Re: ar geras buvo kaledu senelis ?
normaliai,, kokia buvau tokias dovanas ir gavau.. tagi senis teisingas buvo.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ar geras buvo kaledu senelis ?
normaliai,, kokia buvau tokias dovanas ir gavau.. tagi senis teisingas buvo.
aj jau istikruju geriau butu buve jeigu buciau negavus isvis jokiu dovanu , o dabar ka daryt su tokiom , niu nzn ismest butu nelabai grazu tai nusikisau kazkur tik neklauskit kokios tos dovanos
;D o jau norejau paklaust...
taciau atsimink, kad gal kiti ta pati galvoja ir apie tavvo dovanas... glazu...
Na Ausra gal tokiu nusipelnei??
Ausra koks skirtumas kokios dovanos...Gi svarbu is sirdies...:) as labai nedaug gavau ir nieko ispudingo...Bet zinau, kad mamyte is sirdies dovanojo...:)
a man geriausiai cekis i maxima ;D
maximos saldainiu joo...
aga, sakiau kaimynei, kad deze sokoladu ir kavos paimsiu ir galesime penetis, vis gi kiaules metai ;D
Man nepatinka kai per Kaledas pinigus dovanoja:|
tiesa pasakius man irgi...
... labai geras buvo...turtingas.... gavau visko... visko ko reikejo ir ko norejau....
Man nepatinka kai per Kaledas pinigus dovanoja:|
jo... neidomu... cekis tai man irgi panasiai kaip pinigai, tik su nuoroda kurioj parduotuvej pirkti reikia.... :?
nu ka, gi tevam irgi sunku sumastyt ka padovanot... as pati irgi neisivaizdavau kur tuos pinigus isleisiu, ka pirksiu, kai gavau...
siaip jo... mano mama zinojo, ko man labai reikejo, tai ir uzpirko pirstinaites tokias.. nes esu kerepla ir viska pametu arba pamirstu tai taip nutiko ir su pirstinukem tokiom :?
o pirstinaites isrinko su raisteliais, kad pri striukes galetum prisirist ir nepamest ? ;D
nea deja... :V
piktas ir dovanu neatnese visai nemyli manes jis jau keli metai:D
kitamet (jei iki to laiko nepamesi pirstinaiciu) gausi prasyt senelio, kad raistelius prie pirstinaiciu pritaisytu arba naujas su raisteliais padovanotu
jei nepamesiu, tai raistelius kabinsiu tikrai tikrai bet abejoju, kad man koses kas prikres i galva, kad nepamesciau ;D
>>> Arvydai, tai net angliuku negavai :?
Arvydai, gal buvai negeras ir todel senelis nusprende atsipusti ir dovanu tau nenesti?
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ar geras buvo kaledu senelis ?