Re: Sexas su šio portalo nariu..
gerai pataikei Lena nu bet ir tavo vaikino draugas geras. zino, kad esi jo draugo mergina ir gula su tavim, o po to apie tai papasakoja! siaubas!
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Sexas su šio portalo nariu..
Страницы Назад 1 2 3 4 5 6 7 … 11 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
gerai pataikei Lena nu bet ir tavo vaikino draugas geras. zino, kad esi jo draugo mergina ir gula su tavim, o po to apie tai papasakoja! siaubas!
Jai paziuresim i biologija tai patinai nori apvaisinti kuo daugiau pateliu o patele lauke tik vieno patino.
toks jis ir draugas,jei taip padare... kiek zinau jie db nebendrauja...
Dovilė, 21 пишет:gerai pataikei Lena nu bet ir tavo vaikino draugas geras. zino, kad esi jo draugo mergina ir gula su tavim, o po to apie tai papasakoja! siaubas!
toks jis ir draugas,jei taip padare... kiek zinau jie db nebendrauja...
ir nesistebiu
Jai paziuresim i biologija tai patinai nori apvaisinti kuo daugiau pateliu o patele lauke tik vieno patino.
sita fraze nezinau kiek kartu girdejau is vaikinu! jums leidziama viskas! na jei esat tik patinai, tai eikit ir vaisink viso pasaulio moteris, o jei esat zmones, dar turit ir smegenu tai manau, kad apribosit ir su viena mylima mergina.
dar nesu turejes niejo is sio portalo, bet tikiu, kad tai imanoma, ned lietuvaiciai europeja ir nebegalvoja su kuo myletis ir kada. Tikiu, kad pamyles mane kokia mergina is sio portali, arba as ja.
ei, ar kas nors yra gyvas?
Niu tikrai vaikinukams tik vienas galvoja ir visiems tas pats..Tik apvaisinti,palikti savo atzalu milionus,o pas kiau jais nesugebeti arba nepadeti rupintis!
o jus gerai nepagalvojat,siaip pasaulis nera jau toks ir didelis,o tuo labiau lietuva,juk jeigu kelios tures tavo vaikus,juk jie vienas kito nepazinos ir taip netycia susipazins ir pamils vienas kita,juk jie gimines ir negali buti kartu,nes tuo labiau,kad ju vaikai gimtu nesveiki! Jus pagalvokit apie kita gyvenimo puse!
Aliau gal ir atsiras,nes ieskok.lt didelis portalas ir merginu tikrai nemazai cia!
Niu tikrai vaikinukams tik vienas galvoja ir visiems tas pats..Tik apvaisinti,palikti savo atzalu milionus,o pas kiau jais nesugebeti arba nepadeti rupintis!
o jus gerai nepagalvojat,siaip pasaulis nera jau toks ir didelis,o tuo labiau lietuva,juk jeigu kelios tures tavo vaikus,juk jie vienas kito nepazinos ir taip netycia susipazins ir pamils vienas kita,juk jie gimines ir negali buti kartu,nes tuo labiau,kad ju vaikai gimtu nesveiki! Jus pagalvokit apie kita gyvenimo puse!
Aliau gal ir atsiras,nes ieskok.lt didelis portalas ir merginu tikrai nemazai cia!
As gi neskelbiu akcijos apvaisink kuo daugiau...merginu ir palik as tik ten parasiau kodel taip vaikinai daro...
\Niu aisku aisku supratau..bet dauguma nemanau,kad cia rimtesniu santykiu ieskosi,tik nuotykiu,susitikti,pakalbeti atlikti savo igeidzius ir pasakyti buvo malonu.... Gal kada dar pakartosime ;D
Tai niu tai turbut cia niekas to nedare ar neuzeina tie kurie turejo santykius siu sio partalo nariais?
labas,as turejau santykius su siuo portalo keliais nariais,su vienu taip ir issiskyrem,matomai netikom viens kitam,o su kitu....,norim vis tai pakartoti...,net ir mus skiriantis atstumas pasidare nedidelis is noro...:),na,bet zinoma mus sieja ne tik seksas,bet ir seksas;)
Man ne teko bet kadanor gal pabandysiu jei isimilesiu
Sulaukiu kartais netiesioginiu siulymu is merginu... Esu sulaukes is vaikinu Taciau NIEKADA nesutikau
as tai nezinau man tai sekasi teko pasimyleti ir ne karta. o ypacgerai sekasi su tomis merginomis ir moterimis kurios nededa savo nuotraukos
man tai tik pideriukai kelis kartus siulesi
man tai tik pideriukai kelis kartus siulesi
o kodel toks laimingas?:)
ne nebuvo dar bet gal ir bus o gal ir ne taip ar taip nenusiminsiu:)
galiu pasakyt taip paneles rodo ka turi vyrukai iskart siulo. paneles pyksta bet kaip sauksi taip atsilieps. isideda pusnuoges fotkes ir raso "as sexo neieskau tik seip dedu tokias foto" ... ka cia bepridursi ;D
tai kad siulo bet kokiu atveju, net ir kai nuotraukos ne "sexy"...
Evaldas, 18 пишет:man tai tik pideriukai kelis kartus siulesi
o kodel toks laimingas?:)
metu klausimas juokiuosi jau ;D ;D ;D dieve dieve... bet pakele nuotaika tai nerealiai ;D metu klausimas ;D o kodel toks laimingas ;D ;D ;D
Buvo ne kartą ir iš šio portalo, ir iš kitų... Tiek aš, tiek daugelis moterų ir nebuvo nusiteikę rimtai draugystei, tad ir gailėtis nėra ko O stabilią ir patikimą draugę sutikau ne internete...
Страницы Назад 1 2 3 4 5 6 7 … 11 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Sexas su šio portalo nariu..