Re: Eurovizija
apie atlikejus geriau patylet,kiti pirma karta paeme mikrafona i rinkas, o nori jau i eurovizija ;D
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Eurovizija
apie atlikejus geriau patylet,kiti pirma karta paeme mikrafona i rinkas, o nori jau i eurovizija ;D
nė velnio jie nenori... didžioji dalis nė negalvoja apie tai, gi aiškiai išsako savo motyvą: tegu Lietuva pamato mane!
tokį ir vaizdelį matom...
kiti atejo tik siaip sudalyvaut kaip konkurse ;D
apie atlikejus(jei juos taip galima pavadinti) jau isvis nekalbu....na bet komisija,tai irgi....visu pirma,nesuprantu ka ten veikia diawara...duotu zmogui issimiegoti,nes atrodo kaip kelias bemieges naktis praleides....i ta psichologes veideli paziurejus norisi mazu maziausiai pradeti verkti....wnz,tragiskiau dar niekada nebuvo!mane guodzia tik tas dalykas,kad kuo toliau bus dar blogiau...dziaukimes,kad dar turim tokius kaip minedas ir antanas is kuriu galima pazvenkti,nes veliau isvis nieko neturesim....
visko mes dar turėsim, tik nereikia iškart pulti verkšlenti, Eglute viskas gyvenime vyksta linksmųjų kalnelių principu, taigi nors bus ir blogiau, bet geresnių laikų taipogi sulauksim
P.S. psichologės fizionomija mane irgi suneramino
siaip tu geru atlikeju yra tik jie nedalyvauja o dalyvauja tik visokie neismaneliai ir isvis nemokantys dainuot ;D
matai,martyna,man jau atsibodo stebeti kelintus metus is eiles vis blogesni ir blogesni vaizda....tai galvoju,kad jau geriau nebutu jokio vaizdo,negu butu bet koks...
niu joa gal ir taip ;D
matai,martyna,man jau atsibodo stebeti kelintus metus is eiles vis blogesni ir blogesni vaizda....tai galvoju,kad jau geriau nebutu jokio vaizdo,negu butu bet koks...
palaukim vis dėlto normalios atrankos, su pilnom dainom, sceniniu įvaizdžiu, kažkokiu pakenčiamu vaizdu, čia juk tebuvo apsigraibymas
nors kai kurie atlikėjai man patiko, pvz. Saulės kliošas arba kažkokia jaunuolių grupė, kurios pavadinimo nepamenu.
Ir išvis nėra čia ko pergyvent dėl tokių dalykų, einam kokią knygą paskaityt geriau
niu bet tokia atranka atgraso nuo ziurejimo normalios atrankos
bent jau buvo is ko pasijuokt man ypac patiko tas kur dainavo aukstaiciu tarme
tiesiog juokinga ir viskas ;D
O man patiko Antanas ir daina liux ir apranga originali:D
as tai net negirdejau dainos , pamaciau kad antanas dainuos ytai iskart perjungiau kanala
niu bet tokia atranka atgraso nuo ziurejimo normalios atrankos
žiūrėsi tu tą atranką ir dar atėjus čia vėl pažersi "komplimentų" atlikėjams...
niu gal as ir ziuresiu , bet bus tokiu ,kurie neziures
zdz, maciau as kelis atlikejus. ir nusprendziau, kad chebra, BAZUOJAMES kitais metais ir steigiam grupe ieskok.lt (bus ir reklama musu ismyletam puslapiukui ) ir kuriam dainuke kokia smagia, bet rimta.. jei jau apsisauksim, tai garbingai, busim bent repetave rimtai, o ne taip, kaip kiti pelkiu grazuoliai su savo pelkiskomis dainomis ir balsais....
>>> o jei rimtai, tai buvo kelios normalios dainos, kurias butu galima leisti.. siaip as daug tikiuosi is sciogolevaites...
Jurga, 16 пишет:mano manymu seis metais lietuviai pasisiks;D;D kiek maciau atrankas, tai siaubas katastrofa kazkokia...
ir kiek jau tų atrankų galėjai matyti, jei tik vieną terodė?... o lygis tas pats, kaip ir kiekvienais metais
db jau dvi:D;)
ko jus pergivenat tiek deltos eurovizijos nesuprantu.. jei nepatink neziurekit.. jei patink ziurekit as tj jokiu atranku neziuriu ir nervu negadinu paziuriu pacia eurovizija i tiek.. P.S. bet visada sergu uz lietuva, kad ir kas bedainuotu..
vargu ar jie nori.. kad kazkas laimetu eurovuzija is kur tokios lesos statyti nauja arena(reiketu).... o taip daineles atrankoje man patinka... tik jie laukia kazko tokio ipatingo
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Eurovizija