Re: Vyrai moteriskeja, ar gi ne?
tikiuosi tikiuosi
jau uzrasyta jus esate 56 vietoje taip kad jau savaites vidury bus jusu eile
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Vyrai moteriskeja, ar gi ne?
Страницы Назад 1 2 3 4 5 6 7 … 13 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
tikiuosi tikiuosi
jau uzrasyta jus esate 56 vietoje taip kad jau savaites vidury bus jusu eile
o kada tiksliau? per kaledas gal?
jau siaip rytoj jei ka
tu ka?! reikejo anksciau perspet kada as visus manikiurus-pedikiurus pasidarysiu....
Niekada mergites jus nesuzinosit,kas jusu vertas kol.sedesit prie kineskopo.Apie statusa,kas uzdirba,tas ir.statusa valdo. Pasamones,tai jusu/nesamones,problema.Irgi skaiciau.
Niekada mergites jus nesuzinosit,kas jusu vertas kol.sedesit prie kineskopo.Apie statusa,kas uzdirba,tas ir.statusa valdo. Pasamones,tai jusu/nesamones,problema.Irgi skaiciau.
paskutiniu dvieju sakiniu nesupratau.... cia ka, akmeni svystelejai i musu darza?
kristina taves dar laukiu
gejai perdaug laisve pajutom vyrai tikrai ne! visi treniguoti isvyko i uzsieni... neber kam tvarkos palaikyt.. tik tiek... todel ir lenda is krumu tokie.. griztu "vyrai" tvarka padarytu
Aldi tiesiai i 10ka, zinai pats lietuvis, visutinis jauciu, tarp anglu herakliu jauciuosi, galeciau 3 vienu metu isaiskint gyvenimo tiesas, bet pamates treninguotus suprantu, kad iki tikro lietuvio man dar toli, ka jau kalbet apie anglus
kristina
audriau.....
:D
vyrai tampa pedarastais ???:) vajeezzz kai pnegerai
kristina matai si tema neigiamai veikia mane
vyrai tampa pedarastais ???:) vajeezzz kai pnegerai
kristina matai si tema neigiamai veikia mane
nu iskart gal ir netampa "pederastais" bet bobiskeja...
bet kartais galvoju, kad tas vyru jautrumas, kuris pasireiskia 21 amziuje visalaik buvo, bet gal anksciau jie negalejo to rodyt
kaip moterys negalejo sakyti kad nori sexo nes bus nesuprastos ? ?
sutinku su tuo bet tada isvada tokia : moterys tobuleja, draseja, o vyrai?
aha taip taip
dziaugiesi tuo?
Tikrai musu vaikinukai pradeda sumoterisketi,vis dazniau lankosi i vairiose grozio procedurose ir bando save padailinti,bet istikruju musu merginos i juos ziuri ir nesiskundzia!
Tikrai musu vaikinukai pradeda sumoterisketi,vis dazniau lankosi i vairiose grozio procedurose ir bando save padailinti,bet istikruju musu merginos i juos ziuri ir nesiskundzia!
tu gal ir nesiskundi, bet man tokie "soliariuminiai" juokingi
Страницы Назад 1 2 3 4 5 6 7 … 13 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Vyrai moteriskeja, ar gi ne?