Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nu jo dar geriausia buvo kad beveik mokytoju nebuvo tai visai...jie pasiliko namie o mes turejome eiti i mokykla ir suzinoti kad mokyklos ne bus...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 354 355 356 357 358 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
nu jo dar geriausia buvo kad beveik mokytoju nebuvo tai visai...jie pasiliko namie o mes turejome eiti i mokykla ir suzinoti kad mokyklos ne bus...
va cia ir islenda mokyklos neorganizuotumas.. nors ir mes pamenu kai buvom mazesni kai del salciu mokytoju nebuvom ir tik mokykloj suzinojau kad nebus.. tai su taksu namo parbilejau
nu galetu nors pasakyti kad jai vejas daug zalos pridaris tai namie pasilikit geriau...beja mes dar be svesos sedejom:D
nu galetu nors pasakyti kad jai vejas daug zalos pridaris tai namie pasilikit geriau...beja mes dar be svesos sedejom:D
>> jei mane gyveni tai gal vertetu pamastyti apie elektros generatoriu kad butu geriau nes be elkektros gi bauda gyventi jei pvz virykle elektrine
tai vava pas mus viskas...elektros nera tai visainieko padaryti neimanoma nieko:(
tai vava pas mus viskas...elektros nera tai visainieko padaryti neimanoma nieko:(
vargas.. i akmens amziu sugristi..
jo jo
kaip tas anekdots bus
nusigersim juodai o poto kai priduosim butelkas tapsim milijonieriais
yra anekdotas geresnis:
zodz, ukininkas metu gale kaip premija pijokeliui darbibibkui biski vaisiu suorganizavo ir teleloto bilieta padovanojo. bilietas buvo laimingas - 100000lt. nu apsidziauge pijokelis ir mete darba, pradeojo svest. gere gere... gere gere... kol galu gale mire. ukininkas pasijuto kaltas del jo mirties... :V
ai, zodz nesamone ;D
Sveika Diana
labas, Evelina
zinai ka tau reikejo daryt, kai elektros nebuva?
ogi pasiimti zvake ir eit pas kaimynus vakarot kaip kad seniau lietuviai darydavo ilgai ziemos vakarais...
nu ne as su kaiminais nedraugauju:D ...
a kodel tokia nedraugiska?
niu sakes dabar net bijosiu i klaipedos gatves islyst kai Nijolyte atvaziuos cia (tikiuos da negreit taip ivyks:D ) Tiap prigrasino kad net nebezinau kur ir besideti.....
taip, as pati baisiausia suvalgysiu ;D (vasara lauk
butinai... nzn, kokiais budais ir su kokiais sunkumais teks susidurti, bet as ten busiu
)
Diana aisku blogai,kad puse siknos matytusi geriau jau visa
![]()
na teks, Nijolyte, teks tik neisivaizduoju kada,nes as iki 17 val uzimta...
visiskai pritariu, Danguolytei .... susitiksim, as irgi dar gerai nzn savo tvarkarascio, bet prisiderinsiu prie tavy, lankstu vaika uzaugino mama
Danguolyte kai yra noras tai sugebesit ir susitikti su Nijolyte ir paskanauti tos arbateles
ir kad man gertumet zaliaja arbata su greipfurtu sultimis
![]()
>> Auri musu drauges is Mares baisiai piktos kai su jomis blogai elgiesi mane tai Nijolyte liet vis zada kas ju kalba reikstu (gausi musti arba pylos)tai as irgi bijau tau gerai nes tave nuo skiria apie 278 kilometru o mane tik kokia 60 arba net maziau ir as jau naktim nemiegu stresuoju :-)
jo jo... gersim arbata, nes salta, tai teks arbata... >>>> bet tu, Linuk, susimastyk, tau tai profilaktiskai, arba pagal vadybinius terminus >> einamasis musimas (tik siaip), o Auriui kapitalinis gresia.. tai kas geriau :? o jei naktim nemiegi,tai eik kokius bliudus susiplaut ;D
Vaje linuk tu arba greiciau ieskokis isitvirtinimu, tipo kokiu apkasu arba dar gereiau bunkerio :V arba gali saut pas mane, mes cia is svyturio buteliu pasistatysim didziaja klaipedos siena
kaip Kinai
gintis nuo barbaru is mares
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Jaunuoli, ka tu vadini barbarais.. mes labai inteligentiskos damos, jei ka... beje... ta siena is alaus ilgai nelaikys... tau sakau... is patirties...
-------------------------
Evelina, siaip joa, lieva, kai nueini, o tau pasako, kad nera pamoku, nes pagalvoji, kad galejai pamiegot, ar siaip ka.. .man iki mokyklos buvo 2 min, tai irgi susiparindavau, nes labai tingedavau keltis..
>>> as su kai kuriais kaimynais irgi nedraugauju.. durna suni turi, ir siaip mane jie parina.. atejes karta senis aiskino man, kad laiptines as neplaunu, kai patys per visus mano 20 metu gal 2 kartus plove, tiksliau bande plauti.. atsimenu, kai pries kaledas sau laimingai ir sventiskai sluoju laiptine, grizta namo ta babule... as jau ir plaut pradejau, ipusejau, o ta sene iseina su sluota ir semtuveliu, paziuri i mane ir sako: "o, tu plauni,,, mmm.. as norejau irgi issisluoti pries sventes".. nu siaubas, vos nenukritau.. ji mate, kaip sluoju, o paskui ateina tipo padet.. ai, skleroze gal, nzn.. bet zdz, nemegstu as tu seniu, nes jie kvaili.. yra pas mus ir fainu kaimyneliu, bet tie tai ...ai....
sveiki sveiki vis o stai ir as
jau kaip seniai cia besilankiau... pasiilgau visu :V :*
ir ka per ta laikeli nuveikei, Linute?
a kodel tokia nedraugiska?
![]()
![]()
nu kam man tie kaimynai?:D beja ner apie ka kalbeti
Auri... o kur savaites fraze? nes jau savaites fraze i menesio fraze pasikeite:D
Evelina, labas labas... Diana, mes jau kaip ir susiveikine
Evelina>> jis vaikas pili is alaus stato, tai uzsiemes labai suprask si jaunuoli.... >>>>>o tu kaip laikaisi? gyva? neapsnigo? nes kaune tai snigo, o pas mus Majamy, tai saulute sviecia ir siaip smagu
oj dabar dirbu truputi dviems menesiams...paskui i mokslus vel
Auri... o kur savaites fraze? nes jau savaites fraze i menesio fraze pasikeite:D
neides jis tavo situ zodziu.. ne ne ne! ;D per daug jau panasu i danguoles zodzius orginalumo, Evelina, ORGINALUMO!
Diana tai tu resk kokia originalia fraze kad butu tinkama musu rubrikai savaites fraze
Страницы Назад 1 … 354 355 356 357 358 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~