41

Re: Pasijuokime ;)

Mirė kompiuteristas. Ateina jis prie rojaus vartų. Šv. Petras jam ir sako:
- O ne, tau čia ne vieta! Tu visa gyvenimą passwordus laužei, hackinai, crackinai, virusus kūrei ir platinai visur... Eik į pragarą, ten tau vieta! Išpirk savo nuodėmes, ir tada galėsi sugrįžti!
Nu, ką darys, nuėjo kompiuteristas į pragarą pas velnius. Po kurio laiko skambina Šv. Petras pragaran ir klausia Liuciferio, kas naujo. Tas ir pradeda skustis:
- Oi, negerai, Šv. Petrai. Daugiau kaip pusės velnių netekome, daugiau kaip pusės velnių...
- Kaip taip? Kaip tai netekote?
- Na va... atsiuntėte mums čia neseniai toki kompiuterista. Tai jis, pasiėmęs motorini pjūklą, vaikosi visus velnius ir rėkia: "Doom3! Doom3! Doom3!..."

42

Karočia, atvarė jauna mama su dviem mažais vaikais į banką...Ir kaip tik pataikė į apiplėšimą! Incidento metu buvo pašauti jos vaikai...berniukas ir mergaitė. Juos apžiūrėjo gydytojas ir pasakė: -Nieko tokio kai vaikams sukaks po 14 tai mergaitė kulką iškakos, o berniukas išsysios... Praėjo tie metai ir pas mamą atbėga mergaitė visa išbalusi ir išsigandusi sako; - Mama, nepatikėsi kas buvo... -Žinau, brangioji, tu iškakojai kulką. - Taip, mama, iš kur žinai? -Seniai seniai mes nuėjom į banką... Po kelių valandų atbėga berniukas ir sako; - Mama, nepatikėsi kas atsitiko... -Žinau, meiluti, tu kulką išsysiojai! -Ne, mama, aš besimasturbuodamas močiutę nušoviau!

43

;D ziauria geras

44

Skamba mobilaus telefono skambutis.

-Alio…

-O Hari, labas..

-Nu, labas…

-Klausyk, turiu bėdą, gal padėsi?

-Kokios bėdos?Babkių reikia?

-Ne, supranti, mano sūnus baigė vidurinę ir dabar nei dirba, nei mokosi.Sėdi man ant sprando….Gal galėtum jį įdarbinti pas save? Supranti, noriu, kad jis pažintų gyvenimą, taip kaip aš - dirbtų ir užsidirbtų, gerai?

-Nu bičas, kokios problemos, tegul ateina pirmadieniais, mokėsiu po 1000 žalių per mėnesį

-Ne, ne tai, Hari, aš noriu, kad jis iš tikro padirbėtų, nu, paprakaituotų, pasinervintų, ot taip kaip aš pradėjau.

-Nu, gerai bičas, tegu jis ateina antradieniais ir penktadieniais – gaus po 2000 žalių per mėnesį – tinka?

-Paklausyk, Hari, aš noriu, kad jis dirbtų kasdien nuo 8 iki 5 ir gautų po 600 litų per mėnesį.

-Nu, tada sunkiai.Matai, bičas, tokį darbą norint gaut, reikia aukštąjį baigti…

45

Aukcionas. Parduodamas Pikaso paveikslas. Pradinė kaina 3 mln. $.
Nedrsąus balsas iš salės:
- 5 mln. $ !
- 5 mln. $ 1..- dūžis plaktuko
- 7 mln. $ !- kažkas nedrąsiai ištaria.
- 7 mln. $ 1.. 7 mln.$ 2..- dūžiai plaktuko
Įbėga į salę novas ruskas ir rėkia:
- 25 mln. $ !
- 25 mln. $ 1.. 25mln.$ 2.. 25mln.$ 3.. . Parduota!- skelbia visai salei.
Novas Ruskas pasiimdamas paveikslą:
- Nu va atvirutę nupirkom, dabar einam dovanėlės ieškot.
;D

46

Tupi du žvirbliai extremalai ir galvoja ką čia nuveikus extremalaus, žiūri traukinys važiuoja su atidarytu langu, vienas kitam sako davai įskrendam apsukam 2 ratus ir išskrendam. Kitas - gerai, nu įskrenda jie apsuka 2 ratus išskrenda nutupia ant šakos, sako nu zajabys, bet mažai - dar kažko reik. Žiūri mersas 600 važiuoja. Vėl sako davai įskrendam apsukam 2 ratus ir išskrendam. Kitas - gerai, na vėl įskrenda jie apsuka 2 ratus išskrenda. Toliau kalbasi - pyzdec adrenalinas bet reik rimčiau ką nors. Nuskrenda į pliažą žiūri merga nuoga guli išsiskėtus, ir sako vienas nu čia bus achujena davai įskrendam py*don apsukam 2 ratus ir išskrendam, kitas nu gerai. Iskrenda vienas, įskrenda kitas , vienas apsuka 2 ratus išskrenda, kitas apsuka 2 ratus, nori išskrist tik **** boba kojas suglaudžia ir paukštis lieka.
Eina du narkomanai apsivare pliažu, žiūri nuoga boba guli, sako davai išpisam, kitas - ok. Priena pirmas prie mergos skečia kojas, tik pysk žvirblis išskrenda, - narkas pasimetes sako kitam, nu pyzdec reik dozes mažint, o tai vos inkilo neišpi.....
;D

47

Du nauji rusai skrenda į Braziliją.
Palydovė pasakoja:
- Brazilija puiki šalis, bet 50 proc gyventojų serga AIDS, o 50 proc - tuberkulioze.
Vienas naujas rusas kitam:
- Ką ji ten sakė?
- Ji sakė, kad dulkinti galima tik tuos, kurie kosti.
;D

- Daktare, jūs genijus! Aš visai nejaučiu skausmo!
- Nieko nuostabaus, jūs jau 15 min. kaip miręs.
;D

48

Išleidžia gruzinas savo sūnų į Maskvą i komandiruote. Ir perspėja:
- Tu ten Maskvoj būk atsargus su mergom. Nepulk dulkinti kiekvienos pasitaikiusios, nes pasigausi kokią ligą, užkrėsi savo žmoną, tavo žmona užkrės mane, aš užkrėsiu tavo mamą, o tu savo motiną pažįsti - jinai visą kaimą užkrės...

49

Po 25 bendro gyvenimo metų, žmona randa vyro stalčiuje tris kiaušiniu ir tris šimtus baksų, na
ir klausia vyro kodėl taip yra, tas ir sako kai būdavau tau neištikimas padėdavau į stalčių kiaušinį.
Oooo galvoja žmona per 25 metus trys kartai neblogai.
- O iš kur trys šimtai baksų??
- Kai stalčius prisipildydavo kiaušinius teko parduoti.

50

ateina zuikis i bara, visas trukes, atsistoja viduri ir rekia:
- kas pries mane??? - tyla, vel zuikis:
- kas pries mane?? - vel visi tyli. zuikis dar garsiau: - kas pries mane??? Meska atsistoja neiskentes:
- as blie. Zuikis:
- kas pries mane ir meska???

51

Tariasi du studentai:-Auginkime kiaule kambaryje.Bus mesos,saslyku,vedaru...-Eik tu-meslas,smarve,netvarka!-Taigi nieko,kiaule pripras...

52

Kalbasi du draugia:
- Kuo feministės skiriasi nuo lesbiecių?
- Čia priėjo Kindziulis ir tarė:
- Pirmosios kovoja už tai, kad viršuje būtų moteris, o antrosios - kad apačioje būtų taip pat moteris.

53

nusipirko Petriukas melavimo aparata,kuris kazkam pamelavus pradeda pypsetiYP,PYP...parejna Petriukas namo ,o mama ir klausia:
- Na petriuk kiek siandien gavai mokykloj?
- 10,- atsako sis.
Aparatelis PYP PYP.
- Na gerai 8,patikslina Petriukas.O tu mama kajp mokinajsi?
- Vien penketais...
Aparatelis PYP PYP
- Na gerai buvo ir ketvertu...
PYP,PYP
- Nu pora trejetu...
Iejna tevas ir sako:
-O kai as mokiausi mokykloj...
Aparatelis PYP PYP...

54

Pareigūnas sustabdo automobilį ir sako:
- Sveikinu vairuotojau, jūs laimėjote 5000lt, už tai, kad esate prisisegęs saugos diržą. Ką darysite su pinigais?
- Nežinau gal išsilaikysiu teises.
- Neklausykit jo jis visada taip kalba kai yra girtas - atsako keleivis dešinėje.
- Sakiau, kad su vogta mašina toli nenuvažiuosim - prabyla žmogus galinėje sėdynėje.
-tai ką jau kirtom sieną - pasigirsta balsas bagažineje

55

Mokytoja pamokų gale sako:

-Ryt vaikai išmokite tris frazes. 

Pareina Petriukas namo ir sako:   

-Sese, pasakyk frazę 

-Eik šikt

-Tėti, pasakyk frazę 

-yyyyeeeeeeeeeeeeeeee

-Mama, pasakyk frazę

-tarzanas be triusikų. 

Nueina Petriukas į mokyklą. Mokytoja klausia: 

-Išmokai frazes?sakyk! 

-Eik šikt! 

-Eisi pas direktorių! 

-yyyyyyyeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 

-Tu žinai kas tas direktorius??? 

-Tarzanas be triusikų!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

56

Kas yra virš naglumo? Pašikti prie kaimyno buto durų, paskambinti į duris ir paprašyti tuoletinio popieriaus.. Kas yra virš skausmo? Čiuožti plika šikna per skustuvą, o pimpalu stabdyti.. Kas yra virš žmogaus galimybių ribų? Prišikti į kampą apvaliame kambaryje.. Kas yra virš technikos? Ėsti pjuvenas - šikti lentom Kas yra virš drąsos? Bėgti prieš traukinį ir šaukt suvažinėsiu Kas yra virš tamsumo? Tamsią tamsią naktį tamsiame tamsiame kambaryje per tamsius tamsius akinius žiūrėti negrui į subinę

57

dabar jums padainuos be rankiu vaiku choras,daina-paimk mane mama uz rankos

58

Nėščia žmona jau kelius mėnesius neįleidžia vyrą į savo lovą. Mato kaip jam sunku ir sako:
- Brangusis, nesikankink taip, paimk 50 litų ir nueik pas kaimynę iš antro aukšto.
Vyras taip ir padarė. Grįžta po 3 minučių.
- Ką jau? Taip greitai?-klausia žmona.
- Ne, kaiminė užprašė 100 litų.
- Kokia kalė! Kai ji laukėsi, aš iš jos vyro tik po 50 imdavau.
;D

59

Ateina lameris pas programeri su savo prikeverzotu iseities tekstu.
- Ziurek, kazko neveikia programa, kur pas mane klaida, a?
- DNRe!..

60

Vieną kartą ėjo mišku rusas, lietuvis ir vokietis. Taip atsitiko, kad visi įkrito į labai gilią duobę iš kurios nebuvo įmanoma išlipti. Praėjo viena diena, dvi dienos... Vyrai valgyti užsimanė. Tai ir susitarė, kad kiekvienas kas dieną atiduos po vieną savo kūno dalį maistui. Na ką gi, atėjo Vokiečio eilė. Leido nukirsti koją ir suvalgyti. Sekančią dieną rusas paaukojo ranką. Na ir pagaliau atėjo lietuvio eilė. Lietuvis toks pasimetęs, nežino ką pasakyti. Tik staiga nusimovė kelnes, o vokietis su rusu nustebę sako.
- Nu geras! Tokią gerą sasyską vakarienei gausim!
Lietuvis nepasimetęs atsako.
- Ramiai, vyrai, ramiai... Visiems po jogurtą ir i miegot!