5,961

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Paulius, 21 пишет:

as dabar busiu labai blogas...:)

ir ko gi jau taip :?

ka ji tau padare ? :-)

5,962

vaikai kodel nemiegat?:::044 velu jau...:::034

5,963

nu imsiu ir atsiskleisiu ce ant viso svieto...:))

5,964

Danguole, 20 пишет:

motin kur tu trankais po velniu ko namo nepareini? big_smile;DDDD

5,965

Paulius, 21 пишет:

nu imsiu ir atsiskleisiu ce ant viso svieto...:))

vaje kuklutis :::818

5,966

Paulius, 21 пишет:
Danguole, 20 пишет:

motin kur tu trankais po velniu ko namo nepareini? big_smile;DDDD

vaje nejaugi motusele pasizmoneti negali...
:::854:::234

5,967

gali gali big_smile tevelis irgi nenuobodziauja namie big_smile;DDD kada grist zadi? big_smile kad netyce nusikaltimo vietoj neuzkluptum big_smile;DDDD

5,968

tai mamytei kolkas smagu labai gali ir visai negristi...:::044:::044 nebijok po savaiteles tikrai busiu...:::044

5,969

big_smile a tu nieko pries jei ji tavo rubus matuojasi? big_smile;DDD

5,970

mano rubus...:::209:::209:::209:::209 gali su tavim daryti ka nori tik tegul mano rubu neliecia...:::044:::044 jei kas mano rubam atsitiks skirybos is karto...:::044:::044

5,971

jai tas tavo rozinis liemenukas labai tinka big_smile klausia ar gali ji pasiimt? big_smile;DDD

5,972

tegul tik pabando pasiimti tai su visais papais nurausiu...:::044:::044:::044 ir dar tavo tas megstamiausias  juodas trumpikes  vienam is savo pupuliuku padovanosiu:::044zinosi tada...:::044

5,973

tai kad tau jis vistiek netinka nesilaiko tau per didelis big_smile;D;D;DDDD o jai biski mazas bet standziau laikosi big_smile;D;D;D;DDDDDDDDDDDD o tas trumpikes vistiek praperstos tai tegul turisi.. big_smile;D;D;DDDDD

5,974

na turbut ne apie ta kalbi nes as niekad nesiperku per dideliu liemenuku...:::044 o tas trumpikes vel praperdei...:::209:::209:::209:::209 taigi tik praeita savaite pirkaisi...vaje vaje ka man su tavim daryti beda,o ne vyras:::044:::044:::044

5,975

:DDD tai kad pas tave po trecio vaiko papai susitrauke tai ir liemenukas per didelis pasidare big_smile;DDDD ir kam as zenijaus su tavim nesuprantu ;DDD reikeje man tave pries 5 metus uzmust dabar buciau i laisve isejes big_smile;D;D;DDD nei valgit daro nei vaikus ziuri viskas man ane? :::914 ot bobos siais laikais.. big_smile;DDD hebra neskubekit zenitis nes bus kai man dabar big_smile;D;D;D;DDDDDDDDDDDDDDDDD

5,976

tai matai visa beda,kad tu mano papus seniai matei:::044 o jie po gimdymo kaiptik padidejo...pats kaltas man demesio nerodei,susiradau meiluzi tai gali vaikucius dabar ziureti ir kambarius tvarkyti...:::044:::044 o pries 5 metus tokia laime buvo:( kur dingo tie romantiski vakarai po zvaigzdetu dangumi...:(:(:( :::044:::044:::044

5,977

tu neklaidink liaudies big_smile tai ka tu ir su meiluziu spejai vaiku prisidirbt? :::209 big_smile tie trys mano ir tu ju negausi:D;D;D;D nieks nebus reik kitos bobos ieskotis big_smile;D;D;DDDD

5,978

kokia laime man tie vaikai taip nusibodo tik eda ir sika...:::044:::044beja as su meiluziu dar nespejau prisidirbti:::044 va,o turta per puse dalinsimes mano mociutes brangenybes ir pietu servizas cia nesiskaito,nes jie mano...:::044

5,979

ot motinana vadinas... :::924 vaikai kaip kokie gyvuliai pagal tave ane... big_smile tai pala gal ce ne mano? big_smile su tavim ce neaisku reiks testa darytis big_smile;DDDDDD taves neprasysiu mano meiluze man pades... big_smile;D;D;D;D;D:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

5,980

taigi vien pagal buda matosi,kad tavo...:::044:::044 man ta tavo meiluze jau patikti pradeda:::044 nuo tokio vargo mane isvaduos:::044:::044:::044