121

Re: ar yra merginu kurios sutiktu draugauti su jaunesniu vaikinu?

Aš tikrai nesutikčiau.

122

Simona, 17 пишет:

Aš tikrai nesutikčiau.

galima ismamiau?

123

Išmamiau?:::b56

124

pati esu turejusi metais jaunesni waikina,jis buwo daug protingesnis nei kaikurie 26metu waikinai kuriuos taip nei wadinti negalima:)

125

am... draugavau du kartus su 2metais jaunesniais vaikinais... tai, kad nieko gero... su jais tikrai linsma ir smagu, bet kazkaip jau nebe tas... anksciau norejos vaikishkumo, o dabar norisi rimto ir atsakingo zmogaus salia.

126

Rūta, 19 пишет:

am... draugavau du kartus su 2metais jaunesniais vaikinais... tai, kad nieko gero... su jais tikrai linsma ir smagu, bet kazkaip jau nebe tas... anksciau norejos vaikishkumo, o dabar norisi rimto ir atsakingo zmogaus salia.

mano manymu ir jaunesnis gali buti atsakingas ir t.t. na tik tokiu manau retoka...
nes nu mano mano manymu kad ir as, tikrai esu lb atsakingas ir t.t. esu ne vienturtis, taciau gyvenu vieanas su tevasi db nuosavame name... bratanas mokosi kaunea... mane draugai pradejo net darboholiku pravardzuoti... nes iskeiciau malonuma i darba... kiekviena diena su teciu turiu tikrai rimta darba daryti... o seip per laisva laika geriau einiu ka nors namie sutvarkyti ar net ir paprasta imalkas nesti negu geriau kur nors i diskana ar pan....
todel noreciua panegit jog jaunesniu subrendeliu nera tongue aciu big_smile

127

as turiu drauge kuriai 26 metai o man 21 bet as nejaucio jokio skirtumo kad kad kazkas yra tiesiog jai myli tai myli ir nekreipi demesio i tai juk vyresnes turi daugiau patirties

128

Man 20 ir as sukuosi tik tarp vyresniu DAMU pats tas...as kalbu apie 35 metu DAMAS 40 arba 25 ir panasiai...

129

nu jap vaikinai kazjkaip prie vyresniu merginu,o merginos vistiek jeigu pacios jau nori tai tik vyresnio vaikino! kazkaip cia idomiai

130

big_smile geras ce gaunas big_smile

131

:::d17

132

as draugavau su 19-mete sutarem sauniai ir tikrai jokiu komplexu nei man nei jai del to nekilo nzn gal todel kad as esu ziauriai per anksti subrendes nesutariu su vienmeciais ir visi mano draugai yra bent 4-5metais wyresni nes 15-meciai bent man atrodo nesubrende ir vaikiski....su ja neperseniausiai issiskyrem isdraugavom beveik metus......bet issiskyrem ne del amziaus o tdl kad ji isvaziavo mokytis i uzsieni.... taigi niekada negalima ziuret i amziu yra labai daug 30 ne ka protingesniu nei 12meciai..

133

as su jaunesniu uz save draugauti  nenoreciau wink

134

as tai sivis nebezinau ko noriu big_smile

135

esu turejus daruga jis uz mane buwo 1m jaunesnis,bet wistiek mano atzvilgiu waikinas turi buti wyresnis

136

Buvo, yra ir bus merginu draugaujanciu su jaunesniais... Menkas amziaus skirtumas, kada zmones subrende, nera beda ar kazkokia rimta prezastis, del tokiu dalyku, kelti klausimus... big_smile

137

taip.

138

vyrui jaunesne zmona yra gerai,o kam tau jaunam imti vyresne,juk vistiek kai pasensi dairysies i dvidesimtmetes,zodziu iskarto ieskok jaunesnes,o ir nemanau kad galesi jai duoti daugiau uz vyresnius uz tave smile

139

na pvz jaj man koki 17 ir manjo vaikinuj 16 na tada nieko nesakau bet jaj butu 15 ir mano vaikinui 14 tai nea

140

Mantas, 16 пишет:

as tai sivis nebezinau ko noriu big_smile

Po kurio laiko, suzinosi... big_smile