Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
zinau geda, peleda man
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 378 379 380 381 382 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
zinau geda, peleda man
nu nieko jau nebesakysiu kadgi ir pati gedyjies... ;D
einu ir as liulio, saldziu sapnu, ir kad nesapnuotum to... ;D
saldziu saldziuteliausiu, Dianele. ... bet.... jau galejai ir palinket man gero sapno... o dabar jei jo nesapnuosiu, tai pyksimes zinok... neatleisiu tau visa gyvenima, kad TOKI sapna is manes atemei ir padiskutuosim teisme apie mano moraline sapnu zala :?
juokites juokites sauleles kad as girtas bet susitikau su pasiilgtais zmonemis ir apturejau nuostabu vakareli
>> o linija gi planeta i nuo menuleio i desine aukstyn ir i kaire 6 tukstantmecius sviesmeciu ir tada i desine ir atrasit Linija
Linuk, mielasis ir brangiausias mano drauge... tu maziau gerk ;D ;D nes as juoktis garsiai negaliu siuo tyliu paros metu ;D [o kaip surimavau]
>>>>>>>> nu , smagu,kad padruskius savo susmatei ir pasventei.... bet nuo to sventimo tau galvele tavo susisuko ;D as ziurejau, tos planetos nemaciau vis tiek.... juk vakar ten lankiausi... Linuk, visos mes tave labai mylim, bet gerk gal tu maziau ;D
na zn kaip man buna saulele mano angelele sargele is mares
>> gerai maziau as cia svaigstu nes gausiu liet ;D ;D :-)
>> na as va pageraiu ir paskui nenoresiu i alkocholio puse ziureti maziausiai 3 savaites
>> (pas mane taip rankinis dirba
bus tau, bus tau pats prisikalbesi, pats ir uzsidirbsi... praleksim kada su sesute pro tave, tai paziuresiu kaip tu mums giedosi ;D [uz ta liet<<< tai neprisisnekek, nes kelione pasigreitint gali ;D ]
>>> tai kaip tu geri:? jei paskui ziuret negali,.. va as, tai geras vaikas gert moku, po truputi,po truputi nuodinu save,,, ;D va jau kita savaite man kaune 2 mini baliukai nusimato ir niekaip pabegt negalesiu ;D nors ir nenoriu ;D
bus tau, bus tau pats prisikalbesi, pats ir uzsidirbsi... praleksim kada su sesute pro tave, tai paziuresiu kaip tu mums giedosi ;D [uz ta liet<<< tai neprisisnekek, nes kelione pasigreitint gali ;D ]
>>> tai kaip tu geri:? jei paskui ziuret negali,.. va as, tai geras vaikas gert moku, po truputi,po truputi nuodinu save,,, ;D va jau kita savaite man kaune 2 mini baliukai nusimato ir niekaip pabegt negalesiu ;D nors ir nenoriu ;D
>>>>>>>>>
tai va Nijolyt as svetelius islydejau ir va su tavim komunikuoju o tu dar mane kendim isvadini ir dar LIET siulai.. nu jau visiskai... na bet as kai p nors istversiu gi as vyras
tu eitum miegot tokiu paros metu, dar matykites, jis komunikuoja ;D
>> lova pasiklojai bent :?
>>>>> taip , taip ,,, dabar del tavo alkoholizmo kalta likau as
tu eitum miegot tokiu paros metu, dar matykites, jis komunikuoja ;D
>> lova pasiklojai bent :?
>>>>> taip , taip ,,, dabar del tavo alkoholizmo kalta likau as
>>>>>>>
>> zn ka sugalvojau gana cia bartis uzsidesim skypes ausines kalbesim ir zaisim jipej biliarda su manim girtu
>> ar tinka ?
Nu jei nedrasus kazin ar ce eitu
sveiki sveikuciai kaip matau kazkam visiskai nesimiegojo ar paselot zmpogeliukai cia man regis ne tik Linutas buvo padares bet ir sesute ikale amareto pabegus i kita kambari, ten ir finlandijos yra
tebunie sviesi degtine tebunie skanus alus,tebunie gardus tas brendis ir rytas nuostabus
sveiki sveikuciai kaip matau kazkam visiskai nesimiegojo ar paselot zmpogeliukai cia man regis ne tik Linutas buvo padares bet ir sesute ikale amareto pabegus i kita kambari, ten ir finlandijos yra
na nzn nzn as tai su ja dar ziadziau biliardo tai kitam kambary sake bovo tai gal ir ingere ko :-)
>> sveikuciai
Evelinuk saunuoliuke kad pradejai zvalgytis pagaliau ner cia ko ir ner cia ka seniai laikas buvo:) na o linukz ce del savaites frazes kurria galima rasti pirmame puslapyje
nu aciu aciu:|
o kaip tu? tikiuosi irgi zvalgaisi...
Nu jei nedrasus kazin ar ce eitu
:? :? :?
eeee, draugyte, finlandijos abi drauges stovi,ne nepaliestos, todel manes ne nekaltink ir nesnekek taip... as tik kakava valgau i degtines as neziuriu... o ant savo to gerio tai markeriu gali zymetis, matysi, kad ne lasiuko nenugeriau
>> o tu leisk man pasidziaugt tomis laisvomis nemigos naktim ;D, nes jau viskas... paskutine ji buvo, paskui tik kanciokiskos nemigos naktys man prasides verkiu
na nzn nzn as tai su ja dar ziadziau biliardo tai kitam kambary sake bovo tai gal ir ingere ko :-)
>> sveikuciai
nu mes tai sveiki, sveiki.. kaip pacio sveikatele :? ;D >>> beje, kandis cia tu, ne as
---------
Evelina, kaip tu laikais?
Nijole aciu gerai o tu?
draugyte, finlandijos abi drauges stovi,ne nepaliestos, todel manes ne nekaltink ir nesnekek taip... as tik kakava valgau i degtines as neziuriu... o ant savo to gerio tai markeriu gali zymetis, matysi, kad ne lasiuko nenugeriau
>> o tu leisk man pasidziaugt tomis laisvomis nemigos naktim ;D, nes jau viskas... paskutine ji buvo, paskui tik kanciokiskos nemigos naktys man prasides verkiu
nu gerai sesut persiprasau labiausiai kad tave inzeidziau :V nenorejau gi ...inkalsma mudvi abi kada vel prie progos
Kandis ar ne bet vistiek mane mylesi ar toki ar toki :-) (optimistas ;D )
>> o sveikatele gera as neapturejau pagiriu tik kad miego norejau baisiai nesnuejau 3 o atsikeliau po 9 ...
saldziu saldziuteliausiu, Dianele. ... bet.... jau galejai ir palinket man gero sapno... o dabar jei jo nesapnuosiu, tai pyksimes zinok... neatleisiu tau visa gyvenima, kad TOKI sapna is manes atemei ir padiskutuosim teisme apie mano moraline sapnu zala :?
nu jo, pradek tu cia mane dar po teismus tampyt... ;D
Страницы Назад 1 … 378 379 380 381 382 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~