Re: Ka manote apie Mineda?
na chebra ka jus cia apie mano mylima Mineda negrazei kalbat net verkiau viska perskaicius
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie Mineda?
Страницы Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 33 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
na chebra ka jus cia apie mano mylima Mineda negrazei kalbat net verkiau viska perskaicius
i svingeriu baliu juos koncertuot visi kviestu paliubomu ;DDD
tai maxis kai juos praturtintu ir pagerintu neisivaizduoji... tikras feng shui butu ;D
netersk feng shui . . ;Do as tai ne isivaizduot nenoriu . . .gyvenimo brokai. . ;D
jie visi vieninteliai ir nepakartojami ;D
Auris, 19 пишет:tai maxis kai juos praturtintu ir pagerintu neisivaizduoji... tikras feng shui butu ;D
netersk feng shui . . ;Do as tai ne isivaizduot nenoriu . . .gyvenimo brokai. . ;D
bisq motina gamta padare matematiniu paklaidu ir vat gavos tokie...
broku tai per gerai jiem brokelei jie;D;D Danguole nesijaudink bus tu mylim bus vat kad ir Auris;D
i svingeriu baliu juos koncertuot visi kviestu paliubomu ;DDD
idumu kokie zmones noretu uzsiimti swingeriskais zaidimais su jais ;D
broku tai per gerai jiem brokelei jie;D;D Danguole nesijaudink bus tu mylim bus vat kad ir Auris;D
;D;D;D
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD tai gal.. Linai nesvarstykim tokio filosofinio klausimo :DDDDDDDDDDD
Auris, 19 пишет:i svingeriu baliu juos koncertuot visi kviestu paliubomu ;DDD
idumu kokie zmones noretu uzsiimti swingeriskais zaidimais su jais ;D
patikek uzsijimtu draugas apsauginiu dirba per tokius vakarelius tai papasokoja kokie ten tai jiem butu dziaugsmas;D
nu ir kokie jie ten. . ;D?;D;D
patikek tu nenori zinoti net ziauru ten buna ir su mazahizmo elementais rrrr;D
vaje gerai,kad as Minedu negimiau beja man Minedas su vienu zodziu asocijuojasi tiksliau veiksmu...
patikek tu nenori zinoti net ziauru ten buna ir su mazahizmo elementais rrrr;D
VOV . . .tai jau jo tada. . ;D
Arvydas, 21 пишет:patikek tu nenori zinoti net ziauru ten buna ir su mazahizmo elementais rrrr;D
VOV . . .tai jau jo tada. . ;D
;D;D;
D
na tai nepamirskim ir mano krastiecio unikaliojo Antanuko ;D
>> jo mama pazistu normali moteriske ir lb miela bet jau jis tai.. ;D mokykloje pasieniais vaiksciodavo ;D ir vaikinam siulydavo i miska eini velniu su juo paieskoti.. :-) (as rimtai mes ta pacia vidurine baigem) ;D
na tai nepamirskim ir mano krastiecio unikaliojo Antanuko ;D
>> jo mama pazistu normali moteriske ir lb miela bet jau jis tai.. ;D mokykloje pasieniais vaiksciodavo ;D ir vaikinam siulydavo i miska eini velniu su juo paieskoti.. :-) (as rimtai mes ta pacia vidurine baigem) ;D
i miska veniuku ;D;D;Deina sau ;D ir kaip razdavo tu velniu;D
;D;D;D dar vienas pretendentas i durniu topa. . ;D
;D;D;D dar vienas pretendentas i durniu topa. . ;D
koki dar topa i durniu kuopa tiktais uz kamikadzes bus;D ?! gal per gerai jiem cia butu;D
Linas, 19 пишет:na tai nepamirskim ir mano krastiecio unikaliojo Antanuko ;D
i miska veniuku ;D;D;Deina sau ;D ir kaip razdavo tu velniu;D
nzn nzn as su juo velniu neieskojau ;D
Страницы Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 33 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie Mineda?