Re: ZEmaitiskas kampelis !!!
vo diana i to besonte zemaite?...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → ZEmaitiskas kampelis !!!
vo diana i to besonte zemaite?...
aga tep keista y pamatyt katrei zmuones cia zemaite, nors ketus fuorumus bendrauji i net api tou nepagalvuoji...
nu ka panekis a pi ku cia pliorpat? a
rek sakyt ne "nu ka", o "nu ku" sep niek duor, tik pastebiejuom ka esma zemaites, nors onksciau tuo veina apie ket nezenuojuom. gal ku pasiulysi papliorpt?
nu galu pateikti keleta zuodziu i gal pasakysi anu reiksmi?
cia padriki zuode gal zena kas reiksme
(PIRANKAS, VIDELCIUS CIUDAPIECKA,Krezulys kutie nasce?)
Pati as suvalkiete(tokia save skaitau nors skaitos as aukstaite.atseit.bet juokingiausia buvo kai per gimtadieni muzikantai buvo uzsakyti ir dainavo pirma aukstaiciams stikleli igert ir mano sesuo pakilo isgere, o as prie suvalkieciu:p), bet man visai patika kazkuo zemaiciu tarme;>
o ka jei esu nuo zemaiciu krasto, bet kalbos nemoku?:( tai prisijungti negaliu?:)
muset ka gale vo delkuo to nemuoki zemaitiska?..
as misliju gal papliorpam kou zemaite i kituoki negu vese? eso girdiejus tuoki bajeri: mona drauge kaune susidraugava su sava grupiuoke i nuvare pas anuos i svetius. o tuos grupiuokes senielis saka sava anuke: ana zemaite? vo to so ana nebija draugaute?"
taip ir toliau ;D;D;D;D;D;D;DDDDDD
muset ka gale vo delkuo to nemuoki zemaitiska?..
nes seimoje vyravo oficialioji kalba, mokykloje irgi...
suprasti suprantu, bet nekalbu:>
mon ruoduos kad to sarmatinys... negal tep negal... tarmie y tarmie.. tradicijes tep pat.. negal anu issizadiete.. kad i kap ketim joukinga beatruodyto
niu as to ir nesisarmatinu, tiesiog taip gavos aplinkybes. Siaip si kalba ir tradicijos man laaabai grazios, dalyvauju zemaiciu suvaziavimuose ir t.t..
mon atruoda rek visims susitekte i susveiste kastinio su cebulyne, o tou meto gruotu zvagulis tou pacio i laura pamonkintumiem rukouteis
va va, nieko pries buciau;) tai labai lauksiu pakvietimo;) pvz per naujus:D
as misliju gal papliorpam kou zemaite i kituoki negu vese? eso girdiejus tuoki bajeri: mona drauge kaune susidraugava su sava grupiuoke i nuvare pas anuos i svetius. o tuos grupiuokes senielis saka sava anuke: ana zemaite? vo to so ana nebija draugaute?"
prikuols stats
o ka jei esu nuo zemaiciu krasto, bet kalbos nemoku?:( tai prisijungti negaliu?:)
Lietuva laiva !!! kap i fuorums !!! tep ka gal vesi pliopti kon tik nuo ! linkiejima siuos temas lankytojams
mon atruoda rek visims susitekte i susveiste kastinio su cebulyne, o tou meto gruotu zvagulis tou pacio i laura pamonkintumiem rukouteis
bet kap mon patynk kastinys i cibulyni !!!!
Dovilė, 21 пишет:mon atruoda rek visims susitekte i susveiste kastinio su cebulyne, o tou meto gruotu zvagulis tou pacio i laura pamonkintumiem rukouteis
bet kap mon patynk kastinys i cibulyni !!!!
as tai kastene neso valgius :V o cebulyns ta nemiegsto
be tuo, mon atruod ka zemaite sak ne valgyt, o iest :V ;D
nu mon atruoda ka mes nesam geri zemaice !!! iest givule ied!!! mon ruods
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → ZEmaitiskas kampelis !!!