Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Nugi prisipazystu tada, kad neykirtau, tik man labai ydomu kokia gi gili tema is to tavo pasisakymo turetu iskilti...mmm?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 302 303 304 305 306 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Nugi prisipazystu tada, kad neykirtau, tik man labai ydomu kokia gi gili tema is to tavo pasisakymo turetu iskilti...mmm?
geriau nenorek suzinoti ;D tiekto..
jau klausimai del temos pavadinimo buvo kelti, taciau nuspresta nekeisti
geras tas pavadinimas, prikolnas toks, atsizvelgiant i tai apie ka ce kalbama... ;DD
niu nea hebrytc ;D kol as cia jusu tiatia taij sis klubs bus toks koki as ji sukurew savo vaiku tep lengvai niaatiduosiu :D:D nebent vilniuj po ketvirto bokalo jume pavyks mane itiktint kaip nors
tai vat hebryte tokios naujienos. I Vilniu atvaziuoju 24 diena ir busiu iki 29 ryto, tada i klp siausiu ir grisiu 30 vakare i vilniu vel.
reik 29 but klaipedoj butinaj, atsvest su organizacija kaledas ir pan niu tai kada mes, nekuklieji, zadame susimatyt ir apsikuklint ?
Pauliau ar prisijungsi prie musu Vilniuje?
kazkaip tolokai tas vilnius nuo siauliu bet aciu uz kvietima..
Auri, kam jums dar kuklintis? ;D gi kaip tik kukluma varyt lauk reik...
nea tai pirma ta kukluma reik turet kad poto ji isvaryt turetum ka nors ;DDD
kazkaip tolokai tas vilnius nuo siauliu bet aciu uz kvietima..
MIster Powlius, bet Siauliai nera taip jau toli nuo to Vilniaus Vat Klaipeda tai tikrai toliau nei siauliai
nuo siauliu tai arciau klaipeda..
nea tai pirma ta kukluma reik turet kad poto ji isvaryt turetum ka nors ;DDD
ah tu navalele.... o kas cia mums postringavo apie kukluma?
tai vat hebryte tokios naujienos. I Vilniu atvaziuoju 24 diena ir busiu iki 29 ryto, tada i klp siausiu ir grisiu 30 vakare i vilniu vel.
reik 29 but klaipedoj butinaj, atsvest su organizacija kaledas ir pan niu tai kada mes, nekuklieji, zadame susimatyt ir apsikuklint ?
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
sveikuciai naktibaldos
as kuliais vewrsdamasis stengsiuosi buti Vilniuje 28 diena
va katik is jo partarabaninau sese su jos jaunikaijciu is oro uosto dar tu nieksu turejau laukti valanda nes musu trandaletai saab markes skraidantys aparatai kazkodel veluoti sumasto :{}
na bet svarbu jau namie.. o ryt kolis man ir as dar kaip zvake jam tinkamai nepasiruoses.. PZ bu man.. bet kaip nors as tikiu kad prasisuksiu
>>>>>>>>>>
labos miegaliai
labas rytas visu pirma tai jau cia kalba apie meeta eina kaip suprantu ane ?
tai jei jis butu 28 tai saunu butu gal ir as tada pasivaidenciau :V :V
joa apie meeta.. bet paderinsim data dar..
tai jau saunumelis butu
gerai galim 28=] susitinkam prie stoties ? gal ten kur ta iki yra?:)
danguole kokiom datom sake gali atwaryt? 28 jaj netinka?
man tai 28 labai tiktu nes 29 isvarau i svadba bet jei daugumau tinka 29d tai jau daryt kaip dauguma nuspprendzia, ka jau padarysi as kittam meete sudalyvausiu
gerai galim 28=] susitinkam prie stoties ? gal ten kur ta iki yra?:)
tai susiskombinsim
parodysiu as tau ta vezimeli
Страницы Назад 1 … 302 303 304 305 306 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~