Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы 1 2 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 1 по 20 из 36

- Anuszka05o2pl, 19
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Тема: apie santikius tarp vyro ir moters po issiskirimo....
kodel dazniausei v po isiskirimo pora nebebendrauja tarpusavo, arba bendraudama dar labiau pikstasi, izeidineja venas kita ir panasei....... kur cia slipi tesa, kas atsitinka.... argi negalima grazei issiskirt ir but tesiog gerais draugais, jaigu jaigu kartu but neiseina. kokia lytis nebenori bendraut dazniausei, vyrai ar moteris?

- Julija, 18
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Re: apie santikius tarp vyro ir moters po issiskirimo....
issiskirian vistiek vienas lieka nuskriaustas...kaikurie ima kersyti...buna kad nebenori bendrauti su buvusiu vien todel kad jam nekiltu kazkokiu vilciu,kad neprisigalvotu kad dar liko kazkokiu jausmu....
nezinau kaip ten su statistika kas maziau nori bendrauti taciau is savo patirties galiu pasakyti kad bet kokio bendravimo nutraukima pradedavau as .......

- Rūta, 19
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
maziau reik galvot apie sriauda... geriau prisimint viska kas buvo grazu...
as pati bendrauju beveik su visais buvusiais vaikinais ir labai del to dziaugiuos
tiesa, dauguma issiskyrusiu zmoniu nebenori vienas kito matyt... o gaila...

- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Anuszka05o2pl, 19 пишет:kodel dazniausei v po isiskirimo pora nebebendrauja tarpusavo, arba bendraudama dar labiau pikstasi, izeidineja venas kita ir panasei....... kur cia slipi tesa, kas atsitinka.... argi negalima grazei issiskirt ir but tesiog gerais draugais, jaigu jaigu kartu but neiseina. kokia lytis nebenori bendraut dazniausei, vyrai ar moteris?
parasta atsakyti y sy klausima nes kai skiresi pora daleskim mergina dazniausei nori likti draugais o jei vaikiniu dar galvoj jinai tai buna sutinka del kitokiu priezasciu ir viskas tik lb kartais komplikuojasi

- Julija, 18
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Irmantas, 20 пишет:Anuszka05o2pl, 19 пишет:kodel dazniausei v po isiskirimo pora nebebendrauja tarpusavo, arba bendraudama dar labiau pikstasi, izeidineja venas kita ir panasei....... kur cia slipi tesa, kas atsitinka.... argi negalima grazei issiskirt ir but tesiog gerais draugais, jaigu jaigu kartu but neiseina. kokia lytis nebenori bendraut dazniausei, vyrai ar moteris?
parasta atsakyti y sy klausima nes kai skiresi pora daleskim mergina dazniausei nori likti draugais o jei vaikiniu dar galvoj jinai tai buna sutinka del kitokiu priezasciu ir viskas tik lb kartais komplikuojasi 
vo cia tai pilnai pritariu

- Daiva, 21
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
As su visais ex visada graziai bendravau ir dabar bendrauju..kai kurie zmones sako, kad negalima po issiskyrimo likti draugais, taciau as galiu savo buvusia meile ziureti kaip i drauga ir tikrai negaleciau drapstyti purvais ar pan.. O del Irmanto paminetu kitu priezasciu, tai yra buves toks atvejis..issiskyrem, taciau sunku man buvo ji pamirsti, jis irgi kazko vis mane prisimindavo, tai ir pasiulymu visokiu buvo is jo puses, taciau sukaupiua visas jegas, paaiskinau, kad NE ir dabar viskas puiku, esam draugau 

- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Неактивен
as irgi negaliu nebendrauti su zmogum kuris buvo lb lb brangus ir kuri mylejau..kazkaip nesuvokiama man.. o pykstasi todel kad pamato issiskyre visas ydas ir galvoja : "ka as su situo zmogum dariau kur mano protas buvo" :-)

- Ligita, 15
- Forumo Vanagas
- Неактивен
oi sunku cia. na zinau sakysit kad as dar jauna kuo as galejau nusivilti ar ka. bet vistiek parasysiu. na buvo kad tarp manes ir kito zmogaus kazkas buvo na bet mes nebuvom pora. ir kai suzinai jog tas zmogus zaidzia ne su tavim viena o net su keliom vienu metu pasidaro sunku, tada buna kartelis sirdyje. taip buvo ir man ir viena karta taip buvau supykusi og net nejutau kaip ta zmogu pradejau izeidineti pati to nesuvokiau. bet taip yra. sunku ziureti tam zmogui i akis kai jis taip pasielgia. dabar kai i ji ziuriu man ima juokas koks jis nesubrendes ir nesusitupejes. nebeliko didelio pykcio. tik sunku kad daznai mum tenka susitikti butu geriau kad jo nebesutikciau is vis. nes kai pamatai vistiek akys isduoda jog kazka jautem vienas kitam, tas zvilgsnis toks paslaptingas kad geriau jo is vis nebematyciau. bet visitek niekada nepamirsiu kaip jis pasielge.

- Anuszka05o2pl, 19
- Forumo Naujokas
- Неактивен
mano atvejis buvo ziaurus. kai pradejom draugaut tai viskas buvo tiesiog nuostabu, bet po metu prasidejo pikciai , barnei, nesusitarimai.... jis visa laika mane isdavinejo su kitom, bat as sengiausi nakreipt perdaug i tai demesio, nes vistei vyrai yra tokie sutverimai kad jems reikia ivairoves.... bet po pusantru metu jis pradejo mane kaltint kan tipo as ji isdavineju su visais jo draugais, nors tai ir buvo grynas melas. po issiskirimo pikomes, bet vieliau jau bendravom gan grazei. jau praejo metai ir jis turi mergyna. bet jai pasitaiko proga ir mes bunam kartu, tai jis visalaik prie manes kabinejasi, lik as buciau jo mergyna, ar buciau jam kazka skolinga. o jai buna taip kad siedim vienoj kompanijoj jis su savo panelia o as su savo draugu, tai pikcio ir pagiezos buna beprotiskai daug. as jo nesuprantu, jai jis pats noriejo isiskirt, ir turi kita tai ko jis is manes nori? ko jis visalaik kabinejasi prie manes ir moko mane gyventi? lig buciau mazas vaikas

- Ingrida, 14
- Forumo Naujokas
- Неактивен
manau butina likti draugais
nes juk kazkada jaute wienas kitam siltus jausmus,zmones turi tuos jausmus ir islaikyti,tik pawersti tai draugiskais o ne isimylejeliu
wisada linkusi esu likti draugais,ir stengiuosi tai daryti
juk nera abejingu zmoniu,ir tik tada,kai juos apleidzia pyktis ir nuoskauda-jie gali bendrauti toliau......

- Lina, 23
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Neturetu net likti draugais,nes gal vienas zmogus taip mylejo ji ir jam skaudu kad jie issiskyre,turetu suprasti tiek jis,tiek jis,kad sunku bendrauti vienas su kitu!...Nes tada atgimsta toliau jausmai...
O barniai dazniausiai kyla is vaikino puses,jam pabandai parasyti kaip sekasi,kas naujesnio..O is jo gauni atsakyma,dink man is akiu,tu man atsibodai,gali palikti mane ramybeje! jis tave izeidineja taip kaip gali,kad tik dar labiau uzgautu sirdele ir ja draskytu,atnaujintu zaisdas!

- Mindaugas, 19
- Forumo Naujokas
- Неактивен
noriu paklaust jusu nuomuones.. yra tokia panele su kuria buvom kartu beveik 3metus, pirmuosius pusantru metu manau viskas buvo kaip pasakoij, sekancius puse metu pradejom bartis.. na bet kas nesibara.., o per paskutinius maziau nei puse metus issiskyrdavom po menesi vel susitikdavom.. o po paskutinio issiskyrimo ji susirado kazka kita..
sakoma zmogu keicia laikas o as manau kad isgyvenimai..
ji sako kad man jau nieko nebejaucia, ir kad tarp musu jau nieko nebus.. nors po vieno balio su kalbejau (buvo isgerus) snekejo priesingai... kaip manot ar yra vilties man palenkt jos sirdy.. jai taip kaip man tai padaryt..
jau koki menesi i para miegu po pora valandu, nesuprantu kas daros truksta man jios...

- Daiva, 21
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Jeigu mergina sako, kad nieko Tau nebejaucia, tai turbut taip ir yra. Patarciau Tau pabandyti Ja uzmirsti. Aisku, dabar atrodo, kad tai neimanoma padaryti, taciau laikui begant viskas keiciasi ir pasimirsta. Bendrauk su kitomis merginomis, negalvok apie Ja ir pamatysi, kad tikrai po turputi viskas susitvarkys ir galesi ramiia miegoti 

- Mindaugas, 19
- Forumo Naujokas
- Неактивен
bandziau bet ir bunant su kita galvojiu apie ja.., nera dar taip buve.. o del to jos sakymo tai taip sakydavo ir anksciau budavo tik toks skyrtumas kad ji neturedavo draugo, o po to baliaus (kai isgerus buvo ir berods apsipykus su tuo draugu) skambino ir kalbejio priesingai.. sake kad myli ir tpt.. tai kaip ir pati sau priestarauja.., beto emanau kad jausmai dingsta taip greit tuo labiau kai jie dideli buvo.. ypac is jos puses..

- Mindaugas, 19
- Forumo Naujokas
- Неактивен
be to noriu patarimo kaip ja susigrazint o ne kaip uzmirst..

- Tautvydas, 20
- Forumo Vanagas
- Неактивен
po isimilejisku santykiu galima likti gerais draugais tik tada jei jokios meiles ir nebuvo , praejus metams ar daugiau ...
nes jei zmogus myli visa sirdimi jis tikrai nesutiks savo jausmu paversti draugiskumu nes taip tiesiog neimanoma ...
dazniausiai gerais draugais po rimtu santykiu lieka tik yp[atingu jausmu nejaute ir santykiu metu zmones...

- Mindaugas, 19
- Forumo Naujokas
- Неактивен
sutinku, bet matai nenoriu jos kaip drauges.., noriu ja susigrazint..

- Daiva, 21
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Na, as kazkada buvau panasioje situacijoje(Tavo ex pozicijoje), todel ir sakau, kad geriau Ja uzmirsti. Bet jeigu Tau Jos reikia ir esi pasiryzes Ja susigrazinti tuomet palinkesiu sekmes 

- Mindaugas, 19
- Forumo Naujokas
- Неактивен
kai tau buvo taip, ka turejio taviskis tokio padaryt.. kad nu nzn sutiktum dar karta pabandyt.?

- Mindaugas, 19
- Forumo Naujokas
- Неактивен
ar isvis buvo imanoma kazka padaryt?
Сообщений с 1 по 20 из 36
Страницы 1 2 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.