21

Re: apie santikius tarp vyro ir moters po issiskirimo....

Jis turejo palikti mane ramybeje. Jis nuolat man skambindavo, rasydavo, "netycia" sutikdavo gatveje ir pan. Tai labai erzino ir dar labiau atbaide. Jeigu Jis butu kuri laika dinges is mano gyvenimo, o paskui staiga vel atsirades, viskas butu buve kitaip, tikrai buciau Jo pasiilgusi smile

22

na pabandysiu, istikruju ir pats panasei galvojiu...

23

pritariu daivai , o tau mindaugai linkiu sekmes wink
viltis durniu motina , o motina myli savo vaikus ....
tad vilkimes nes ji mirsta paskutine big_smile

24

mm as dar pagalvojau.. kaip manot nebus taip kad ji bus sutuo savo naujiu draugu ir jai et nereiks manes.. manau jai jio nebutu tai viskas cia butu ok o db..,
dar toks dalykas mes  gyvenom kartu, o dabar i ta bbuta ji labai retai uzeina ir tai nenakvoja, visa laika buna pas mama, kaip manot tai ka nors reiskia..

25

as su visais savo ex sutariu ir esam labai geri draugai. ir jei man reiketu ju pagalbos galeciau i juos bet kada kreiptis, kaip ir jie i mane. nesuprantu, kodel tureciau su jais nebendrauti, jei jie yra nuostabus zmones? su kitokiais as nebuciau susidejus big_smile reikia ismokti nelaikyti nuoskaudu, pamirsti savo kvailus principus. taip daugiau laimi smile

26

Dovilė, 21 пишет:

as su visais savo ex sutariu ir esam labai geri draugai. ir jei man reiketu ju pagalbos galeciau i juos bet kada kreiptis, kaip ir jie i mane. nesuprantu, kodel tureciau su jais nebendrauti, jei jie yra nuostabus zmones? su kitokiais as nebuciau susidejus big_smile reikia ismokti nelaikyti nuoskaudu, pamirsti savo kvailus principus. taip daugiau laimi smile

Beskaitant Tavo posta, iskilo klausimas... Ar jie tikrai tokie nuostabus? Jei taip... Tai kam issiskirt reikejo? :V

27

aisku be reikalo nesiskyrem smile buvo ir pykciu, ir problemu ir t.t. bet kai supranti, kad negali buti pora, tai nebutinai reiskia, kad negali buti draugais. is pradziu sunku su tuo zmogum bendrauti, bet veliau, kai nuoskaudos nublanksta tai galima smile vis tiek atsiranda bendri draugai ir pan. nesinori to prarasti. paprasciausia nemegstu pyktis. tik save draskai jei laikai pykti.

28

as manau, kad grazus draugiski santykiai imanomi tik tada, kai nebelieka nuoskaudu, o kartu ir romantisku jausmu ar aistros. tam turi praeiti bent siek tiek laiko... bet ir siaip, jei vis dar lieka noras bendrauti, gali buti, kad yra islikes ir interesas bei siokia tokia pretenzija i ta zmogu. todel as linkus likti ne draugais, o gerais pazistamais.

29

Na vienu zodziu, jie nuostabus kaip zmones, bet ne kaip vaikinai... tinkamai supratau Dovile?

30

taip smile ir tikrai nerezgu jokiu romantisku dalyku su jais, nes ir taip uzteko tu nesamoniu. tiesiog faina bendraut, kartu isgert bokala alaus ir tiek smile

31

Labai sunku bendrauti issiskyrus... Galima pradeti is naujo bendrauti, kai praeina nuoskaudos, kai abu susiranda naujus partnerius. Sunku, nes daznai viena puse vis dar nori buti kartu, o kita jau nebe... Tada prasideda bandymai ivairiais budais susigrazinti zmogu kuri mylejai. Tai gali testis labai ilgai. Priklauso nuo zmogaus. As pats esu is tu, kurie noretu atstatyti santykius su buvusia mergina, nors praejo jau daugiau nei puse metu nuo issiskyrimo... Negaliu nusiraminti, nors jinai dabar jau su kitu... Vis dar tikiuosi, kad kada nors sugris ir ieskotis kazko kito nera jokio didelio noro... nes ja labai myliu...

32

Mindaugas, 19 пишет:

noriu paklaust jusu nuomuones.. yra tokia panele su kuria buvom kartu beveik 3metus, pirmuosius pusantru metu manau viskas buvo kaip pasakoij, sekancius puse metu pradejom bartis.. na bet kas nesibara.., o per paskutinius maziau nei puse metus issiskyrdavom po menesi vel susitikdavom.. o po paskutinio issiskyrimo ji susirado kazka kita..
sakoma zmogu keicia laikas o as manau kad isgyvenimai..
ji sako kad man jau nieko nebejaucia, ir kad tarp musu jau nieko nebus.. nors po vieno balio su kalbejau (buvo isgerus) snekejo priesingai... kaip manot ar yra vilties man palenkt jos sirdy.. jai taip kaip  man tai padaryt..
jau koki menesi i para miegu po pora valandu, nesuprantu kas daros truksta man jios...

Mindaugai, nenorėk susigrąžinti moters, kuri tavęs nemyli. Gyvenimas taps nemielas... smile

33

Turiu draugą ,su kuriuo gyvenome drauge porą metų. Po išsiskyrimo bendarujame ,kaip patys artimiausi gimines. Jis gyvena užsienyje, bet skambina kiekvieną dieną. Meiles nebera, bet artimi ir nuoširdūs santykiai išliko. Nei jis, nei aš nejaučiame nuoskaudos. Tiesiog mūsų santykiai perejo į kitą lygmenį. Gera žinoti,kad yra pasaulyje žmogus, kuriuo galiu pasiremti, o jis žino,kad nelaimes atveju jam ranką ištiesiu aš.

34

va man panasiai nutinka kaip ir Loretai wink

35

Va tokie santykiai tampa įmanomi tik tada, kai nustoji savintis kitą žmogų - tuomet ir nuoskaudų ir pavydų nelieka - lieka normalus bendravimas. smile

36

tikrai pavydžiu tiems, kurių santykiai po išsiskyrimo pakyla į kitą lygį.aš tai niekaip - braukiu, dedu tašką, kertu kaip su kirviu ir jokių draugysčių.bet nė karto dėl to nesigailėjau.