Re: NEKALTAS?
Dora, tai tau dar tik 18m
Nelabai supratau ka tuo norejai pasakyti... Labai abejoju ar tas skaicius pasikeis po 2 ar po 10 metu taigi amzius siuo klausimu ne daug ka keicia. Labiau nuo paziuru priklauso
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → NEKALTAS?
Dora, tai tau dar tik 18m
Nelabai supratau ka tuo norejai pasakyti... Labai abejoju ar tas skaicius pasikeis po 2 ar po 10 metu taigi amzius siuo klausimu ne daug ka keicia. Labiau nuo paziuru priklauso
niekada nesakyk niekada
niekada nesakyk niekada
Tikrai nesakau, kad esu visiskai tikra. Visko buna gyvenime... viena diena 0% gali likti Taciau cia mano hipoteze Viska pasverus ir gerai apgalvojus turetu likti 40% su visam, kadangi... na i smulkmenas nesileisiu
o as kazkada buvau isitikinusi, jog busiu vienuole ir to tikrai norejau (cia rimtai), bet va kas isejo.. gyvenimas nenuspejamas
o as kazkada buvau isitikinusi, jog busiu vienuole ir to tikrai norejau (cia rimtai), bet va kas isejo.. gyvenimas nenuspejamas
Na matai cia jau religinis klausimas Reikalauja labai daug pasisventimo ir jegu. As manau, kad tikrai negaleciau. Per daug jau saldzios tuos nuodemes... Be to gyvenimas tik vienas - reikia dziaugtis
Vilius, 15 пишет:Justina, 21 пишет:Vilius, 15 пишет:Hah niekur neskubam, tai manau yra ganetinai normalus skaicius kaip tokiai "moderniai" visuomeniai.
nusisneki,vat kaip tik dauguma nesurenka tokiu skaiciu nes yra modernus
Nejaugi?Modernus manau yra viska isbandantis.Bentjau siais laikais,o konservatyvus tai priesingai.
modernu yra grupinis ar oralinis sexas, alkoholis? toks modernumas egzistavo jau Kleopatros laikais
Zinoma.Vis delto visais laikais tai buvo maziau ar daugiau ribojama,na o dabar visiska laisve.
Ernesta, 18 пишет:Vilius, 15 пишет:Justina, 21 пишет:Vilius, 15 пишет:Hah niekur neskubam, tai manau yra ganetinai normalus skaicius kaip tokiai "moderniai" visuomeniai.
nusisneki,vat kaip tik dauguma nesurenka tokiu skaiciu nes yra modernus
Nejaugi?Modernus manau yra viska isbandantis.Bentjau siais laikais,o konservatyvus tai priesingai.
modernu yra grupinis ar oralinis sexas, alkoholis? toks modernumas egzistavo jau Kleopatros laikais
Zinoma.Vis delto visais laikais tai buvo maziau ar daugiau ribojama,na o dabar visiska laisve.
nepilnamečiams visiškos laisvės nėra! pasidomėk įstatymais
Na sitai suprantama.Senoveje jaunimas net negalvodavo apie "tai",tuo tarpu dabar "tai" propaguojama.
50%
50% ;DDD~
Be be be .... 90%
50% ;D
ups suklydau 60% :V
80 procentuku
80% ir tuo labai dziaugiuosi vat...
100%
istikro 30%
Na, as 40:) Matau yra ir blogesniu uz mane:) Manau retam vaikinui cia teko daryt 6 ar 10:D
Nju va prabego biski laiko ir dar poshlesnis pasidariau Db nekaltas tik 30%
tai kuri darei 6 ar 10? )))))))
90%
20%.. man telieka pavaryt grupini ir kad koks nors bicas nuciulptu. ir busiu nulis. nulis tai gerai ane ? ;]
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → NEKALTAS?