41

Re: Nekaltybe

Nijolė, 20 пишет:

bet ir nemanau, kad reikia cia visiems pasakotis... :V

tai zn modestas   gal bisky  trenkas ... zn kaip ten buna kai 3 metu vaikas iskrenta is lovos ir susimusa galva ;D ;D

42

Aš manau - tai yra labai intymus dalykas. Kvaila pasakot ar, kaip kurie daro, girtis smile

43

Darius, 17 пишет:
Nijolė, 20 пишет:

tai zn modestas   gal bisky  trenkas ... zn kaip ten buna kai 3 metu vaikas iskrenta is lovos ir susimusa galva ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

44

Ovidijus, 12 пишет:
Darius, 17 пишет:
Nijolė, 20 пишет:

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;P

45

:::209:::209:::209

46

Joo paskaiciau as cia jusu pasisakymus.... Na kalbant apie ta panele kuri pasireiske 15 praradus nekaltybe, tai nuosirdziai pasakysiu man jos gaila(niu bet cia tik mano nuomone;)) Man tarkim 17 ir as dar net negalvoju apie sexa, gi dievuli mano, vaikai mes dar, koks dar sexas gali buti, kai neseniai dar mama kasas pindavo  :::639 O dar geresnis fintas buna, kai 12-15 metu mergyckos pardeda sneketi kaip jos beprotiskai myli savo vaikinukus, kaip jos aiskina, kad tai vienintelis zmogus kury jos kadanors mylejo ir myles.... negaliu..... :::044:::044:::044:::044:::044:::044

47

Sia vasara.Ir visai nesididziuoju tuo.Tiesiog man nerealiai uzkniso ,kaip draugai vien shnekejo apie tai, "kaip noreciau,kaip noreciau".Sakau "eikit ir gaukit".O tie bijo."Nu ir gerai"-pagalvojau-"as nebijau".

48

Eglė, 17 пишет:

Joo paskaiciau as cia jusu pasisakymus.... Na kalbant apie ta panele kuri pasireiske 15 praradus nekaltybe, tai nuosirdziai pasakysiu man jos gaila(niu bet cia tik mano nuomone;)) Man tarkim 17 ir as dar net negalvoju apie sexa, gi dievuli mano, vaikai mes dar, koks dar sexas gali buti, kai neseniai dar mama kasas pindavo  :::639 O dar geresnis fintas buna, kai 12-15 metu mergyckos pardeda sneketi kaip jos beprotiskai myli savo vaikinukus, kaip jos aiskina, kad tai vienintelis zmogus kury jos kadanors mylejo ir myles.... negaliu..... :::044:::044:::044:::044:::044:::044

visiskai sutinku su siuoa tavo pasisakymu:D tai mano manymu yra intymus reikalas, ir normalus zmones nesigiria, kur, kada ir su kuo....

49

:::044

50

bet vis tiek ejot i sita foruma:::044 nors nenorit apie tai rasyti bet pasiskaityti kitu:) ot esat

51

visi snekat kad nesulaukia o ar jus tam pritariat ?

52

kam? kas ko nesulaukia?

53

Andreja, 17 пишет:
Darius, 17 пишет:
Andreja, 17 пишет:

as praradau nekaltybe kaip man buvo 15m mano as karta buvau pas vaikina ir jis paklausia karta ar as jau esu praradus nekaltybe as atsakiau kad ne jis sako tai gal noretum isbandyt as pamasciau ir pasakiau na galim pabandyt wiskas wyko jo kambary

:-o niu cia jo...   reta tokiu rasti kaip tiu .... .

sakai reta rast? kitos merginos bijo pasakyt kad praradusios nekaltybe!!!bet nesuprantu kdl bijo kas cia tokio yra kad praradus nekaltybe kekwienas su laiku juk praranda ar ne?

ne reta rast tokiu kurios pasakojasi visiems.. dazniausiai buna taip kas labiausia giriasi kazka padares niekada nieko nedaro.. kaip sakoma tyli kiaule gilia sakny knisa... nu gal supratot - mintis biski sokineja...

54

Egle, 16 пишет:
Tautvydas, 17 пишет:
Vile, 12 пишет:

Tema lb, net lb juokinga...:D~ Šeip manau mažai tokių, kurie prarado nekaltybes nesulaukus 18m...;]~ :!

ech.. tas optimistishkas ir nesugadintas jaunimas;]

Nu rimtai...as tai manau dauguma tokiu kurie iki 18 nelabai iskentejo :}~

as turiu ne mazai pazystamu 17-18 metu kuriems tai tikrai ne pirmoj vietoj:)kurie dar skaistus ir neina del to is proto:)jezau ,zmones...jug viskam savas laikas:D

55

Taip Monika, savas laikas. O nemanai kad tau dar nelaikas tokiose temose lankytis? Zinai labai abejoju, kad tavo vyresni draugai tau pasakotu, jie skaistus ar nebe... nebent esi susidejusi su iskrypeliais...

56

O kdl jie butinai turi but iskrypeliai?Paprasciausiai tau atrodo,kad mano amziuje ir draugai turi but tokio pat amziaus,tiesiog mes gerai sutariam ir jokio amziaus skirtumo nejauciam...ir nematau reikalo manyti taip kaip tu...

57

niekas neliepia galvot kaip as! nenervink...zmusk mane nepatikesiu kad tavo 18- meciai draugai pasakotu 12-metei apie savo sex ghyvenima

58

kaip musu kaimynine salyje pasakytu mergina apie save  skaistaklyne as dar vis tokia tebesu

59

vaje kokie cia visis pikti ir susinervine...:DDpp

60

siaubas kokie nervaj..:D