Тема: vyliones...
ar buvo jusu vaikina ar mergina nuviliojes jusu pazistamas is kurio to net nebutumet tikejesi...?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → vyliones...
ar buvo jusu vaikina ar mergina nuviliojes jusu pazistamas is kurio to net nebutumet tikejesi...?
Ne nebuvo...:) nes nuviliojau as ir nekarta...netycia...;> kokia as bloga... ;}
ir tu tuo dziaugies?
Justina, neasarok, kam siais laikais lengva...?
Ne nebuvo...:) nes nuviliojau as ir nekarta...netycia...;> kokia as bloga... ;}
Eglute, nuvyliok ir mane... :V
jo nuvyliok pora kartu nakciai:)
jo nuvyliok pora kartu nakciai:)
Kaip tik palaikimo ir truko..... na ir pasilaikymo.... su sventem!
su sventem!ir visus kitus taip pat.
del tu vylioniu tai nieko nepadarysi toks tas gyvenimas, neaisku laime dar ar nelaime nuo taves ten nuvyliojo, jei nubego paskui kita sijona tai tiek ir terupejei;)
Eglute, vyliok i valias, tik pagalvok ar tau labai jau reikia to vaikino kuris nuo vienos prie kitos laksto;)
o kuris nelaksto, jei gera proga pasitaiko...?
o kuris nelaksto, jei gera proga pasitaiko...?
Neissiduok Martyna, bo dar ir vaikinas Tavo isgirs....
Martyna, 19 пишет:o kuris nelaksto, jei gera proga pasitaiko...?
Neissiduok Martyna, bo dar ir vaikinas Tavo isgirs....
aš nepergyvenu, kad pabėgs jis
oho, koks pyktis ant vaikinu..... Apie kazka negero galim ir pabendraut.... tik paskambink...
ne ant vaikinų... tik ant tavęs
ne ant vaikinų... tik ant tavęs
Tik nesakyk, kad mane mergina palaikiai...
Martyna, 19 пишет:ne ant vaikinų... tik ant tavęs
ačiū dievui, mano turimų smegenų vingių dar užteko, kad tavęs mergina nepalaikyčiau. Tai palaikiau šiaip bjauroko charakterio tipeliu :*
Sigitas, 23 пишет:Martyna, 19 пишет:ne ant vaikinų... tik ant tavęs
ačiū dievui, mano turimų smegenų vingių dar užteko, kad tavęs mergina nepalaikyčiau. Tai palaikiau šiaip bjauroko charakterio tipeliu :*
Na tai jau neapgaudinesiu jaunesniu ir nerodysiu koks as geras.... busiu savimi.... girtas....
o kada tu tai rodei, leisk pasiteirauti?
su sventem!ir visus kitus taip pat.
del tu vylioniu tai nieko nepadarysi toks tas gyvenimas, neaisku laime dar ar nelaime nuo taves ten nuvyliojo, jei nubego paskui kita sijona tai tiek ir terupejei;)
Eglute, vyliok i valias, tik pagalvok ar tau labai jau reikia to vaikino kuris nuo vienos prie kitos laksto;)
o kas sake, kad man tas vaikinas labai jau reikalingas
P.S. as nei dziaugiuosi jstina nei nesidziaugiu...as nevilioju...patis atpuskuoja:D tiksliau atpushkavo...kazkada...:)
oj oj oj pamanykite tik nuviliojo....
Saldus bucinei ir daug demesio jei matai kad ji visdelto salta ti isjungiu telefona savaitei dar pusei nepraejus ji jau prie mano duru na jei neateina tai ira kitoms sancu:)
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → vyliones...