Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
;D tame tarpe girdejau dar bus planai ir i Kauna uzsukt, taigi tai ne antras meetas butu
beje, labos
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 371 372 373 374 375 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
;D tame tarpe girdejau dar bus planai ir i Kauna uzsukt, taigi tai ne antras meetas butu
beje, labos
na jei valstybiniai gerai pasiseks tai ir planai nepasikeis ir sia vasara jau neisiu dirbt reiks atsipusti
beje ir as matematikos nemyliu fui nemyliu
na kad nieko sakykim asmenisko nebuvo. galima sakyt dorai ir nesusipazinom ;D t.y. buvom pakankamai oficialioj aplinkoj, o kadangi as teisiu dar neturiu, tai teko anksciau grizt namo. as stebiuos kaip mane is viso veze brolio draugas ;D ir lauke kone visa diena as su juo nepasakyciau, kad bendrauju, o kai paklausiau ar gales nuvezti, net nesigilindamas sutiko ;D biski nustebau
em.. be to, kartais buna toks laikotarpis man kaip patyliu as, nieko nesakau nebent manim pasidomi ir tai dar priklauso nuo situacijos kas ir kaip....
na tai gal jis ziuri kaip nors kitaip i tave ir sutiko tave i klp nugabenti
>> pamastyk ir tada bus aisku tas brolio drauguzis
>> as tai vezciau irgi jei man pana patiktu o jei is draugisku paskatu tik tada jei su tuo zmogum bendrauju lb gerai tada vesciau
>> na tai dar bus progu susipazinti :-)
ech... teisybe, Kaunas dargi bus kaip koks apsilimas pries didiji meeta
>> bet man va ta praktika gali koki pametet (nors kita vertus gerai butu) ir pasiliksiu as ten,,,ui kaip noreciau tada savaitgaliuka koki vis tiek nutaikyciau link klaipedos palekt..
tai jau butinai sesut galesim pas mano giminaicius apsistot, vieni pacioj klaipedoj gyvena tai ten visai liux butu
tai Auris visus savo plaukus nusirautu, jei mes jo valdas okupuotem ;D tada mes pas ji naktim eitumem po langais dainuotume
>>> labos Diana, tavo laime, kad ne Ylakiuose mes dabar, mane ant dainu traukia dabar, tai as tau paserenaduociau ;D
tai Auris visus savo plaukus nusirautu, jei mes jo valdas okupuotem ;D tada mes pas ji naktim eitumem po langais dainuotume
>>> labos Diana, tavo laime, kad ne Ylakiuose mes dabar, mane ant dainu traukia dabar, tai as tau paserenaduociau ;D
>>>>>>>>>>>>>>>>>
Saldziu Diana
>> na Nijolyte rek man serenada gal isgirsiu ;D
man ir reiktu gal jau eit sleep daryt nes i darbuka gi reiks sliauzt :?
jei as tau dabar serenada uztraukciau, tai man tapkes penkios iskarto atskristu, ir dar kelios pagalves susilaukciau ir gal kokio pikto pliusinuko ;D
>> o i balkona eit tingiu, nes pasiorientacinau cia ir supratau, kad tektu balkona aplankyt, kad garsas link alytaus 320greiciu skrietu ;D
na tai gal kaip nors ir sugebesi
>>
NELINUT NELINUZELE saldzu sapneliu tau :-)
dar gi neinu bet ruosiuos kazkaip
Neikit vaikai i mokykla... pfiu... i darbely... pfiu... ka as cia dabar, turbut ne cia pataikiau...
Kaip laikotes vis dar nemiegodami?
labai gerai
Labai gerai ar tiesiog vis dar laikotes?
Labai gerai ar tiesiog vis dar laikotes?
na laikausi as i visur ir visada isikibes
>> krutam kaip sako zmones
>> siaip gi ne viskas turi buti grazu gyvenime bet reikia juo dziaugtis
>> o kaip tamsta ?
Na as kai laikausi, tai irgi ysikibes...
>> VISKAS gyvenime grazu but ir negali, o mes turim dziaugtis daug kuom, juk gyvenam viena kart...
labaaaaai gerai, sedziu labai puikiai, tik jau norisi prigult ir man
>> girdi ar ne labai jau stengiuosi...
astai labai gerai
>> VISKAS gyvenime grazu but ir negali, o mes turim dziaugtis daug kuom, juk gyvenam viena kart...
o man tai siuo velyvu metu visai smagu ir labai gerai.. nera kuo skustis, nebent tik tuo, kad lova,sese, turejo buti paklota ;D
eeee, tu nori pasakyt kad as tau lova paklot turejau :? ar ne perdaug nori :? i miestuka nuveziau o ji dar apie lovos paklojima kalba nieko sau ;D ;D duodi tu sesut ;D
Страницы Назад 1 … 371 372 373 374 375 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~