Re: pirmas bucinys (laizekas)
pirmas laizekas tai lewas o kas dedasi weliau jus taip negalwojate )
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)
Страницы Назад 1 … 24 25 26 27 28 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
pirmas laizekas tai lewas o kas dedasi weliau jus taip negalwojate )
miaw
papasakok apie savo pirma bucki
va ziurek...:D
negi tjp geda buvo? zhandai rauuuuudoooni
nebuvo geda... buvo karsta
ja ja
teip... ir nebukit vitalijau toooks smalsuuus, cia as turiu tokia buti:D
a man gal idomu paaapaaaasakok
man pirmas kartas lb patika )))
pirmas kartas buwo dragu buryje zajdem buteli tj ir iwyko kambary :DDDDD,patiko lb lb lb :DDDDDD,geraj yra
a man gal idomu paaapaaaasakok
pirmas tai toks kurio tokiu net skaitut pirmu nenoriu... gal 5 klasej po ziburelio zaidem.... buteli... tai teko pabuciuot klasioka... aciu dievui ta kuris man tada patiko.... bet neskaitau to pirmu kartu...
A ash tai 15 metu:D buvo ilgas ir geeeras:DD
tikra tiesa, nerealu kai vaikinas nerealiai buciuojasi :*
jei apie laiziaka tai vaikinai nepykit jus laiziaku nemokat
laiziakai ir ka tie laiziakai normaluuu
Pirma karta pasibuciavau 15metu jei gerai pamenu ir su man labai patinkanciu zmoguciu,tik kad jis nemokejo buciuotis!
buciuotis gerai, man patinka... ;]] man tai suteikia labai daug jausmu, tiesiog kartais net tirpstu,... bet manau kad pirma laiziaka reik su mylimu zmogeliu atlikti... kuris tikrai nuosirdziai, svelniai buciuos, o ne grubiai kaip buna kartais...;]] bet cia tik mano nuomone....
tiesa sakant man pirmasis buvo tik 15!;) kaip sakoma pirmas kartas-tai nuostabu! nesiskundziu....labaaaai patiko,neneorejau net sustoti;DDD vistiek pirmas kartas lieka isimintiniausias ir tas zmogus lieka atminty ilgai ilgai ilgai....:P vat!
pritariu;)
jei apie laiziaka tai vaikinai nepykit jus laiziaku nemokat
tj nieks nekaltas kad su nemoksa prasidedat ;D
Страницы Назад 1 … 24 25 26 27 28 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)