Тема: geriausias budas isgarseti
tj kaip manot ,koks yra geriausias budas isgarseti ??
realybes sou,koks nors nusikaltimas, padarant ka nors kvaila cia mano nuomone
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → geriausias budas isgarseti
tj kaip manot ,koks yra geriausias budas isgarseti ??
realybes sou,koks nors nusikaltimas, padarant ka nors kvaila cia mano nuomone
tu cia apie mineda turbut. . .;Dkas ziurejo myli nemyli ?;D
nu tas tai weikejas ! ! !
joa, reikia būt ryškiai KITOKIU ir tuo naudotis (čia irgi apie Minedą)
ar minedas grazus suzinosit po reklamas:D va cia legendine fraze:D
bet taip ir nesuzinojau. . ;D ;D ;D
Rasa, tai nejau neakivaizdu ir be sakymo buvo? Kojinės jau vien kiek grožio prideda ;D mimika kokia neprilygstama! O jau šypsena... ĮSIMYLĖJAU ;D
P.S. ten ne mano žodžiai, jeigu ką, aš nesišaipau iš nelaimingų žmonių
Rasa, tai nejau neakivaizdu ir be sakymo buvo? Kojinės jau vien kiek grožio prideda ;D mimika kokia neprilygstama! O jau šypsena... ĮSIMYLĖJAU ;D
P.S. ten ne mano žodžiai, jeigu ką, aš nesišaipau iš nelaimingų žmonių
taip ir patikejau. . ;D
jo tos kuojnes buvo sexy virsune. . .o jau jo stovesena mane suzavejo kad iki dabar tokio "vyro" negaliu pamirst. .. .
Šiaip ar taip Lietuva tokia šalis, mato, kad žmogus švelniai tariant d****s tai kaip nepasidžiaugsi iš kito nelaimės, jam to nesako - ne, tik rodyk visiem koks durnas esi, kad kuo daugiau iš tavęs pasijuoktų, na kai kas iš viso to didina savo reitingus, o veikėjas pasivadinęs Minedu, gyvenantis svajonėse, po kurio laiko pabos daugumai ir tai jam bus smūgis - kaip gali cituoju: "Super žvaigždė Minedas!!" nebebūti idomus? Žiūrint į jį man juokinga ir šiek tiek pikta - negi suteikdami žvaigždės statusą, mes parodom kas mūsų Lietuvėlėje yra žvaigždė?
kiekvienam sava dalia... o žmonėm visad reikės cirko klounų
ir minedas tai piukiai daro. . nors mirk. . ;D
deje,tokiu laidu kaip myli ne myli neziuriu,tj ir to veikejo omeny neturejau
Rasa, 20 пишет:tu cia apie mineda turbut. . .;Dkas ziurejo myli nemyli ?;D
deje,tokiu laidu kaip myli ne myli neziuriu,tj ir to veikejo omeny neturejau
nu gerai gerai . . .nereik taip piktai ta lizy rodyt. . ;D
as as :D:D:D:D:D:D gera laida buvo:D bent pasijuokt buvo ir ko:D
AS ESU MUZIKANTAS IS ALYTAUS GROJU AKORDIONU SAXU TENORU IR SINTEZATIRIUM DAINUOJU BEST ALYTAUS CHORE IR KAPELOI TAI VA VIS REPETUOJAM KRC REIKI8A STENGTIS SIEKTI IR ISGARSESI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Rasa, 20 пишет:tu cia apie mineda turbut. . .;Dkas ziurejo myli nemyli ?;D
matei kaip ta pirma iskritus. . . pamate kas tos, kaip susizvenge. . . ;D net uz kitos pasikavojo. . .;D
Jei nori isgarseti ir, kad tave visi gerbtu reikia deti daug pastangu...O jei nori isgarset kaip asilas....Buk durneliu kaip Minedas;]
blin durniu pasitaiko,dar vienas gali eit i myli ne myli filmuotis ;D
Gabytia, 16 пишет:Rasa, 20 пишет:tu cia apie mineda turbut. . .;Dkas ziurejo myli nemyli ?;D
matei kaip ta pirma iskritus. . . pamate kas tos, kaip susizvenge. . . ;D net uz kitos pasikavojo. . .;D
aga;D gera laida buvo..;D
cia kazkas negerai sitam forume. . ;D. .
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → geriausias budas isgarseti