Re: vienos nakties nuotykis... kas tai?
netycia tik vaikai atsiranda ;D
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → vienos nakties nuotykis... kas tai?
Страницы Назад 1 … 5 6 7 8 9 … 15 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
netycia tik vaikai atsiranda ;D
tai gerai, kad sitas netyciukas toks newykes ir nieks po 9 menesiuku neklykaus
tai kas nors mums cia papasakos, kiek gerio ir blogio duoda tie santykiai, ar ir liksim cia sausio 31 nakties tamsoj :?
ei gi pas mus wiskos tamsos dar nebuna... bent jau smegeniukai tiek neaptemsta tuo labiau nieks nieko mum nesako, tai galim taukst apie gerius ir blogius iki pasaulio pabaigos... niu gal newisai taip ilgai.. nes grozio miegeliai ir wisa kita.. bet wistiek galim
oi siandien tai as jau eisiu pust i usa anksciau kad grazesne buciau ;D
uhum, ziurek tu man, kad fulbolininkuciai neissilakstytu man irgi nepasisiukslint reikia
ok,lekiu zuikuti, geru futbolininkuciukisku sapneliu tau
saldziu ir graziu sapniuku :*
ka cia darai ?
Nuotykis mazytis arba lengvas proto aptemimas..aisku kad antra puse to neturetu suzinoti..Ir isvis geriausia jeigu turi antra puse tai ir turek ir nekisk noisytes i ivairius nuotykius!
kol antros puseles nera, tai darykit ka norit
aha kol nera galit kiekviena diena tureti nuotykiu vienos nakties,bet kaip jau atsiras ta vienintele,tai bukit mielieji neizduokit jos!
nes po to tik nereikalingas sirduciu skausmas...
ir paskiau sakot jos mane apliko,ar jie mane paliko,jus patys iki to davedate vienas kita su savo nuotykiais
arba juokingiausia kai sako, as to nenorejau
Aha cia tai topiniai zodziai,as to nenorwejau,man tuo metu protas aptemo,as buvau girtas,as buvau nusivyles ir ivairus kiti issisukinejimai kvaili,kam to reikia,jus patys save taip apgaudinejate!
taip ir noris is kokios pelenines i tokius issisukinetojus paleist
Pelenyniui versluj galas. kavinese nebegaliam rukyt, na kas pirks.
Tai jau tikrai taip ir nori viena gera uzvazioti uz tokius kvailus issisukinejimus! ;D
Страницы Назад 1 … 5 6 7 8 9 … 15 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → vienos nakties nuotykis... kas tai?