas ten per bjaurus mokslas ir man yra.. :} bet egzas bus po nauju..

5,773

labos, sese wink labos Auri wink ir sekmes Auri :::608 laikykis, tik nedekok, nes nesiseks big_smile
leksim mes su danguoliuku gal irgi i paduskeles tuoj :V

5,774

Auris, 19 пишет:
Danguole, 20 пишет:
Auris, 19 пишет:

nu as ne ka trumpiau ;D kai idejau ilgai da kvatojau kai perskaiciau per naujo ir pagalvojau ka pagalvos kiti zmones perskaite ir nezinantys visos istorijos ;DDDD

tai as ir nezinojau visos istorijos ir tikrai juokinga buvo...:::044 parink tu man taip...:::044

5,775

Auris, 19 пишет:

sekmes didziu didziausios...;)

5,776

gerai gerai linketojai jus nelabieji big_smile zinau as jus cia kokios jus man ten sekmes mat linkit tongue big_smile labos zdz smile eikit ir jus miegot naktibaldos big_smile

5,777

ot koks palinkejau is sirdies:::042:::042:::042:::042
labos;) kada noresiu tada ir eisiu miegot...:::028:::028:::028:::028

5,778

dar jam matykites musu palinkejimai netinka??? kokiu jums reikia??? tokiu :::746:::440:::435:::416:::419:::207 gal va visokiu???? ;D big_smile
eisiu as jau.. jau matau as savo meskiu man mojuojanti letenuke ir kviecianti i loviuka wink

5,779

jo tas musu tata istvirkelis baisus ir savo vaikams bloga pavyzdi rodo...:::044:::044

5,780

taip ir vaidina jis mat kuklu ir nedrasu ... he he....kuklutis :?