6,241

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

nu tj mes daug negersim. mes solidziai..;]]] o ciuozt ce mes visi nemokam!

6,242

bet gi ciuozt nera sunku smile uzlipsit ir ismoksit wink

6,243

tai -inoma kad išmoksime wink gi nera taip baisiai sunku.. išsiplosim keleta kartu ir jau paskui čiuožinėsim kaip visi kiti :::818 :::818 :::818

6,244

nu tai va vienbalsiai nubalsuota kad jamsim ciuozykla joa? big_smile

6,245

sese sake, kad issiplosim kryzium ant vidurio ir bus ok ;D galesim, kaip mano mama pakomentavo, paplastunski iki sienukes ;D ok ok... jamam mes ta leda :::035

6,246

Diana, 17 пишет:

kam sunku, kam ne :? [citata from the sese, ji dabar negali prie kompiuteriuko prieiti wink ] o tu bandei kada pasiciuzinti :?

6,247

joa tik man kazkaip jau prabunda sazine kad mažiauiausiai 100 lt nusprogdinsiu vilniuje.. :-)

6,248

o kur tu ce tiek zadi sprogdinti? big_smile:D:D:D

6,249

tai nieko, Linuk, ismesi kojyte autostradoj link kauno ir atsipirks viskas :::039

6,250

Nijolė, 20 пишет:

tai nieko, Linuk, ismesi kojyte autostradoj link kauno ir atsipirks viskas :::039

joa tik nepamirsk nusiskust kojos bo kitaip skustuka pravaziuodama masina ismes ir lieps nusiskust ;D

6,251

Auris, 19 пишет:
Nijolė, 20 пишет:

joa tik nepamirsk nusiskust kojos bo kitaip skustuka pravaziuodama masina ismes ir lieps nusiskust ;D

mes su sese jam epiliatoriu i vln atvesim,. juk zadejom jau seniai wink

6,252

Nijolė, 20 пишет:

>>>>>>>>>>> as gi ne zogolo tongue

>>> Auri kad man visada tiek sprogsta kai bunu vln.. na jei nesimtas tai 60 tai tikrai..
>> gi ten net deshra maximoj brangesne ;D ;D

6,253

Linai, nu va dabar jau arciau teisybes big_smile nes 50 kokia tikrai sprogs big_smile~

6,254

pas mus babkes tai su sparneliais - isskris :::639 su vejeliu, nanyna nyna nynanaaaa :::b16

6,255

Nijolė, 20 пишет:
Diana, 17 пишет:

kam sunku, kam ne :? [citata from the sese, ji dabar negali prie kompiuteriuko prieiti wink ] o tu bandei kada pasiciuzinti :?

joa, ne viena karta jau ciuozykloj buvau :0 pirma karta pamenu buvo baisoka, bet 3 ratukus apie arena nuciuozus pasijutau puikiai ir soviau i viduri, nes pakrasciuose buvo daug trugdziu ciuozinet big_smile

6,256

Linas, 19 пишет:

joa tik man kazkaip jau prabunda sazine kad mažiauiausiai 100 lt nusprogdinsiu vilniuje.. :-)

jei as vaziuociau, dar daugiau nusprogdinciau... ;D

6,257

Auris, 19 пишет:

Linai, nu va dabar jau arciau teisybes big_smile nes 50 kokia tikrai sprogs big_smile~

na bet as megstu sau ka nors nusipirkti arba tetai lauktuviu parvasti :-) bet reikes pamirsti sita tradicija ;D

6,258

Diana, 17 пишет:
Linas, 19 пишет:

kodel????? negi siaubtum pardes kokias???

6,259

Nijolė, 20 пишет:
Diana, 17 пишет:
Linas, 19 пишет:

kodel????? negi siaubtum pardes kokias???

as kai linksminuos, tai pinigu nepagailiu big_smile plius dar ant kelio kiek isleisciau... ir dar esu tokia: kol taupau, tai taupau, kai pasitaskau, tai... ;D ir svabiausia ne taip jau gaila tu pinigu buna... :::008

6,260

Diana, paziurejau, kur tiksliau randasi ylakiai, tai tau vien kelione iki musu kastuotu apie 100 :? jei ne daugiau, nes dar nesi studencioke wink