21

Re: merginos ar jum patinka eiles kuriantys vaikinai ?

:::817

22

patiko man eilute paskutine: "sazine batuos paslepta... " big_smile niekaip taip nesumastyciau smile

23

miela, kai gali zmogus kurti, taciau tai yra zmogaus vidus ir neturetu jis svaistytis tuo... as pati turiu kelis eilerascius ir rasinius, kuriuos rasiau dar mokykloj ir po to.. jie man brangus, nes juose idejau dalele saves.. tai tas pats ir su vaikinais. jei jie raso, tai ideda i ta eilerasti dali saves... man grazu, bet vel pasikartosiu, kad negalima bet kam to dalinti wink

24

o tai kaip paaiskini kureju darba? t.y. poetu? smile

25

tai yra jo darbas.. kaip gydytojas dirba ligoninej, tai jis mums padeda gyventi ar kazka... koks bankininkas tvarko musu litukus ir t.t.. o poetas ar kazkas gal kelia musu kultura (kaip ir visi kiti menininkai) nzn.... suvelei mane... bent jau as, esu rasius lietuviu kalbos pamokai rasiniu ir draugems ir sau ... tuose rasiniuose niekada nerasiau visko ka galvoju... o tie eileraciai, kuriuos uzsirasau sau, kas kita..... nors kas ten zino, ka tie poetai, kurie leidzia knygas galvoja.. kodel jas isleidzia, ir kiek tikru jausmu ten sudeda.. ai nzn... neviltis...
>>>>> bet va dabar truputi suvelsiu pati save,.......... parasiau, kad darbas... joa, bet gydytojas irgi savo darbui atiduoda save... zodziu... ... neviltis vel ;D ....painu

26

be to, jei tai tik darbas, poetai saves nedaug teideda i eilerascius, tai kuriu velniu mums juos studijuot per literatura ir pezet, kad poetas jaute ta ar ana tai rasydamas ir pan.? ;D

27

nepatinka!

28

Edita, o ko ? big_smile

29

Jei vaikinas kuria eiles... na, nežinau. aš į meną kreipiu be galo daug dėmesio, bet tikrai nenuvertinu to žmoguas, kuris nekuria. juk esmė ne tame, ar kuria ar ne. tiesiog kūryba (dainos, eilės, rašiniai) padeda žmogui išlieti save. Tai tarsi emocinės iškrovos. Labai padeda. Todėl ir kuriantys žmonės būna šiek tiek kitokie. kažkuo. kuo - neklauskit.

30

Pati net nznai kuom. big_smile

31

Diana, 17 пишет:

patiko man eilute paskutine: "sazine batuos paslepta... " big_smile niekaip taip nesumastyciau smile

man irgi tas patiko big_smile

32

Agnute, 17 пишет:
Diana, 17 пишет:

man irgi tas patiko big_smile

niu dekinkingas tikiuosi prasme supratot prie ko batai ir sazine? smile

33

Nijolė, 20 пишет:

miela, kai gali zmogus kurti, taciau tai yra zmogaus vidus ir neturetu jis svaistytis tuo... as pati turiu kelis eilerascius ir rasinius, kuriuos rasiau dar mokykloj ir po to.. jie man brangus, nes juose idejau dalele saves.. tai tas pats ir su vaikinais. jei jie raso, tai ideda i ta eilerasti dali saves... man grazu, bet vel pasikartosiu, kad negalima bet kam to dalinti wink

jei negali dalinti tai labai negerai nes esi uzdara o pabandyk savo kuryba kai idedi dalele saves parodyti visiems atiduoti ta dalele kitu sirdims pamatysi jei zmones priims tavo kuryba i savo sirdi pati pasijusi geriau as kuriu tik paslepdamas gilia minti kuri daugeli vercia susimastyti.... smile

34

Ptinka tuo,kad jie ten buna nuosirdus..Islieja visus savo jausmus..Pasitikejima savimi ir kitu zmogumi,supratima ir skausma!
Kaip sakoma is skausmo,neapykantos,meiles gimsta graziausios eiles!

35

as pazystu 5ias

36

Lina, 19 пишет:

Ptinka tuo,kad jie ten buna nuosirdus..Islieja visus savo jausmus..Pasitikejima savimi ir kitu zmogumi,supratima ir skausma!
Kaip sakoma is skausmo,neapykantos,meiles gimsta graziausios eiles!

teisybe :::305

37

žiūrint kokios tos eilės...

jeigu žmogus save išreiškia per eiles tegul. ar man gaila? o ir gražu... [[;
kiti pvz: save išreiškia per muziką...
dar kiti gatvėje spardydami šiukšlių dėžes ir griaudami stoteles (va tokie tai jau urodai).

38

Laura, 16 пишет:

žiūrint kokios tos eilės...

jeigu žmogus save išreiškia per eiles tegul. ar man gaila? o ir gražu... [[;
kiti pvz: save išreiškia per muziką...
dar kiti gatvėje spardydami šiukšlių dėžes ir griaudami stoteles (va tokie tai jau urodai).

suprask visiem reikia kaip nors issikrauti vieni vienaip kiti kitaip tai daro smile

39

Ka daryti as turiu kad pamiltum mane tu , nes tau tikrai kazka jauciu... Ka padaryti as turiu , kad pakiltumem mes virs debesu, kad butumem mes kartu... Nors tau as nepatinku kovoti as turiu pasiekti tavo sirdi bus sunku... Kai drovumas sukausto mane as tik ziuriu i tave... Savo elgesio paaiskint negaliu tavo warda as saukiu...Galiausiai suprantu kad tave as myliu ir pamirsti negaliu tavo zodziu nuosirdziu...   cia pats naujausias ir jis man ziauriai padejo gyvenime stai taip...:)

40

cia pats sugalvojei ar nurasei nuo ko nors ;D , niu bet betkokiu atveju labai grazu wink