Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nu tj mes daug negersim. mes solidziai..;]]] o ciuozt ce mes visi nemokam!
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 311 312 313 314 315 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
nu tj mes daug negersim. mes solidziai..;]]] o ciuozt ce mes visi nemokam!
bet gi ciuozt nera sunku uzlipsit ir ismoksit
tai -inoma kad išmoksime gi nera taip baisiai sunku.. išsiplosim keleta kartu ir jau paskui čiuožinėsim kaip visi kiti
nu tai va vienbalsiai nubalsuota kad jamsim ciuozykla joa?
sese sake, kad issiplosim kryzium ant vidurio ir bus ok ;D galesim, kaip mano mama pakomentavo, paplastunski iki sienukes ;D ok ok... jamam mes ta leda
bet gi ciuozt nera sunku uzlipsit ir ismoksit
kam sunku, kam ne :? [citata from the sese, ji dabar negali prie kompiuteriuko prieiti ] o tu bandei kada pasiciuzinti :?
joa tik man kazkaip jau prabunda sazine kad mažiauiausiai 100 lt nusprogdinsiu vilniuje.. :-)
o kur tu ce tiek zadi sprogdinti? :D:D:D
tai nieko, Linuk, ismesi kojyte autostradoj link kauno ir atsipirks viskas
joa tik nepamirsk nusiskust kojos bo kitaip skustuka pravaziuodama masina ismes ir lieps nusiskust ;D
Nijolė, 20 пишет:tai nieko, Linuk, ismesi kojyte autostradoj link kauno ir atsipirks viskas
joa tik nepamirsk nusiskust kojos bo kitaip skustuka pravaziuodama masina ismes ir lieps nusiskust ;D
mes su sese jam epiliatoriu i vln atvesim,. juk zadejom jau seniai
>>>>>>>>>>> as gi ne zogolo
>>> Auri kad man visada tiek sprogsta kai bunu vln.. na jei nesimtas tai 60 tai tikrai..
>> gi ten net deshra maximoj brangesne ;D ;D
Linai, nu va dabar jau arciau teisybes nes 50 kokia tikrai sprogs ~
pas mus babkes tai su sparneliais - isskris su vejeliu, nanyna nyna nynanaaaa
Diana, 17 пишет:bet gi ciuozt nera sunku uzlipsit ir ismoksit
kam sunku, kam ne :? [citata from the sese, ji dabar negali prie kompiuteriuko prieiti ] o tu bandei kada pasiciuzinti :?
joa, ne viena karta jau ciuozykloj buvau :0 pirma karta pamenu buvo baisoka, bet 3 ratukus apie arena nuciuozus pasijutau puikiai ir soviau i viduri, nes pakrasciuose buvo daug trugdziu ciuozinet
joa tik man kazkaip jau prabunda sazine kad mažiauiausiai 100 lt nusprogdinsiu vilniuje.. :-)
jei as vaziuociau, dar daugiau nusprogdinciau... ;D
Linai, nu va dabar jau arciau teisybes nes 50 kokia tikrai sprogs ~
na bet as megstu sau ka nors nusipirkti arba tetai lauktuviu parvasti :-) bet reikes pamirsti sita tradicija ;D
Linas, 19 пишет:joa tik man kazkaip jau prabunda sazine kad mažiauiausiai 100 lt nusprogdinsiu vilniuje.. :-)
kodel????? negi siaubtum pardes kokias???
Diana, 17 пишет:Linas, 19 пишет:joa tik man kazkaip jau prabunda sazine kad mažiauiausiai 100 lt nusprogdinsiu vilniuje.. :-)
kodel????? negi siaubtum pardes kokias???
as kai linksminuos, tai pinigu nepagailiu plius dar ant kelio kiek isleisciau... ir dar esu tokia: kol taupau, tai taupau, kai pasitaskau, tai... ;D ir svabiausia ne taip jau gaila tu pinigu buna...
Diana, paziurejau, kur tiksliau randasi ylakiai, tai tau vien kelione iki musu kastuotu apie 100 :? jei ne daugiau, nes dar nesi studencioke
Страницы Назад 1 … 311 312 313 314 315 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~