Тема: Merginos kam jum reikalingas vaikinas?
Draugystei, siaipsau ar pavaidint pries drauges
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Merginos kam jum reikalingas vaikinas?
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Draugystei, siaipsau ar pavaidint pries drauges
Pirmiausia šiltam bendravimui..;)o vėliau gal ir draugystei..:)
Niekada neieškojau vaikino pasimaivymui..;)
Nu tai saunuole esi
Ačiū,ačiū
man tai draugystei
o man tai kazkam daugiau nei draugystei...draugystei man reikalingi draugai ir tikrai niekada nesutikciau,kad mano geras draugas taptu mano vaikinu...nes tikras draugas yra daug svarbesnis uz vaikina,bent jau mano amziuje...o maivytis pries drauges,tai isvis cia net nebuvo niekada kile man tokios mintys..ir dar kuo-vaikinais...nesamone...
siukslems ishnest kazi kam gali but reikalingas vaikinas...truksta zodziu...
silumai, geriui pasidalinti, atsiremti kai sunku, o ir siaip jausti zmogu salia...
niu nepamirskim ir intymesniu reikmiu;)
nu apie intimuma as gal dar nesnekesiu;) man vaikinas reikalingas.. net nzn turbut man jis dar nereikalingas;D kai reiks tada ir pasakysiu kam man jis reikalingas;D;D
o,tai ne siuksliu namuose neturi jurga,na mildai tik tam yra reikalingas?
Nu teisingai!!! kam jie reikalingi? :DDD
siuksles isnesa tetis, tai man vaikino del ju tikrai nereikia;D
siukslems ishnest kazi kam gali but reikalingas vaikinas...truksta zodziu...
geras man cia patiko
pagal klausima ir atsakymas
cia gal nukrypsiu nuo siuksliu nesimo temos, bet kitos sako draugystei, o kas ta draugyste noreciau jusu paklausti??
dulkiu valymas mindai,yra tikra draugyste.
ziurint apie kokia draugyste klausi, truksta konkretumo.. jei teisingai supratau, tai draugyste dvieju zmoniu bendravimas pagrystas nuosirdumu, tarpusavio supratimu, bendravimu, vienas kito ishklausymi ir pan... manau shitas apibudinimas tinka tiek platonishkai draugystei tiek santykiams tarp vaikino ir merginos..:)
nu va, dulkiu valymas ir shiukshliu neshimas ;D ;D tik draugishkas...:D
Apie tokia draugyste, kuria pasake Milda. Nuosirdumas, vienas kito isklausymas ir pan...
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Merginos kam jum reikalingas vaikinas?