Тема: Sexsas su vyresne partnere... Nauda jam, ar jai?
Galite kreiptis bet kuriuo paros metu...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Sexsas su vyresne partnere... Nauda jam, ar jai?
Galite kreiptis bet kuriuo paros metu...
jai vakinukas visai zalias..nauda jam
o jei abu patyre?
manau jam:)
... man nebutu naudos ish jaunesnio.... linkusi, prie nuomones, kad sexas su jaunesniu, palankesnis tik jaunesniam...
Abiem palanku.
nauda jam
... man nebutu naudos ish jaunesnio.... linkusi, prie nuomones, kad sexas su jaunesniu, palankesnis tik jaunesniam...
O kada norisi ir... na... tuo metu aplinkui nera vyresniu ir tinkanciu Tau...? :V
nauda jam
Emmm.... cia nemano reikalas, bet ar Tu cia tik taip galvoji, ar tiesiog zinai?
Abiem palanku.
Priklausomai nuo situacijos ir ypac paciu zmoniu...
Kitu atveju gali but nepalanku ir jaunesnem... Isviso, ko gyvenime nebuna...?
jaunesnis su viresne nebutu, jei nebutu jam is to naudos( cia kalbama ne tik apie sexo poreiki), faktas!!!
O apie ka dar ?
jaunesniam vyresnis zmogus idomesnis, nes turi daugiau patirties, is jo galima kazko ismokti, isgirsti kazka idomaus. o kodel vyresnes prasideda su jaunesniais nezinau.. reikes paklausti
zinau viena atveji kai studentas prasidejo su destytoja ne delto kad jam ji patiko o delto kad sesija butu islaikyta...va jum ir nauda...man kazkaip zemas lygis sitaip...
ooo geras budas. Reik megint.
Jolanta, 33 пишет:... man nebutu naudos ish jaunesnio.... linkusi, prie nuomones, kad sexas su jaunesniu, palankesnis tik jaunesniam...
O kada norisi ir... na... tuo metu aplinkui nera vyresniu ir tinkanciu Tau...? :V
... nuo susilaikymo, Sigitai, dar niekas nenumiro...
... o vat nuo atsitiktiniu santykiu....
kalbama ne apie idomumus o apie pisimasi jei pisasi tai visiems nauda nes patenkina savo poreikius
tas tiesa juk ne vienas su kitu kazka daro, o abu tai daro, reiskias nauda abiems ;] true
neini gi ant altoriaus,koks skirtumas,jaunesne ar vyresne
raudonas vynas,sokoladas,ir mylejimasis ilgo gyvenimo paslaptis.(skaiciau)
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Sexsas su vyresne partnere... Nauda jam, ar jai?