Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
zinai kazkas ce neaisku.. tas jauniausias man kazko i nigeri panasus tai jau tikriausiai tavo meiluzis bus nagus prikises.. ;D;D;DDDDD
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 298 299 300 301 302 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
zinai kazkas ce neaisku.. tas jauniausias man kazko i nigeri panasus tai jau tikriausiai tavo meiluzis bus nagus prikises.. ;D;D;DDDDD
o gal tavo giminej buvo nigeriu???maniskis tai nuo soleriumo toks rudas seip jis baltas kaip drobe
nu zinai ta ruda galesi pasiimt jis nepanasus i mane kazko ;DDD
na gerai su vienu susitvarkysiu kaipnors...
zinai as jau miegot einu...:) labos;) buvo linksma pafloodint...
beje flodinti tai reiskia ta pacia zinute siuntineti tai namaisyk..:) labanakt motin..;)
laba ryteli
pasirodo cia vakar dar viena seima bande isirti... :?
a vot mane ka tk uzfloodino... parase viens vaikinas i pasta kad istrinciau jo anketa visiems laikams ir kad levas tas iskok.lt ;D ir parase ne viena karta o mazdaug desimt kartu ta pati ;D lyg as koks adminas buciau..
tai gal patikai jam ;DDD
labas dienas mes ir vel pas mus
brac keista liaudis tada pradejo cia rinktis kad jau patikt baxurams pradejau:)))))))
yra pilna ce tu py...ru atsimenu kazkada vienas py...ras parase 35m berods tai net kojos nutirpo ;DDDD
jo as irgi gaves esu seniai kazkada is vieno pidaro pasiulymu tai jis pas mane jau kazkur metus ignore liste sedi tarp visu kitu nepilnaverciu individu ;D
pas mane irgi ignore sedi virs metu robertas su aleksu ;D;D;DDDD ant isdivalkes buvau ta py...ra ant viena bica uzsiundes ;DDD pz ciut neapsimy... is juoko ;DDDD
pas mane regis algirdas ar koks ten ignore ;D nzn tingiu ziuret ;D nevertas jis tokio demesio
ziek koke merga **** o kokie papai diduma ;DD pasiziurek ID 479278 ;DDDDDD bet uz pasekmes neatsakau jei tau prades rasinet ;D;DDDDD
**** taip ir pagalvojau kad kiaule pakisi ;D
jis jau nusiziurejo tave dabar tau sakes ;D;D;DDDDDD
na jau ir temom prabilot.. ;D
na as tai irgi populiarus tarm tu nes rasineja :} nes kompleksa isigijau kad as vyrus traukiu ;D
;D eh, vyrukai, negi nedrasuma gydotes trukdami py**rus (tipo vat sulaukiat demesio ) o po to blokuojant juos, kad is tikro lipt nepradetu? ;D
;D eh, vyrukai, negi nedrasuma gydotes trukdami py**rus (tipo vat sulaukiat demesio ) o po to blokuojant juos, kad is tikro lipt nepradetu? ;D
taip taip.. bet kad zn nervina tos zinutes sulancios visokius malonumus ;D
Страницы Назад 1 … 298 299 300 301 302 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~