Тема: Sexas su šio portalo nariu..
Ar jums teko su is ieskok.lt nariu myletis,bet daugiau nieko nebuvo tarp jusu,tik tai? ir ar tuo buvot patenkinti? Ar nesigailite ?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Sexas su šio portalo nariu..
Ar jums teko su is ieskok.lt nariu myletis,bet daugiau nieko nebuvo tarp jusu,tik tai? ir ar tuo buvot patenkinti? Ar nesigailite ?
pasiulymu pasimyleti is ieskok.lt vaikinu gaunu kasdien, nors niekas is ju net nuotraukos mano nemate, net neisivaizduoja, kaip as atrodau. viskas, ko jiems reikia - tai, dovanokit, skyle. ar busi patenkinta budama tiesiog skyle?
kartais teisybe kartais nevisai kuri galvoja kaip aiste tai vat ir verkia chia tame chate ir forume kuri biski padumajet gali ir susitikti ir pamatyti ir sexas gera tureti
o kodel skyle.tai seksas juk nera seima.ka jie tau teketi turi siulyti.seksas variklis, kuo daugiau kureni tuo geriau vaziuoji.
tas pats pasakychiau sexui ne as ne koks pagalys
:D:D
Va cia tai zmogus pasake
:D:D:D is tikro nesakychiau taip
... na taip.... duguma tik ir ieshko... kaip i shona subegioti.... visokiu yra, visokiu bus.... ko tik nesiulo..ir real ir virtual.... ir prancuzishko.... na taip.... daugumai esu pasakiusi, ash tik viena..o jusu nors su shiufeliuku semk...:-)
... su vienu turejau sex...:) na ir ka?... jau metai laiko kaip kartu...
jolanta laikas keisti partneri
as ir sulaukiu gan nemazai pasiulymu pasimyleti, vaikinu nestabdo net ir tai, kad mano anketoje parasyta, kad turiu drauga .... kam man myletis su zmogum, kurio nesu gyvenime macius, o gal foto ir visai ne jo yra, jei turiu ka smane ir taip gerai pamyli
kada nors ir tai suprasi kam kodel ir pan,.....
nesakau, kad nesuprantu, jei buciau baxuras, sexo ieskotis tokiu budu, butu pats lengviausias kelias...
lengva ir tikrai galima rasti bet nsupratai as ne tik apie baxurus
na tiek to
na gerai, tarkim, as neturiu baxuro, ir man ziauriai reikia sexo .... hmmmmm, a sjo tikrai nete neieskociau .... daug paprasciau nulekt i cluba, sexualiai apsirengt, pasikraipyt ir jau turi is ko rinkits, su kuo praleisti nakti ...
na bet sakykim ar tai nera pavojingiau beje na nzn specialiai to nereikia ieskoti vat as uzkalbinau tram pam pam tralialia patikau patri nori susitikti pasisneketi na ir zinai po keliu susitikimu kodle nea
o specialiai taip eiti maivyti nzn gal taip jums priimta bet man kazkaip negerai atrodo gali kas uodega rimtai prispausti nes tokios kur eina iesko labai matosi
kai rujoja oi kai matosi
o nete ieskodamos tik sexo nerujoja?
nesu tokiu nete sutikes
oi yra yra visko yra
duok linka
Ui prie manes ir daznai pristoja...ir virtualaus ir realaus praso...;) ka jie akli...nemato, kad as sex partnerio neieskau...;) Ir siaip ko cia lenda prie nepilnametes ;D
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Sexas su šio portalo nariu..