Re: programos muzikai parsisiusti
is marfejaus gaunu viska ka reik
morpheus
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → programos muzikai parsisiusti
is marfejaus gaunu viska ka reik
morpheus
kur butu galima atsisiusti dainu is kelias i zvaigzdes2 plys pasakykit
Niekada negirdejau tokio dalyko. Jei zinociau kas tai yra tai gal ir pasakyciau
kur butu galima atsisiusti dainu is kelias i zvaigzdes2 plys pasakykit
dcc++ bandyk
Dovydas, 15 пишет:kam verta plaukiot,neskraidys niekada ;D a kaip ten...
Cia kazkas ne visai i tema...
Pries kritikuojant kitus patarciau prisiminti, kad po keliu metu tikriausiai nebesiklausysi ko dabar klausai...
jei bent zinotum kas tas kelias i zvaigzdes 2 suprastum,kad i tema...
ir seip nemanau kad po keliu metu pasikeis mano muzika,nes ji man ilga laika patinka,ir as nekritikuoju kad tu ten kazkoki jazz ar ka ten klausai,klausyk ka tu nori man visvien...
Dora, 18 пишет:Dovydas, 15 пишет:kam verta plaukiot,neskraidys niekada ;D a kaip ten...
Pries kritikuojant kitus patarciau prisiminti, kad po keliu metu tikriausiai nebesiklausysi ko dabar klausai...
ir seip nemanau kad po keliu metu pasikeis mano muzika,nes ji man ilga laika patinka,ir as nekritikuoju kad tu ten kazkoki jazz ar ka ten klausai,klausyk ka tu nori man visvien...
Bent tiek gerai, kad visvien Tau 15, labai tiketina kad pasikeis. Daug kam taip buna kai sueina kokiu 16-17. Zinoma cia ne taisykle.
Nemanau, kad daug prarandu nezinodama kas yra kelias i zvaigzdes 2.. Nesidomu populiaraja scena, nei lietuviska nei kokia kitokia.
pritariu ir as is lietuvisku tik foje ir sel daugiau niekas
pritariu ir as is lietuvisku tik foje ir sel daugiau niekas
Sel nelabai zinau bet Foje visai klausomi. Yra dar keletas neblogu kaip IJO ar Skardas bet ju dazniausiai kauso uz Lietuvos ribu nes Lietuvoj tokios publikos nera.
aisku, na va dar prisiminiau, pieno lazeriai.. daugiau viskas.. o cia kur tu pasakei, tai isvis jie nezinomi, nebent kaip undergroundo grupe, kur turi savo rata, ir niekur nepopuliarinama nei ju muzika nei grupes pavadinimas
Panasiai... Na bent jau Lietuvoje klausytoju tikrai mazai. Tiesiog nelabai kas domisi drone ar ambient ar kuo nors panasiu. Uzsienyje publika kur kas didesne taigi ju uzsienieciai labiau ir klauso. Tiesa sakant ir pati susidomejau tik is Lietuvos isvaziavus.
Pieno lazeriu negirdejau, sorris. Tikriausiai gan nauja grupe.
nera sena, bet jau spejo isleisti du albumus
Dovydas, 15 пишет:Dora, 18 пишет:Dovydas, 15 пишет:kam verta plaukiot,neskraidys niekada ;D a kaip ten...
Bent tiek gerai, kad visvien Tau 15, labai tiketina kad pasikeis. Daug kam taip buna kai sueina kokiu 16-17. Zinoma cia ne taisykle.
Nemanau, kad daug prarandu nezinodama kas yra kelias i zvaigzdes 2.. Nesidomu populiaraja scena, nei lietuviska nei kokia kitokia.
as ir nesakau kad daug praradai,ir isvis niekas cia ir nesidomia tik kazkada kazka panasaus buvau girdejas...paskaites tavo komentarus bandai irodyti kad esi suagus bet kaip ir kiti tai mazi vaikai tavo manymu...na bet nesvarbu,cia ne diskusiju tema
;D
Dovydai, neieskok problemu kur ju nera. Atsiprasau jei izeidziau - tikrai ne ta norejau pasakyti.
Gyti, kelintais metais jie susikure? Gal zinai kur samplu butu galima rasti?
http://ore.lt/apzvalga.php?id=1107
cia samplai
http://grotuvas.ore.lt/grupe.php?id=26
kiek pastebejau musu gyti muzika sutampa ;] man is lietuviu tai a.mamontovas,pieno lazeriai ir foje taip pat patinka...nu taip pat patinka tokie dalykai kaip ryralio,nesakyk mamai arba organzza ;] bet cia jau kitas dalykas ;]
na man ryralistai nepatinka, nesakyk mama neblogai suka, organzza ir visuose tusuose buvau
Gyti, aciu uz link Niekada apie juos anksciau negirdejau bet pasirodo tikrai nebloga grupe. Is tu dvieju gabalu kur klausiau panasu kad jie groja lengva nu-jazz persipynusi su elektronika Reikes parsisiusti prie progos. Fastah Mastah primena fusedMarc, irgi lietuviska grupe.
ner uz ka, svarbu kad patiktu, beja ju pirmas sis albumas vadinasi Voyage, antrasis Kitchen. Tiesa pasakius abu neblogi
nuo muzikos programu priejom prie pokalbiu ;] gytis ne is lietuviu klausai?
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → programos muzikai parsisiusti