Тема: kodel kitiems patinki,o kiti slykstisi
net nenumanau kodel kitiems begalo patinkame,o kiti slykstisi i akis ir uz akiu...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → kodel kitiems patinki,o kiti slykstisi
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
net nenumanau kodel kitiems begalo patinkame,o kiti slykstisi i akis ir uz akiu...
na cia lb paprasta tiesiog erzina zmogus kuris nieko nepadare man blogo bet tiesiog jauti stipria antipatija..
>> tau taip nera buve :?
>> gal biolaukai nesutampa ar kas..
> o grozis gi lb salyginis dalykas.. manau atsakiau
>> o per 18 gyvenimo metu turejai jau igaut proto :-)
na ir kas?
1........vieni myli
2........kiti smeizia
3........kiti pavydi
4........svajoja
5........o kiti ignuoroja
arba tu likai nesuprasta arba as nesusiprates.. :?
>> ko nori paklausti savo antru postu :?
>> na visi skirtingi ir i pasuli ziuri savaip.. jei visi butu vienodi ir panasiai mastytu pasaulis butu pilnas ir nykus
ai tiek to..
na tai vystyk diskusija forumo siukslinti negalima. gink savo nuomone
Kiek zmoniutiek skirtingu nuomoniu apie tave Su tuom reikia susitaikyti
va tame ir esme kad tu Linai manai vienaip o as kitaip....
Na, o jei visi vienodai galvotume, tai tada gyvenimas nuobodybe butu:D Visiems vyras patiktu viena moteris, visoms moterims vienas vyras, visi sirgtu tik uz viena krepsinio komanda, tai butu nesamone:D
Justina juk visiem patikti ir itikti neimanoma
ir del to nervintis tikrai nera ko..
o as susinervinu, vieni taip sako o kiti kitaip nebesuprantu tu zmomiu visai..
na keistas tu zmogelis per 18 metu jau turejai suprasti kad visiem nepaiksi
>> buk savimi ir nesinervink del kitu nuomoniu.. gera tik pozityvi kritika
suprast tai suprantu, bet nesuprantu vieno dalyko.....
kodel sneka sneka blogai,o apsisukes meilinasi ir lenda i akis.....
kaip tai suprasti?
Nereikia buti naiviai, per 18 metu turejai pastebet, kad nemaza dalis zmoniu veidmaniai:)
ne vien jie vaidmainiai bet ir cinikai didziuliai.....
Nereikia buti naiviai, per 18 metu turejai pastebet, kad nemaza dalis zmoniu veidmaniai:)
>> va sis zmogus su graziu vardu Linas>>> masto teisingai
veidmainiai gerinasi tik tada kai pamato kad gali is taves ispesti naudos.. kelis kartus apdegsi o po to jau prisilakesius atskirsi
na jei ne veidmainiai ta tada egocentrikai
visiems neimanoma itikti,patikti ir,kad visi ta pati apie tave galvotu...to niekada nebuvo ir nebus,todel zmones ir yra tokie nuostabus,kad jie visi skirtingi ir skirtingai masto:)man netgi patinka zmones,kurie pagristai mane kritikuoja,kai kartais nuleidzia mane ant zemes ir pasako tai ko galbut nenoreciau isgirsti,bet veliau vis gi apgalvoju,kad tai tiesa ir darau isvadas...bet priimu kritika tik tu zmoniu,kurie mane tikrai gerai pazista.o i tuos,kur siaip nori tik kam nors sugadinti nuotaika,tai nereikia kreipt demesio ir tiek...
na saunu kad kartais tokiu zmoniu yra kurie masto normaliai ir aiskiai..
saunu girdeti is tavo lupu egle dad tokia jauna ir jau supranti gyvenimo prasme...
kaikurie tokio amziaus terupi tik linksmybes ir gyvenimo prieblanda o ne tikrove...
saunu!:)
Viska ka galiu pasakite apie sia tema....tai yra nieko negaliu pasakiti nes cia mes visi padorei elgemes...bet taip negaliu isreiksti savo nuomones....nu gal pabandisiu tai visai normalus dalykas;)
viskas su tavim gerai, nesiparink
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → kodel kitiems patinki,o kiti slykstisi