81

Re: pirmas bucinys (laizekas)

Juste, 16 пишет:

na pirmas bucinys man buvo nuostabus bet poto buvo labai geda ir israudau visa:::440

uzdegusi sviesa supratai , kad ten brolis? big_smile no offence, just joke

82

oj pirmas bucinukas :::416 dabar pagalvojus jis is tiesu buvo taip seniai... netgi 12 metuku ir aisku tai buvo su pirmuoju bernu... ak kiek daug idejom pastangu, kad jis ivyktu, o kai mes buciavomes (laizemes) man mintyse tik sukosi mintis, kada pagaliau mes baigsim.. big_smile siaip geriausi buciniai su tuo zmogum kuri is tiesu myli, o ne siaip sau...

83

Alexandra, 13 пишет:

sweiki kas dar nesibuciavo tikruoju buciniu? (laiziakas)

nemanau, kad laiziakas ir yra tas tikrasis bucinys... kartai yra gera buciuotis tik priglaudus lupas... ir tai man taip pat yra tikras bucinys :]

84

Nesureiksminu pirmojo bucinio smile Turbut 12-13 metu buvau... smile Geda prisipazint neutral Bet to zmogaus nelabai atpazinciau nezinau nei jo vardo...nei nebeatsimenu kaip atrodo...damn it kaip nesmagu :\ Tiesiog kaimuki tusiukas buvo zaidem bonka ir...zinot kaip ten buna...:|

85

kajp reikia laizytis?????paaiskinkit plz smile

86

big_smile ne nu kas per klausimai...naturaliai iseina...

87

Ieva, 13 пишет:

kajp reikia laizytis?????paaiskinkit plz smile

paaugsi suprasi... big_smile

88

na saldus aisku buvo tas pirmas,kaip ir kiti... :-D

89

bet pirmas wisada yra nepamirshtamas;)

90

mhm...kartais pamirstamas big_smile

91

na .. ziuriu ce visiem BUCIUTIS PATINKA ISKYRUS VIENAM BAHURIUKUI KURIAM BUCINYS TIK PRADZIA big_smile TAI ... NA MAN IR NERA SVARBESNIO DALYKO UZ KAI  VAKINAS MOKA BUCIUOTIS big_smile ;;D ;D ;D ;D ;D ;

92

kai fainiai laizytis tai ne tas zodis ojojojojo:P

93

ajsku faina... wink ir dar kaip...;) bet buna ir fainiau ;D

94

jau seniai nebeatsimenu : ))

95

nu dw skelk kajp lajzytis ta prasmeka daryti kaj jaw lajzajs ka daryt sju rankom

96

nu wa...........

97

O tipo pirmasis bučinys turėtų būti ypatingas? Suprasčiau jei jis gyvenime kąnors pakeistų..o dabar jis net, kaip spėju, būna labiausiai nevykęs (pirmas blynas - prisvilęs)... Jau geriau prisiminti tai, kas pavyko ir suteikė žymiai daugiau malonumo. smile

98

man tai lb patiko pirmas o kiti tai nelabai:[

99

Aš nė nepamenu kaip ten buvo kai buvau Tavo amžiaus... Paaugsi - pradės patikt, dabar Tau turėtų prasidėt tas amžius kai labai nesutarsi su merginomis big_smile

100

as dar nebandziau idomu suzinoti koks tas pirmas bucinis