Re: pirmas bucinys (laizekas)
na pirmas bucinys man buvo nuostabus bet poto buvo labai geda ir israudau visa
uzdegusi sviesa supratai , kad ten brolis? no offence, just joke
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)
Страницы Назад 1 2 3 4 5 6 7 … 28 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
na pirmas bucinys man buvo nuostabus bet poto buvo labai geda ir israudau visa
uzdegusi sviesa supratai , kad ten brolis? no offence, just joke
oj pirmas bucinukas dabar pagalvojus jis is tiesu buvo taip seniai... netgi 12 metuku ir aisku tai buvo su pirmuoju bernu... ak kiek daug idejom pastangu, kad jis ivyktu, o kai mes buciavomes (laizemes) man mintyse tik sukosi mintis, kada pagaliau mes baigsim.. siaip geriausi buciniai su tuo zmogum kuri is tiesu myli, o ne siaip sau...
sweiki kas dar nesibuciavo tikruoju buciniu? (laiziakas)
nemanau, kad laiziakas ir yra tas tikrasis bucinys... kartai yra gera buciuotis tik priglaudus lupas... ir tai man taip pat yra tikras bucinys :]
Nesureiksminu pirmojo bucinio Turbut 12-13 metu buvau... Geda prisipazint Bet to zmogaus nelabai atpazinciau nezinau nei jo vardo...nei nebeatsimenu kaip atrodo...damn it kaip nesmagu :\ Tiesiog kaimuki tusiukas buvo zaidem bonka ir...zinot kaip ten buna...:|
kajp reikia laizytis?????paaiskinkit plz
ne nu kas per klausimai...naturaliai iseina...
kajp reikia laizytis?????paaiskinkit plz
paaugsi suprasi...
na saldus aisku buvo tas pirmas,kaip ir kiti... :-D
bet pirmas wisada yra nepamirshtamas;)
mhm...kartais pamirstamas
na .. ziuriu ce visiem BUCIUTIS PATINKA ISKYRUS VIENAM BAHURIUKUI KURIAM BUCINYS TIK PRADZIA TAI ... NA MAN IR NERA SVARBESNIO DALYKO UZ KAI VAKINAS MOKA BUCIUOTIS ;;D ;D ;D ;D ;D ;
kai fainiai laizytis tai ne tas zodis ojojojojo:P
ajsku faina... ir dar kaip...;) bet buna ir fainiau ;D
jau seniai nebeatsimenu : ))
nu dw skelk kajp lajzytis ta prasmeka daryti kaj jaw lajzajs ka daryt sju rankom
nu wa...........
O tipo pirmasis bučinys turėtų būti ypatingas? Suprasčiau jei jis gyvenime kąnors pakeistų..o dabar jis net, kaip spėju, būna labiausiai nevykęs (pirmas blynas - prisvilęs)... Jau geriau prisiminti tai, kas pavyko ir suteikė žymiai daugiau malonumo.
man tai lb patiko pirmas o kiti tai nelabai:[
Aš nė nepamenu kaip ten buvo kai buvau Tavo amžiaus... Paaugsi - pradės patikt, dabar Tau turėtų prasidėt tas amžius kai labai nesutarsi su merginomis
as dar nebandziau idomu suzinoti koks tas pirmas bucinis
Страницы Назад 1 2 3 4 5 6 7 … 28 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)