6,601

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Auris, 19 пишет:

nu vat as nznojau kad truks zmogenu big_smile buciau isimetes tave i ta bagaznika kuri ten labai mentai ikyriai tikrino ;D ir butumem parleke ;D

>> ja ja buciau sakes mentam kad tu apsipootes zoles ir kad su vogta maske toli nenuleksim su kokainu tavo bordacioke  ;D tai va kad jau db nepradekim zaisti zaidimo kas butu jeigu butu big_smile

>> Danguolyte labas ir tau
:::b31

6,602

Auris, 19 пишет:

che ;D oi tai vienas cia is musu net taip suartejo kad viena lova dalinos nu ;D:D:D:D::D

vaje vaje cia man jau orgija pakvipo:::042:::042:::042 ach jus isdykeliai...palik jus tik vienus...:::044:::044:::044

6,603

Danguole, 20 пишет:
Auris, 19 пишет:

che ;D oi tai vienas cia is musu net taip suartejo kad viena lova dalinos nu ;D:D:D:D::D

vaje vaje cia man jau orgija pakvipo:::042:::042:::042 ach jus isdykeliai...palik jus tik vienus...:::044:::044:::044

orgijos jus orgijos tongue as gi kuklus :-) ;D

6,604

oho... kuklesniu nesu mates tada ;DDDDDDDD

6,605

Linas, 19 пишет:
Danguole, 20 пишет:
Auris, 19 пишет:

pasakei ir pasnigo:::044:::044:::044

6,606

:::818 netikit :? na ir netikekit svarbu as zn ;D

6,607

wink Danguolyte, seniai besimatem wink gaila, kad taves nebuvo, butum sauniausiai sauniausiausiai laika praleidus wink
>>> Auri, mes siulem (ar nesiulem, neatsimenu :? ) reikejo ir tau likt pas mumis, butume kaip nors issiteke, paskui ryte butume prisikele dziaugsmingai :? (sese poelgis - sviesos iziebimas - pats ziauriausias dalykas ryte ever) ir islydeje :::818

Danguole, 20 пишет:
Linas, 19 пишет:
Danguole, 20 пишет:
Auris, 19 пишет:

pasakei ir pasnigo:::044:::044:::044

kai mes jau buvom nebetoli namuciu, pradejo snigti, Danguolyte :V

6,608

Labukas smile ale matau, kad sauniai praleidote laika, nors kitaip ir but negalejo big_smile o kaip sekasi tiems, kurie myte nebuvo?

6,609

oi Diana, kas ten nebuvo, nesupras :V ...
bet gal prisijungsi pavasari :? o jei ne, tai jau vasarele i Lino ar Aurio (neatsimenu jau kurio ;D ) ismyletas-numyletas kopas ;D atleksi wink

6,610

pavasari dar kazin, bet vasarele, jei nebus darbo ta diena, tai atleksiu smile i Aurio numyletas kopas ;D

6,611

na ir pavaret nedrasieki:))) ohoho

6,612

cia kuria prasme: apie meeta tu ar apie puslapiu skaiciu? big_smile

6,613

Sweikute Diana >> Nijolyte nepyk del to prikelusio sms :::818

6,614

Diana, cia pasakys musu berniukai, kuriam tos kopos prie dusios buvo :? [ne apie gyvenama vieta kalbam wink ] bet man lyg ir Linuko tos kopos ;D

6,615

Linas, 19 пишет:

tu tik skaityk, skaityk :::818 :::818

6,616

Nijolė, 20 пишет:

Diana, cia pasakys musu berniukai, kuriam tos kopos prie dusios buvo :? [ne apie gyvenama vieta kalbam wink ] bet man lyg ir Linuko tos kopos ;D

o tai apie ka kalba? big_smile

6,617

tada dar meeto pradzia buvo... ka tik visi susirinke buvom. stovejom ir laukem 53 utiko ir kazkaip apie jura uzsikalbejom, apie tai kaip ji ziema atrodo.. noreciau pamatyti siaip :V (Auri wink ).. ir tada apie tas kopas kazkas uzsipliurpe idomiai taip :V visai kazkaipi taip :V ;D

6,618

big_smile ak va is kur bajeriai dygsta....
as irgi noreciau jura ziema pamatyt smile siaip noreciau ir audringa jura pamatyt, bet nemalonu butu lauke lauke but ;D

6,619

Nijolė, 20 пишет:
Linas, 19 пишет:

tu tik skaityk, skaityk :::818 :::818

>>>>>>>>>> na zn ka Nijolyte.. netesi pazadu.. ir dar man rasyt neleidi.. :}
> as tai nerukiau o tu tai neistesejai pazado.. :>

6,620

joooo..... prisiminimai Diana (nepyk, bet ten buvo SUper is paciu didziausiu raidziu, kurias galima nustatyti worde ;D )
>>> Auris sake, kad nieko gero ten ziema, bet as vis tiek noriu.. o as noreciau prie juros sedet, kai lyja toks stiprus stiprus vasaros lietus, toks siltas... mmm...