Тема: Ar tiesa kad dauguma merginu/moteru ieskosi vaikino/vyro del isskaiciavimo?
Sveiki:)Ar tiesa kad dauguma merginu/moteru ieskosi vaikino/vyro del isskaiciavimo?
Man atrodo cia daugiau moteriskai giminei klausimas:)
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Ar tiesa kad dauguma merginu/moteru ieskosi vaikino/vyro del isskaiciavimo?
Sveiki:)Ar tiesa kad dauguma merginu/moteru ieskosi vaikino/vyro del isskaiciavimo?
Man atrodo cia daugiau moteriskai giminei klausimas:)
Hmz...nezinau dauguma ar ne... statistikos nesudarinejau bet kad as taip nedarau tai aisku kaip diena
ziurejau laida labai senai kazkokia..ir prisiminiau..tai aktualus klausimas:)
taip iseina kad dauguma yra materialistes..hmm..
sakyčiau, kad arti tiesos, Tautvydai, tavo teiginys
taip iseina kad ta meile..del pinigu..tai kokia cia meile?
arba taip iseina, kad uz pinigus gali nusiiprkti siokia tokia meile:)
na žinai... nevisada santykiai meile grindžiami. Dažnai tai tebūna stiprus susižavėjimas ar panašus velnias
bet tarkim jei buni kartu 2-3 metus..tai nera vien susizavejimas..arba tai meile arba..net nzn..prisirisimas..
bet materialus dalykai taip iseina yra svarbiau visko
nu kaip jus galit sakyt kad daugumai..is kur tokia statistika?
taigi buvo laida, senokai, gal pries puse metu..kalbejo kaip tik ta tema..ir ta statistika kraupi:)
Na cia tiesa isdalies. Netgi turiu pora pazystamu kurios istekejo del pinigu. Liudnas vaizdas... Nors manau, kad kuo labiau modernejame tuo labiau tai turetu keistis. Moterys gali uzdirbti tiek pat kiek vyrai ar netgi daugiau todel jauciasi saugios del savo financines padeties. Taigi logiskai ir vyro neturetu ieskoti vien tik del pinigu.
Manau pas visas skirtingai, kai kurios zavisi, isimyleja o po keliu metu materialiste pasidaro, kitai duok pinigu, dovanu o paskui tik meile prasideda, o kitom tik pinigeliai ir rupi, jei tu ju neturi, tu ir jai nebereikalingas. Vargsi vaikinai, is pirmo zvilgsnio ir pasimatymo negalima pasakyti ar ta mergina materialiste, net jei jai patinka brangus nikuciai.....
taip taip visiska tiesa----VISOS JOS TOKIOS
uz pinigus galima nusipirkti daug ka...siaip jau siu laiku visuomene yra susisluoksniavusi...turtinga mergaite,tikrai neziures i vargsa studencioka,vos sudurianti gala su galu...ir tik jau nereikia sakyti,kad materialistes vien merginos,tipo bernams tai jau nerupi pinigai?nesamone,visiems siais laikais rupi pinigai,juk kiekvienas svajojame negyventi bomzyne,o graziuose namuose,tureti pinigu pakankamai...tai jei cia reiskia,kad as materialiste,tai taip,as tokia ir esu...tikrai niekada nedraugauciau su vaikinu,kuris net ir ateityje man nieko negaletu pasiulyti,butu neissimokslines,neturetu stogo virs galvos...
taigi buvo laida, senokai, gal pries puse metu..kalbejo kaip tik ta tema..ir ta statistika kraupi:)
Tikrai buvo laida? O kodel manes niekas neapklause...? a... ? kakas ten ta laida:D apklause max simta moteriskiu ir jau sako dauguma...
P.S. Egle as ir su tokiu vaikinu nebuciau...:) bet nemanau kad tai yra materialumas.. tiesiog toks vaikinas manau butu besmegenis...:) Nes nemastytu kaip ateity savo vaikus augins..juk be mokslo negaus gero darbo ir t.t... Tai negi as viena seima islaikyt tureciau ar kaip cia?:D
uz pinigus galima nusipirkti daug ka...siaip jau siu laiku visuomene yra susisluoksniavusi...turtinga mergaite,tikrai neziures i vargsa studencioka,vos sudurianti gala su galu...ir tik jau nereikia sakyti,kad materialistes vien merginos,tipo bernams tai jau nerupi pinigai?nesamone,visiems siais laikais rupi pinigai,juk kiekvienas svajojame negyventi bomzyne,o graziuose namuose,tureti pinigu pakankamai...tai jei cia reiskia,kad as materialiste,tai taip,as tokia ir esu...tikrai niekada nedraugauciau su vaikinu,kuris net ir ateityje man nieko negaletu pasiulyti,butu neissimokslines,neturetu stogo virs galvos...
ne taip supratai tu..taip, kiekvienas galvoja kaip susikurus sau geresni gerbuvi ir pan..tai cia nera materializmas..materializmas-pinigu troskimas..
Pvz: tu draugautum su vaikinu ir galvotum kaip jo pinigus kur panaudot, isleist i apyvarta:)
na as tikrai ne is tu materialistu. man nejauku buna jei vaikinas per daug siulosi visur uz mane moketi. man atrodo as galiu pati save islaikyti, tureti savo pajamu, o vaikinas man reikalingas dvasiniams dalykams.
Egle, 15 пишет:uz pinigus galima nusipirkti daug ka...siaip jau siu laiku visuomene yra susisluoksniavusi...turtinga mergaite,tikrai neziures i vargsa studencioka,vos sudurianti gala su galu...ir tik jau nereikia sakyti,kad materialistes vien merginos,tipo bernams tai jau nerupi pinigai?nesamone,visiems siais laikais rupi pinigai,juk kiekvienas svajojame negyventi bomzyne,o graziuose namuose,tureti pinigu pakankamai...tai jei cia reiskia,kad as materialiste,tai taip,as tokia ir esu...tikrai niekada nedraugauciau su vaikinu,kuris net ir ateityje man nieko negaletu pasiulyti,butu neissimokslines,neturetu stogo virs galvos...
ne taip supratai tu..taip, kiekvienas galvoja kaip susikurus sau geresni gerbuvi ir pan..tai cia nera materializmas..materializmas-pinigu troskimas..
Pvz: tu draugautum su vaikinu ir galvotum kaip jo pinigus kur panaudot, isleist i apyvarta:)
ne as negalvoju vien apie pinigus..nesakau,kad jie man neturi visiskai jokios reiksmes,taciau negaleciau ilgai istverti ne su zmogumi,o su jo pinigais....bet cia tik dabar taip galvoju,kai man nieko netruksta,gyvenime nedirbau jokio darbo,todel nezinau,kaip sunkiai tie pinigai
uzdirbami...kai patirsiu viska savo kailiu,gal ir tapsiu materialiste,negali zinoti...
cia kiekvienas gali sakyt tik uz save... As irgi nemoku, nenoriu ir niekam nepatarciau bendrauti is isskaiciavimo. Nes man bendravime svarbus : nuosirdumas, atvirumas ir panasiai, o ne finansine zmogaus situacija...
arba tiesiog tuokiasi kad patogu.. kai yra pagaminta vakariene.. gi buna kad zmones gyvena opo vienu stogu susituoke ir gyvena visiskai skirtingus gyvenimus.. tik kad susituoke.. pagamina valgyti vienas kitam ir abu na lieva eina.. buna ir tokiu kuriozu.. :-)
kaip ir issiaiskinom, bet niekas neaisku:)
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Ar tiesa kad dauguma merginu/moteru ieskosi vaikino/vyro del isskaiciavimo?