7,141

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

nius, nius.. jus tai lauket, o as tai ne.. bet ka jau padarysi.. dauguma laimi... :V

7,142

o tai kodel nelaukei?

7,143

as ir be sniego grazi... :::906:::228:::a20
>> is tikro as norejau sniego tada, kai jis turejo buti, per kaledas ar anksciau.. paskui susitaikiau, kad jo nera, o dabar pridrebe uz visus metus.. nzn.. man taip nepatinka :::022. apgaudineja mane maza vaika :::022.. ar grazu :? .... jau norejau, kad ir liktu taip, kaip yra. tipo, butu toks oras, kad nei sniego,nei lietaus :V  o dabar... ai bet jau dzin.. 6dieni, jei dar sniego bus, tai su sese ridensim besmegenius ir jums padovanosim koki.. o jei nesilipdys (tipo per salta ir sniegas nelisp big_smile ), tai fenu pasildysim ir sulipdysim ;D

7,144

nu tikiu kad ir be sniego grazi, bet ir tikiu kad visa aplipdyta sniegu grazei atrodytum big_smile nu jo cia tas oras tai mus visus isdure... ot koks nenaudelis, bet as tai asmeniskai buvau labai jo pasiilgus, net sirdele atsigavo kai ibridau siandien i pusni iki keliu... big_smile vos iki mokyklos nuejau maniau kad kur nors paskesiu pusny... oi dar maciau kaip vienam vyrui visa masina apverte sniegu, oi turejo darbo vargselis net pagailo jo.

7,145

nius bet man dabar reikia sulaukti, kol gerai pasals ir galesiu lekti ant kalnu paciuozineti, tiksliau  ant sikes nuo kalno nusileisti.. big_smile laukiu labai. beprotiskai.. :::608

7,146

oi ir as noriu nuo kalno nusileist... labai noreciau nuvaryt i kalnus ir paciuozinet su slidem. nors net nemoku bet ismokciau kaip nors... big_smile

7,147

as nemoku irgi, bet man gerai ir sike pabruzint i leda ;D

7,148

jo irgi tikrai geras variantas... tik paskui gali biski skaudet bet nieko big_smile

7,149

Ligitele, visai neskauda, nebent tuo metu,kai netycia nuvairuoji ne ant lygaus ledo.. :::215 tada pasimasazuoja uzpakaliukas, bet nieko.. vel lipi i kalna kelis kartus apsiversdamas ir vel leidiesi :::d10 je je je...

7,150

jo, bet tai kad daznai man tenka i sona nuvairuot. vat tai paskui biskiuka skaud... big_smile bet raumenukai padirb... ot geras sugalvojau per ziema reik eit ant kalno gal tada uzpakaliukas padailes. o vasara i miesta vaikinu kabint big_smile (oi pamatytu tuos zodzius mana vaikinas must galva nunestu big_smile)

7,151

ai, as laiminga po tokiu kelioniu griztu..  nius tik karta nelabai laiminga grizau.. berods 3 klasej :? uzsimaniau i kalna lipti tojj vietoj,kur visi ciuozineja - t.y. ledu... tai buvo viena is mano gyvenimo klaidu :::819 palikau ten kazkur puse priekinio danties, tikiuosi jis tuo kalnu nusileido laimingai :::225... zdz,, nekas... nius, dar profilaktiskai kraujo nubego :::013.. nieko isgyvenau, laiminga sau dabar bent vaikstau su visais dantimis big_smile

7,152

mmmm gaila tavo dantuko :::225 nu dabar bent gerai kad visus turi... big_smile

7,153

joa,.. bet tik 8 klasej galejau susitvarkyti, nes tipo mazas vaikas esu, ir kol visai nesuauga dantukai, tai negalima taisyti ir pan.. tai truputi JUOKINGAI atrodziau.. graudu sakyciau ;D

7,154

nu jo isivaizduoju... turbut buvo sunku is pradziu...

7,155

Nijolė, 20 пишет:

joa,.. bet tik 8 klasej galejau susitvarkyti, nes tipo mazas vaikas esu, ir kol visai nesuauga dantukai, tai negalima taisyti ir pan.. tai truputi JUOKINGAI atrodziau.. graudu sakyciau ;D

vargse tu o ne tavo dantukas... ;D

7,156

kiek jau galima pliapat ir pliapat:D
sveiki;)

7,157

tai tam ir esam kad pliapetumem... big_smile ypac as siandien tokia diena kad daug kalbu... :::044:::044

7,158

tai kodel cia taip? kas gero ivyko?:D

7,159

emmm taigi prisnigo... big_smile vos isbristi imanoma...

7,160

a, tai dabar niekur nebegali nubrist ir kenti prie kompo? ;D