321

Re: Meetas2 Šiauliuose

tai tu del to nesijaudink, mes bent jau matysim kad patinkam big_smile o ar mes nuogos? hmmm... mergickos a mes nuogos? mes busim prisidengusios- taip seksoviau big_smile

reik pradet spintas kraustyt del pizamu... jei nerasiu gausit ranksluosciais suktis arba chalatais su gelytem ir kur rura vos dengia big_smile

322

O tai jeigu mano Mykoliukas atsistos tai ka man tada daryti reikes? Vaikscioti su staciu ar kaip?

323

o kas cia tokio, bus pakaba ranksluosciams ir chalatams pasikabinti big_smile

324

teisingai big_smile bus pakaba big_smile nu taigi sakei kad busi su iseigininiais pizaminiais treningiukais big_smile tad nesijaudink big_smile

325

as irgi i treningiulus soksiu

326

Tai cia tipo sestadieni toks baliukas bus ar kaip?

327

nu papasakokit kas ce bus sestadieni?

328

itariu kazkoki svingeriu vakareli ce organizuojat :DDD

329

nu jau ne- jokiu svingeriu, o padorus nealkoholiku vakarelis, pasiruoskit kalbas visi big_smile

330

Itariu kad as nedalyvausiu siame vakarelyje ;(

331

prasideda, jau du zmones yra atkrite- ar tik nebus kad tryse sedesim big_smile nu bet ir tryse bus linksma big_smile arba organizuojam kitakart o si savaitgali ilsimes smile

332

sad

333

tai gi dar yra, manau is tu susirasinejanciu, kad bus viktorija, AS (svarbiausia:::034), audrius, birutele, jurga, egidijus, gal ausvis, nu jau ne tris.............

334

as si savaitgali neturiu kas veikt?:::809
siandien zesiu tuoj policijos akdemija:::001
o rytojaus dar neapziurejau tv programos...........

335

kokia dar jurga bus? :::041

336

niu jus cia vaikeliai ir skeliat bajerius... prisijuokiau iki asareliu.. gaila negalesiu audriaus pamatyti su pizama.. as taip jo pasiilgau:) o jis ziuriu mane i kitas tik maino:D ausvi dragaukime mes:)

337

Viktorija, 22 пишет:

niu jus cia vaikeliai ir skeliat bajerius... prisijuokiau iki asareliu.. gaila negalesiu audriaus pamatyti su pizama.. as taip jo pasiilgau:) o jis ziuriu mane i kitas tik maino:D ausvi dragaukime mes:)

eeee ka jau ragus stumi man? big_smile nebeisileisiu i namus dabar big_smile galesi prie duru miegot big_smile;DDDD

338

ople.. nezinojau kad jau ir vyra turiu:) na nepyk mazuti leisk man pasidziaugti audriumi:) o ir ausvio dar  noriu:)

339

Viktorija, 22 пишет:

ople.. nezinojau kad jau ir vyra turiu:) na nepyk mazuti leisk man pasidziaugti audriumi:) o ir ausvio dar  noriu:)

as tave i teisma paduosiu kas vaikus augins? big_smile

340

o tai as dar ir vaiku turiu... ei padekit prikibo kazkoks ir vaikus uzkarti nori ir i vyrus siulosi:D