121

Re: Penktadienio gerimas

... trauktinuke.... su arbatyte...:-)

122

Gediminas, 29 пишет:
Rasa, 20 пишет:

nu man tai tikrai nekenkia . . . .ir dar subinei. . ;D cia turbut is patirties pradejai sneketi. . ;D ;D ;D

A visai jau tau:::007 kokia dar patirtis??? iš kur jos čia pasisemsi šiais laikais ;D

vaje. . . kai nori gali. . ;D;D;D

123

tai, kad nelabai ir noriu ;D

124

Gediminas, 29 пишет:

tai, kad nelabai ir noriu ;D

hi hi. . .tai gerai;D  o jau pamaniau, . . .;D

125

penktadienio vakaro pradzia alus paskui snapsas smile skemadienio pariciai kokiu burbuliuku sampo ar kokio sidro kad biski skranduka sudirgintu ir jis pradetu veikti smile nu o paskui jau kaip pinigine duos tiek ir isgert smile

126

Tomas, 20 пишет:

penktadienio vakaro pradzia alus paskui snapsas smile skemadienio pariciai kokiu burbuliuku sampo ar kokio sidro kad biski skranduka sudirgintu ir jis pradetu veikti smile nu o paskui jau kaip pinigine duos tiek ir isgert smile

tai tavo studentiskas gyvenimas aiskus... : pirma savaite uz pinigus o antra uz butelius ;D

127

o tai kaip tavo 19 metu ar dar mokykloi mokaisi, likai metu biski? ar mokintis nemoki tai nestudijuoji ? ar verslas klesti ri to tiesiog nereik big_smile o del studentisko gyvenimo tai jei kita diena piniginei neturi pinigu tai nereiskias kad reik bekti gresti kortele ar lekti isdegus namo pasiimti dar finansu gal tiesiog reiskia kad jau gana...

128

Tomas, 20 пишет:

o tai kaip tavo 19 metu ar dar mokykloi mokaisi, likai metu biski? ar mokintis nemoki tai nestudijuoji ? ar verslas klesti ri to tiesiog nereik big_smile o del studentisko gyvenimo tai jei kita diena piniginei neturi pinigu tai nereiskias kad reik bekti gresti kortele ar lekti isdegus namo pasiimti dar finansu gal tiesiog reiskia kad jau gana...

>> kaip zmones rimtai nusiteike.. :-)
> as studijuoju o retai geriu todel kad man nera skanaus alkocholio koks tikslas gerti jei tas visas slamstas tik po keliu savaiciu is organizmo visiskai pasisalina :?

>> cia ne minaralinis kad issisiojai is viskas

129

Dažniausiai arbata:D

130

nu klausykit,juk vis delto penktadieniais leidziam saau daugiau big_smile tj nejaugi tik kava,ar arbata ir tegeriat ?

131

absoliucia geriam snd :::044

132

na tai nevisada juk penktadieneis isgerinesi. . .tai negeras iprotis. . :::818

133

Vaiva, 19 пишет:

absoliucia geriam snd :::044

ale tiksliai. . ;D;D;D

134

Sultys smile nes negeriu

135

Artūras, 18 пишет:

nu klausykit,juk vis delto penktadieniais leidziam saau daugiau big_smile tj nejaugi tik kava,ar arbata ir tegeriat ?

mane tai pavyzdžiui užknisa pats tas faktas, kad 5dienį atseit turi lėkt visi gert :::022 o kodėl, pasakyk man? big_smile pavargai lb per savaitę? Tai ta proga dar paalint organizmą reikia? :::041

136

tai kada daugiau pasiaust jei ne sawaitgali... na ir sestadieni galima, nebutinai penktadieni... big_smile

137

o tai tas siautimas visiškai priklausomas nuo išgerto alkoholio kieko? :::041

138

na ne, bet negi negalima kartais ir ko nors stipresnio? negi wien sutlys ir arbata :::010

139

kartais, manyčiau, kad galima big_smile) bet kad 5dieniai sudaro 1/7 metų, o tai yra apytiksliai 52 dienos per metus... emm... išeina, kad 1,5 mėnesio praleisti tenka girtam... gaila man kažkaip ;D

140

aik tu sau . . ;D ji net apskaiciavo. . .pavariai.  .;D;D;D jo lievai taip :::041. .  .bet retkarciais galima. . :Dprie progu. . big_smile