Re: Baimes
kur chia nebijosi kezus marija kokia baisi
![]()
:D
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Baimes
kur chia nebijosi kezus marija kokia baisi
![]()
:D
Pliam, seip kai pagalvoju tikrai bijau tamsos... vis rodos kad joje is filmo svetimi manes te laukia cia rimtai .. ir bijau seip gylio... kai tarkim maudaisi upej ar ezere.. nemegstu plaukt toli nuo kranto.. kad tik nesutrauktu kojos ir netektu grimst i dugna..
Pliam, seip kai pagalvoju tikrai bijau tamsos... vis rodos kad joje is filmo svetimi manes te laukia
cia rimtai .. ir bijau seip gylio... kai tarkim maudaisi upej ar ezere.. nemegstu plaukt toli nuo kranto.. kad tik nesutrauktu kojos ir netektu grimst i dugna..
Daug slykstesnes yra zoles, nei gylis. Va zoliu ezeruose tai tikrai nemegstu
dabar jau bijau papult i avarija,nes zinau ka reiskia nuskrist nuo kelio
didziausia fobija - daktarai...jau jej reik pasitikryt sveikata tai kas nors uz rankutes veda:)..dar bijau kai plaukioju kai arti buna daug zmoniu..atrodo pagriebs uz pauku ir nutems i dugna:) ir dar daug visokiu nesamoniu bijau..
bijau peliu, daugiau nieko ir dar ka parasiau
Lina, 19 пишет:Jau buvau antanai net ne ant viena labai auksto kalno ..kur kiti bijotu uzlipti...Bet su parasiutu noriu issokti!
Lina sok, nieks netrukdo, adrenalino bus pakankamai
taip ir padarysiu butinai..o tuoj varysiu trasomis palakstyti norvegijos kalnuose,vat cia tai jauciu adrenalino pajusiu...
geriausia visas baimes vyti i sali,o man neina to padaryti as esu per silpna,nes kartais taip buna silna,ar net nualpstu ko labai bijau!
turiu galybe keistu baimiu: adatu, aukscio, dantistu, sirsiu ir kitu gelenciu vabzdziu, gaisro, ekskalatoriu
as bau sudegti ir uzdusti man atrodo baisios mirtys.. kazkodle situ dalyku bijau..
as irgi to pacio bijau.. ir dar visai nuskest nenoreciau :?
kazkada bijojau voru kol i kariuomene nepajeme;D pratibos miskuose vasara guli kurnors krumuose voru ir kitokiu vabalu pilna ropoja pertave vorai norisi rekt bet negali o veliau ir pripranti;D
zmogutis visuomet turi kazko byjoti.... skiepu, tamsos, aukscio ar dar kazko (pvz kaip vienatves)....
Tai normalus reiskinys.... problema butu jeigu nebyjotu...
As turbut turiu baime tai auksciui.. nors pats dabar gyvenu 9aukste....
ka jau padarysi priprantu...
o taip yra budai baimes salinti... kurios labiausiai zmonems gyventi neduoda... kamuoja pastoviai
labiausiai bijociau skesti todel atsizwelgiu i sawo, kaip plaukikes, sugebejimus ir nepersistengiu, kol kas wiskas gerai
As turbut turiu baime tai auksciui.. nors pats dabar gyvenu 9aukste....![]()
ka jau padarysipriprantu...
as pvz, gyvenu 5 aukste, bet man pro langa ar balkona, net 12 aukste ziuret nebaisu,bet jei jau butu koks skardis su tokiu auksciu, tai prideciau kelnes
Niu jam del auksciau tai gal ir nebijau..Daznai skraidau,o aukstis tikrai nerealus ir visada sedzuiu prie langelio! Nz net galvoju,kad labai noreciau buti stiuardese!
Baime likti vienai,kaip niekam tu buni nereikalingas!
isigyk gyvuna, visada busi reikalinga
Na aš tai aukščio nebijau, bijau tik žemės iš aukštai ir kai laikausi labai nestabiliai..
as labai labai, paniskai bijau voru.. tik nezinau kodel.. fui.. ir taip pat nenoreciau vienatves galbut..
Niu ir az kazkaip pastebejau kad voru,peliu ir labai gyvaciu bijau..Kazkokia nereali panika apima juos pamacius
as bijau susirgti kokia nors baisia, nepagydoma liga. nors tai baimei priezasciu nera, bet kiekvienakart suzinojus kad kas nors baisiai susirgo tai mane krecia siurpas.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Baimes