Re: jums patinkanti grupe i daina
MIKA - Relax (take it easy)...:D
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → jums patinkanti grupe i daina
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Commander Tom vs. Olive Cats - I Can Sleep
Niels De Vries - 12 Inch
Visi Robbie Rivera Radio FG Live Setai
malibu
thundertale- mes turim jegu
Delfinai , o daina Meilė-tai...
cradle of filth- nymphetamine.. ir ghost in the fog..
Counting Crows - Black and blue(lb grazi ir ir liudna daina apie mergina kuri nusizude:( ) bet ji man painka:) ir dar patinka grupe Damien Rice, megstamiausia jos daina "9 crimes"
Mino - Mamai
mano megstamu dainu yra ne 1 ir ne 2 siaip is senesniu tai labai patinka:
Aerosmith-Don wanna close my eyes, Elton John - Sacrifice, Eros Ramazzotti - Cose Della Vita, Good Charlotte - I Just Wanna Live, Green day - Wake me up when september ends, Him - Join me, Michael Jackson - You Are Not Alone, daugelis Lemar dainu , Placebo - The bitter end, The Calling - Wherever You Will Go, B3 - I swear, Robbie Williams - Angels, Supreme, Feel ir t.t.
O is naujesniu tai Akon&Eminem - Smack that, Fort Minor - Remember the name, Mika - Relax, Red hot chili peppers - tell me baby, Blue October - Hate me, Baracuda - Put Your Ass Up In The Air :V
dabar tiesiog svaigstu del Andy Mckee - Drifting... klausau ir negaliu atsigrozeti
atsisiusiu ir paziesiu del ko svaiksti gal ir as pradesiu svaigt;D;D
visiem patariu paklausyt GOLDEN PARAZYTH-LAPE
nerealiai grazi daina
The Killers - mr.brightside, The All-American Rejects - dance inside, lostprophets - broken hearts..ir dar daug kitu
Papa roach ir Black eyed peas- anxiety,
Slipknot - heretic anthem,
Korn - adidas
oi..daug ju.Tingiu rasyt
ir kaip as galejau pamirsti...Guano apes ir Apocalyptica - path
man tj lbj patinka penta,dblz,henkis-kai nera kanciu myliu ta dajna bet yra ir dar lbj dawg man patinkanciu dajnu...:D
Aj,ju lb daug yra:)
Turbūt j.jackson-together.
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → jums patinkanti grupe i daina