Re: Auskarai. Kiek ir kur?
as tjuriu banboje:D
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Auskarai. Kiek ir kur?
Страницы Назад 1 … 5 6 7 8 9 … 24 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
as tjuriu banboje:D
as turiu 3 ausyteje. as kazkada norejau i lupa bet praejo matyt buvo uzejusi manija:) db noriu i antaki bet uz kokio menesio vel praeis:)
geriausiai i ausis daug prisivert ir uztex
jo pritariu aušrai15
njum as tj nzn nlb ausrai pritariu nes as pati turiu 5 skyles ausyse bet nesioju tik 3 auskarus po to turiu nosije bamboje ir zadu vertis i lupa na tai man seip jie patinka as galiu ju vertis lb daug bet kaj jau ju ira daug lb tj irgi nlb grazubet man patinka
njum as tj nzn nlb ausrai pritariu nes as pati turiu 5 skyles ausyse bet nesioju tik 3 auskarus po to turiu nosije bamboje ir zadu vertis i lupa na tai man seip jie patinka as galiu ju vertis lb daug bet kaj jau ju ira daug lb tj irgi nlb grazubet man patinka
gal sapnuoji ?
bet kai gimdysi tai auskato negalesi nesiot
POo gymdymo bus labai negrazu auskaras bamboje nes labai bus didele skyle...Geriausia kaip auskara turi ten kur ji isemus neliktu randu!
POo gymdymo bus labai negrazu auskaras bamboje nes labai bus didele skyle...Geriausia kaip auskara turi ten kur ji isemus neliktu randu!
tikrai nelieka rando ir dideles skyles, jei gerai iverta.. mano kelios pazistamos turejo auskara bamboj ir po gimdymo ta auskara vel nesioja be jokiu problemu ir jokiu randu, jokiu milzinisku skyliu
Niu aisku ne visoms,bet kai kam ir lieka!;)
Gincytis neverta!
Lina, 19 пишет:POo gymdymo bus labai negrazu auskaras bamboje nes labai bus didele skyle...Geriausia kaip auskara turi ten kur ji isemus neliktu randu!
tikrai nelieka rando ir dideles skyles, jei gerai iverta.. mano kelios pazistamos turejo auskara bamboj ir po gimdymo ta auskara vel nesioja be jokiu problemu ir jokiu randu, jokiu milzinisku skyliu
pritariu dar nei wiena mano pazystama mamyte del to nesiskunde
Lina, cia tu taip sugalwojai, ar is praktikos sakai ?
Kristina, 17 пишет:Agne, 18 пишет:man patinka kai i liezuvi isiveria:)
num taip yra grazu,ir siaip faina lb as 16 gimtadienio proga isiveriau , o 17 issiveriau nes atsibodo aisq is pradziu faina , bet po to tai nebesuteikie jokio malonumo ... ir db niekur nebenoriu vertis , ner cia ko saves zaloti manyciau ,,, na paaugau pasikeite poziuris i tai ,,,
o as tai negaleciau issivert, buna kartais issiveri ir jauti kad kazko truksta,, pripratau prie jo,, nenoreciau issiskirt
niu man irgi taip buvo ispradziu , pirmas dienas tai ziaurei vis pagalvodavau ka prarijua taip nefaina , bet nieko pripratau vel isnaujo be jo betkarais pagalvoju, kad butu neblogai vel turet plia neapsisprendus kazkokia esu
na as tjuriu 7 auskarus... bamboje, nosi, ir ausyse,,,,, tj kdl tj tjuretju buti slykstu? ;/// man tj lbj grazu
Kriste, 12 пишет:njum as tj nzn nlb ausrai pritariu nes as pati turiu 5 skyles ausyse bet nesioju tik 3 auskarus po to turiu nosije bamboje ir zadu vertis i lupa na tai man seip jie patinka as galiu ju vertis lb daug bet kaj jau ju ira daug lb tj irgi nlb grazubet man patinka
gal sapnuoji ?
kdl as turiu sapnuot?jaigu as tiek turiu ka man daryt?mn jie patinka
pvz kristina 12 yrgi tur 7 auskarus kajp ir as nju ir kas cia blogo??? njum bet uz sawaites turesiu 8
Nijolė, 20 пишет:Lina, 19 пишет:POo gymdymo bus labai negrazu auskaras bamboje nes labai bus didele skyle...Geriausia kaip auskara turi ten kur ji isemus neliktu randu!
pritariu dar nei wiena mano pazystama mamyte del to nesiskunde
Lina, cia tu taip sugalwojai, ar is praktikos sakai ?
Mano puskiai ir gerai draugiai taip nutiko...Ir daktarai nepatariai jeigu nori ir toliau tureti grazia bamba!
O as turiu po viena auskariuka kiekvienoje ausyteje ir daugiau tikrai nenoriu
O as turiu po viena auskariuka kiekvienoje ausyteje ir daugiau tikrai nenoriu
Saunuole, juk nereikia is savo kuno daryt rety...
Vaiva, 19 пишет:Kriste, 12 пишет:njum as tj nzn nlb ausrai pritariu nes as pati turiu 5 skyles ausyse bet nesioju tik 3 auskarus po to turiu nosije bamboje ir zadu vertis i lupa na tai man seip jie patinka as galiu ju vertis lb daug bet kaj jau ju ira daug lb tj irgi nlb grazubet man patinka
gal sapnuoji ?
kdl as turiu sapnuot?jaigu as tiek turiu ka man daryt?mn jie patinka
dwylikametei sawe gerbianti kosmetologe newertu auskaro i bamba. be to i foto paziurejus neatrodo,kad nosyje auskara turetum
tikiu, kad tiek auskaru mergaite noretu, bet, kad tiek ir turi-nelabai
I bamba vertis auskara yra ne geras dalykas
Страницы Назад 1 … 5 6 7 8 9 … 24 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Auskarai. Kiek ir kur?